Soyadimi Yazmadim Degilmi ? Fotograflari Gizliden Cekdigi İcin Kafama Takildi Dusundugunuz Gibi Birsey olsa Susup Oturacagima Karakola Giderim. İyi aksamlar.Bize neden adını söyledin ki?
Muhtemelen ona fotoğrafları vermenle aynı sebepten, diy mi?
konu sahibi anlamış ta ben anlamadım demek istediğinizi.Bize neden adını söyledin ki?
Yanlış anlamayin lutfen ben de anlamadım ne demek istediğinizi rica etsem anlatabilir misiniz :)Bize neden adını söyledin ki?
konu sahibi anlamış ta ben anlamadım demek istediğinizi.
saat geç olduğundan olsa gerek
rica etsem anlatır mısınız :)
Yanlış anlamayin lutfen ben de anlamadım ne demek istediğinizi rica etsem anlatabilir misiniz :)
Ayy valla caktirmadan anlamış gibi yapcam He hala anlamadımbence erkek arkadaşına attı diye düşünmüştür nü resim
öyle düşünse, "kız ismini rahatlıkla niye yazsın" ı da düşünürdü öyle demezdi..bence erkek arkadaşına attı diye düşünmüştür nü resim
Ayy valla caktirmadan anlamış gibi yapcam He hala anlamadım
öyle düşünse, "kız ismini rahatlıkla niye yazsın" ı da düşünürdü öyle demezdi..
Allahım konuyu bıraktık yorum tahlili yapıyoruz
konu sahibi anlamış ta ben anlamadım demek istediğinizi.
saat geç olduğundan olsa gerek
rica etsem anlatır mısınız :)
Yanlış anlamayin lutfen ben de anlamadım ne demek istediğinizi rica etsem anlatabilir misiniz :)
Sayınız üçe çıkmasa üşeniyordum da, sanat sanat için nasolsa diyerektenbence erkek arkadaşına attı diye düşünmüştür nü resim
öyle düşünse, "kız ismini rahatlıkla niye yazsın" ı da düşünürdü öyle demezdi..
Allahım konuyu bıraktık yorum tahlili yapıyoruz
Anladım şimdi çok sağol rahat uyucamçıplak foto meryemcim işte ondan atmıştır diye düşünmüş bence ilk okuduğumda ben de öyle düşünmüştüm
Bize neden adını söyledin ki?
kendimize özel anca vakit buluyoruz onuda uyuyarak geçirmek istemiyoruz desem :)böğürtlen açıklasın da rahatlayalım
gece gece ne işimiz var niye gidip yatmıyoruz
Sayınız üçe çıkmasa üşeniyordum da, sanat sanat için nasolsa diyerekten
Konu sahibi her yerde buradaki gibi fazla paylaşımcı davranıyorsa (bkz: durduk yere isim paylaşması) içinde bulunduğu durum normal didim.
Gizli çekim oldugunu sonradan söyledi.
sen de sağol ne dedim kiböyle oldum valla
Sağol
ucumuz bir adam ettik yaniSayınız üçe çıkmasa üşeniyordum da, sanat sanat için nasolsa diyerekten
Konu sahibi her yerde buradaki gibi fazla paylaşımcı davranıyorsa (bkz: durduk yere isim paylaşması) içinde bulunduğu durum normal didim.
Gizli çekim oldugunu sonradan söyledi.
Üye okurken sallamis yaşı 17yas gercekten 21 mi?