sairlerin yazarlarin takma ismi gibi bsymahlas ne? sorry :)
Dillendir iyice dillendir, sabaha ışığı görücez hepimiz.aha birr başka soru :)hakketen ilginç değil mi konuyu değil yorumları öne aldık kaç kişi
konu neydi ki
heeeeeeeee, anladım, süpersinsairlerin yazarlarin takma ismi gibi bsymesela fuzuli, karacaoglan filan filan : )
dillendirmiyorum yeminlen , parmaklandırıyorumDillendir iyice dillendir, sabaha ışığı görücez hepimiz.
est. ne demekheeeeeeeee, anladım, süpersinvalla ilk senden duydum çok saol
Hayır bir de gece uyumayanlar daha zeki diye bir haber paylaşılmisti kk da
hiç bu kadar kahkaha ifadesi kullanacağım aklımın ucunda bile yoktu..
aklımın ucu nerdeki gerçi
est. ne demek
ahahahahahahahaha Allah seniiiİncelik ve alçak gönüllülük göstermek üzere teşekkür edilen veya övülen bir kimsenin söylediği bir söz
neden geyiği devam ettirmiyorum diye düşündüm
Haha bu güzeldiİncelik ve alçak gönüllülük göstermek üzere teşekkür edilen veya övülen bir kimsenin söylediği bir söz
İncelik ve alçak gönüllülük göstermek üzere teşekkür edilen veya övülen bir kimsenin söylediği bir söz
Cevap yorumun içinde bogurtlencim :Peki ne cevap buldun?
Işık görülecekse beraber görelim, sonunu düşünen kahramaz olamaz dedimPeki ne cevap buldun?
Şımarık yonumuz yardımsever yonumuzden daha ağır bastı6. sayfayı bulduk , diğeri dörtte, noluyo la bize bugün
ben de o çif konu olayına güveniyom zatenIşık görülecekse beraber görelim, sonunu düşünen kahramaz olamaz dedim
çift konu yaw bir tanesi zaten kapatılcak ya kesinlikle, eşek sağlam kazıkta sayılır
ben de o çif konu olayına güveniyom zaten
O değil de, ata sözü müdür nedir, o cümlede düşüklük var, hep takılıyom ya.
hangi cümlede var ? "o değil de" de miben de o çif konu olayına güveniyom zaten
O değil de, ata sözü müdür nedir, o cümlede düşüklük var, hep takılıyom ya.
şımarıverelim birazcık nolacak, hep acı hep acı takılıyoruz zatenŞımarık yonumuz yardımsever yonumuzden daha ağır bastı