- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
Yiha, deme öyle. Gecenin verdiği üşengeçlik idi halbusem, pisliğin teki diyılım aslında. :/ben de görmediniz diye cevap gelmiyor zannediyorum , gözümde canlanıverdi demek görünüyormuşuzda tınlanmıyormuşuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiha, deme öyle. Gecenin verdiği üşengeçlik idi halbusem, pisliğin teki diyılım aslında. :/ben de görmediniz diye cevap gelmiyor zannediyorum , gözümde canlanıverdi demek görünüyormuşuzda tınlanmıyormuşuz :)
Anladım şimdi çok sağol rahat uyucam
ucumuz bir adam ettik yani
(Klasik kadın tribi)
Üşengeçlik af sınırları içinde olmalı bence.
Aciklama için Sağol canım
dimiiiiucumuz bir adam ettik yani
(Klasik kadın tribi)
Aciklama için Sağol canım
est. :)Yiha, deme öyle. Gecenin verdiği üşengeçlik idi halbusem, pisliğin teki diyılım aslında. :/
Yalnız ikinci üyelikten birimiz ban yicek a ynidimiiii
est. :)
gayet belliÜye okurken sallamis yaşı 17
Hatta 16.5 mis :)
hmmmmBen konu sahibini ilk okula falan gidiyor sandıydım ilk okuduğumda, çıplak foto falan gelmedi hiç aklıma yani, çirkin foto deyince öyle sol profilden çekilmiş burun pozu falan canlanmıştı gözümde.
yok yaw bellidir ip lerden :)Yalnız ikinci üyelikten birimiz ban yicek a yni
Yorumlar falan aynı kişi gibi oldu
Olmadı geyikten
Kacalim bence
Şaka kızyok yaw bellidir ip lerden :)
bugün pek bi saf tarafımdayım sanırımŞaka kız
Al benden de o kadar :)bugün pek bi saf tarafımdayım sanırım
burası daha bi şen oldu.o değil de diğer aynı konu ne alemde acep
Al benden de o kadar :)
burası daha bi şen oldu.
mrb selin, ben de lavanta, nays tu mit yu..
amac nedir isimle baslamakta mahlas kullaniyoruz bacim biz; karac'oglan der ki seklinde
aha birr başka soru :) hakketen ilginç değil mi konuyu değil yorumları öne aldık kaç kişimahlas ne? sorry :)
aha birr başka soru :) hakketen ilginç değil mi konuyu değil yorumları öne aldık kaç kişi