Arkadaşım çok kötü kokuyor

Nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdi ve değişti mi?
Zor olsa da direk söyledim. Dedigim gibi üzüldü. Ama arkadasim saglik probleminden dolayı oyleydi. Zaten bende o yüzden söylediğime pisman oldum. Sonradan biraz duzelse de ozur diledim. Arada kalmak çok kötü

Benim de oyle bir arkadasim var kiz cok bakimli temiz ama yilladir hep ayni sekilde kokuyor ben de cok dusunmusumdur nasil boyle kokuyor diye. Sonra bigun evine davet etti gittim kapidan girer girmez ayni kokunun evde de oldugunu farkettim. Cok garipsemistim.Bikac sefer daha gittim ve o koku hep vardi. Yani kizin ustune evin kokusu sinmisti. Sizin kizda da bu olabilir:)

Canim dus aldigim zaman sicak suyun etkisiyle o kadar fazla kananamam oluyo ki arti bir o kadarda sanci giriyo anlatamam yani 26 yasina geldm. Acaba dustanmi dedim dus almadigm zamanlarda olmuyo ama dus alinca o nasil bir agri nasil bir kanama.. zaten adet gunlerim gunu gununedir. Temizligimi yapar dusumu alir oyle beklerim..

Ama zevkine dus alinmiyorsa bu kotu birsey tabiki

Bende asiri kanama ve sanci yapiyor... sicak suyun etkisiyle ama yazin banyomu yaparm soguk sufa bisey olmuyor.

Benim bir arkadaşım da öyleydi. Her zaman değil ama bazen. Ben çözdüm olayı. Evlerinde rutubet var. Dolabının içi de aynı kokuyor.kıyafetlerine de sinmiş koku

Amman dikkat, o marka bende kıl kökü iltihabı yaptı. Bir tanığımda da. Bilginiz olsun..

Hadi ya... Tüh... Şuana kadar 6 7 tüp bitirdik eşimde bende kullanıyoruz birşey olmadı ama kullanırken de hiç içime sinmiyor açıkcası. Birde günlük en olmadı günaşırı duş alan insanlarız. En son kendim için rossmanın kendi markasını aldım hassas ciltler için içinde paraben vs yok yazıyor oda fena değil aslında.

Teşekkürler bu arada bilginiz için

Pis olduktan sonra o uzun saçın hangi güzelliği kalıyor ki? Temiz ve guzel sekilde kullanmiyorsa neden uzun saç?

İşte insanın sinir olduğu ne varsa hep karsısina çıkıyor ki size de hep böyleleri denk gelmiş. Aslında bence de insanları ergenlikten çocukluktan itibaren bilgilendirmek gerekiyor dediğiniz gibi. Toplu taşımalarda sınıfta migren krizlerine giriyorum ağır kokudan dolayı. Baktım olmadk yüzüne söylemek zorunda kalacagim gibi görünüyor haklısınız.

or

Evet malesef, o kadar kötü günlerdi ki bir kişi daha aynısını yaşasın istemem
Doktorun bana söylediği hangi marka olursa olsun terlemeyi önlediği için terleyince dışarı attığımız tüm bakterileri deri altında biriktiriği için bunun olduğu.
Eczanelerde sadece tuzdan bir rolon satılıyormuş, bana da arkadaşım tavsiye etti. Ona bir bakacağım

Utandırın ya açık açık dan diye söyleyin.
Yorumlarınıza baktım, imalarınızdan anlamaması imkansız gayet koktuğunun da farkındadır arkadaşınız, siz açık söyleyemiyorsunuz diye kale almıyor muhtemelen.
Bozulursa da bozulur aranız bu ne allasen ya

Antalya sıcağındaki tüm kötü kokulu hatıralarım depreşti burnuma geldi niye okudumsa Allah kahretmesin.

Ayyy ne guzelmisss, ben de deneyeyim hic kacirmam boyle denenmis seyleri :)

Ayyy ne guzelmisss, ben de deneyeyim hic kacirmam boyle denenmis seyleri :)
İnşallah faydasını görürsün sen de canım, minik bir kavanoza çeyrek çay bardağı mis kokulu bir yağ ve karbonat ekle, kıvamı macundan daha akıcı olmalı, sabahları parmak ucuyla bir miktar alıp iyice yedir, terleme devam ediyor ama hiç koku olmuyor hatta vücut ısındıkça mis gb kokular yayılıyor

Sicak havalarda bazen her gün duş almak gerekiyor yaa.. Hatta şimdiden başladık terlemeye, kokuşmaya
Benim günde 3-4 kez duş aldığım dahi oluyor yazın.

Ama konudaki kokuşmuş kız için 2 günde bir iyi bir ihtimal olur diye düşündüm

En azından ter kokar sadece. Bahsedilen ahır kokusuna varmaz 2 günde.

saçı uzun olma pahasına duş almayacak mı yani saçmalık. her gün saçını yıkamasa bile duş alabilir saçlarına su tutmadan en azından hiç yoktan iyidir yani.

Banyo yaptiginda saclarini yikamasi zorunlu degil, siz de onu soylersiniz. Yani gerci bilemiyorum ki acaba siz mi cok temizsiniz? Ben yurtdisindayken uc gunde bir banyo yapiyordum (eger terlememi gerektiren bir durum yasamadiysam), kaldigim yerdeki kisi sen neden her gun banyo yapmiyorsun diye sormustu. Saclarim kuru yapida oldugu icin dedim. O da o zaman vucudumu yikamami onerdi. Onlar her gun yikaniyorlar. Cidden oyle kokan, terleyen birisi degilimdir, simdi de iki gunde bir'e indi banyo olayim, ama sebebi saclarimin artik yaglaniyor olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…