Arkadaşım çok kötü kokuyor

Ayy geçen gün kuaföre bir bayan geldi. nasıl ter kokuyo anlatamam. bide fön çektirdi o yağlı saçlara nerdeyse yanacaktı saçları kuaförü duman sardı millet dışarıya çıktı rezil oldu kadın.. fönü çeken elemam bayılacaktı nerdeyse :KK70: yani birde kadınız daha temiz olmamız gerekmez mi yaa..

Ayy geçen gün kuaföre bir bayan geldi. nasıl ter kokuyo anlatamam. bide fön çektirdi o yağlı saçlara nerdeyse yanacaktı saçları kuaförü duman sardı millet dışarıya çıktı rezil oldu kadın.. fönü çeken elemam bayılacaktı nerdeyse :KK70: yani birde kadınız daha temiz olmamız gerekmez mi yaa..

Allahım daha neler duyacağım:KK57::KK53:

Aman Allah'ım yaa vallahi şu hayatta en zor mesleklerden birinin kuaförlük olduğunu söylerim her zaman ama bu açıdan hiç düşünmemiştim gerçekten dayanmak güç :KK57:

Aynı şeyi kv den duydum adetliyken banyo yapma dedi bana dedim aydın gibi yerde 45 derece sıcakta 7 gün banyo yapmadan durulur mu kokalım mı e ben haftada bir banyo yapıyorum ya dedi:kusmuk: sen yap ben yapamam dedim :KK70:
Eski kafalar bir başka ya valla neler duyuyorlarsa hep korkutulmuş kadınlar bilimden ilimden bir haber yetiştirilmişler yazık...

Aman Allah'ım yaa vallahi şu hayatta en zor mesleklerden birinin kuaförlük olduğunu söylerim her zaman ama bu açıdan hiç düşünmemiştim gerçekten dayanmak güç :KK57:
Valla kuaför sahibi arkadaşım birde üç gün yemek yemedi elemanımız demişti :KK70::KK70:

Aynı benimki. O da sürekli şu markadan bunu aldım şöyle zenginim böyle zenginim falan der ama işte ben de diyemiyorum ona kötü kokuyorsun diye.
Ay Allahım ne pistir o düşünemiyorum
Eminim iç çsmaşırınıda değiştirmiyordur,iki günde bir bile değiştiriyorsa günahını aldık deyip öpmemiz gerek.ki sanmıyorum dışı pis olanın,özel yerleri owewweeee yazamayacam gözümde canlandı

Banyo yapmak yükmüş!
O pislikten utanmıyor da siz neden utanasınız.
Doğrusu gerekçesi bu olan bir insanı çok sevemezdim,arkadaş olamazdım.

Ben de sandımki bir rahatsızlığı var,vücudu koku yapıyor.
Bu düpedüz keyfi banyo yapmıyormuş haspam.
Ayıp,günah,pislik iğrençlik

Herkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen:110:
Bir kağıda yaz bu konuyla rahatsiz olduğunu ama kendini belli etmeden kağıdi Çantasina koy illaki bulup okur bazımiz kendimizin kokumuzun farkında olamıyoruz ne yazık ki
Bende yolda giderken bir kız gördüm kot pantolonun arkasina kan bulaşmış,esim yanımda olduğu için diyemedim ama yanımda hırka yada sal olsaydı verecektim ama elimden birşey gelmedi cok üzüldüm.
Bunu niye anlattın diyebilirsin yani demem o ki insanlar i
Uyarılma ya ihtiyaç duyuyor bazen...

Bir kağıda yaz bu konuyla rahatsiz olduğunu ama kendini belli etmeden kağıdi Çantasina koy illaki bulup okur bazımiz kendimizin kokumuzun farkında olamıyoruz ne yazık ki
Bende yolda giderken bir kız gördüm kot pantolonun arkasina kan bulaşmış,esim yanımda olduğu için diyemedim ama yanımda hırka yada sal olsaydı verecektim ama elimden birşey gelmedi cok üzüldüm.
Bunu niye anlattın diyebilirsin yani demem o ki insanlar i
Uyarılma ya ihtiyaç duyuyor bazen...

Düşünmeniz yeter bence öneriniz de aklıma yattı

Aynı şeyi kv den duydum adetliyken banyo yapma dedi bana dedim aydın gibi yerde 45 derece sıcakta 7 gün banyo yapmadan durulur mu kokalım mı e ben haftada bir banyo yapıyorum ya dedi:kusmuk: sen yap ben yapamam dedim :KK70:
:KK57:
Bugün temizlik üzerine okuduğum tüm yorumlar sonrası duş almak farz oldu:confused:45 derece sıcaklıkta sabahtan öğlene kokuşuyoruz yahu, haftada 1 yıkansak kurtlanırız :silah:

Sosyal medyadan fake hesap acip."bakin bayan cok kotu kokuyorsunuz.siz hic banyo yapmiyormusunuz.bir dost."diye mesaj at
Bizdede amcamin kizi vardı neyseki simdi oyle degil.takmis kimyasal bisey kullanmamaya na sabun ne sampuan ne parfum.kendince banyoda kullanacagi sirkeli zeytinyagli tuhaf bi karisim yapmisti.saclar yag icinde ne kadar dediysem yok o kimyasal bu kimyasal bide beni kiniyo hic sagligima dikkat etmiyomusum.kimyasal seyleri kullaniyomusum:KK70:bakti bu isin sonu yok bit dusecek yavas yavas kimyasal dunyaya girdi.

Böylesine pis kokan biri yakın arkadaşım asla olamaz saygı duyamam bir kere.
Şimdi 8 yıllık bi dostluk varmış bunca zaman soylememeniz büyük hata olmuş.
Eğer böyle bir şey için kırılıp küsecekse zaten zaman israfı bi insandır kendisi.
Ben olsam hiç beklemeden açık açık konuşur eğer kaale almazsa da görüşmeyi keserdim.
Çünkü pis kokusuyla kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok evinden çıkmasın kuflenene kadar.

Eski kafalar bir başka ya valla neler duyuyorlarsa hep korkutulmuş kadınlar bilimden ilimden bir haber yetiştirilmişler yazık...
Vallahi aynen öyle yapılmış ya sanki ne yapacak sana banyo yapmak suyun içine oturmadiktan sonra ama öyle öğrenmiş öyle gelmiş öyle gidiyor işte

X