- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- Konu Sahibi Alonedark0
Halinden memnun demekki bir süre uzak.davran nedenini sorar sadaka çekinmeden anlat benceAynen söyledim bunu kendisine sevmiyorum deodorant ve parfüm dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halinden memnun demekki bir süre uzak.davran nedenini sorar sadaka çekinmeden anlat benceAynen söyledim bunu kendisine sevmiyorum deodorant ve parfüm dedi.
Bu da ayrı bir hurafemsi bir şeydir.Iyyy benimde vardi öyle tanidigimm.adeti bitene kadar banyo yapmayi tercih etmiyomus.Allahimm bide insan adetken daha cok kokar.yanyana geldigimizde nefesimi tutardim
Halinden memnun demekki bir süre uzak.davran nedenini sorar sadaka çekinmeden anlat bence
Hamam sevmiyor, kısa saç sevmiyor, deodorant parfüm sevmiyor, duş almayı sevmiyor...Aynen söyledim bunu kendisine sevmiyorum deodorant ve parfüm dedi.
Direkt söyleHaraketlerimle belli ediyorum uzaklaşıyorum bisey kokuyor diyorum ama üzerine alınmıyor.
Bu da ayrı bir hurafemsi bir şeydir.
Adet bitene kadar yıkanmayan kadınlar hala var ne yazık ki burda sizin yazdığınız gibi.
Hayır bir de yani oturarak banyo yapmak biraz risk teşkil ediyor ama ayakta duş almak gayet de uygundur bunu bilmeyen çok kadın var ya da işlerine gelmiyor.
Hamam sevmiyor, kısa saç sevmiyor, deodorant parfüm sevmiyor, duş almayı sevmiyor...
Siz nesini seviyorsunuz böyle pis insanın Allah aşkına?
Çok değer verdiğim biri yüzüne dorek söylemesem de ima ettim. Ama anlamamazlıktan geliyor.
Ona mis gibi kokan dün jeli öner bence merak etsin de yikansin kokusu güzel gelince bence devam eder böyle vanilyalı şekerli
Evet varmis gercekten.ben adetken daha cok duş almaya dikkat ederim ki hem kokudan hemde sıcak iyi gelir agrilarima.ve bunu yapan genc bi kizdi.hem terliyodu hemde adet bi yandan üzülüyodum durumuna ama söylersemde darilirdi eminimBu da ayrı bir hurafemsi bir şeydir.
Adet bitene kadar yıkanmayan kadınlar hala var ne yazık ki burda sizin yazdığınız gibi.
Hayır bir de yani oturarak banyo yapmak biraz risk teşkil ediyor ama ayakta duş almak gayet de uygundur bunu bilmeyen çok kadın var ya da işlerine gelmiyor.
Ay süsten ibaret sanıyorlar en önce kişisel temizlik. Kendinden örnek ver dicem de anlamıyor diyorsun şey gibi çok terledim ya eve gittiğin gibi dus alicam hiç duramam böyle diye belki anlar olmadi soyleyiver en yakınımsın alınma diyerekten
Ben de deodorant kullanmam :)
Her gün duş alıp çok terlemeyen birinin kullanması şart değil.
Yine saçı uzunsa her gün yukamak zorunda değil, toplasın saçını öyle girsin duşa.
Bence bir arkadaşın yazdığı gibi, arkadaşın olarak seni uyarıyorum kötü kokuyorsun diye direk söyleyin. Bakın imalarınızı hiç anlamamış.
Deodorant şart değil belki ama yine de bir ürün kullansa iyi olur, eğer kendisinden bir kokusu varsa, parfüm veya kolonya olabilir.
Yakınsa açık açık konuşun. Demek ki imadan anlamıyor.
Saçını yıkamak kurutmak zorsa sadece vücudunu her gün yıkayabilir. Benim saçlarım kurudur. İki gün üst üste yıkasam çalı gibi olur. Bende yazın her gün saçımı toplar, vücudumu yıkar çıkarım. Kışın hadi neyse yazın hiç çekilmez.
Her şeye bir bahanesi var bence sen uzak durHerkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen
sen de insansın yani