aa şiMDI öğrendimHala doğru yazımının estağfurullah
hakkaten dimi.. bilgi içerikli.. öğreticiaa şiMDI öğrendim
ne kadar aydınlatıcı bir konu :):)
İncelik ve alçak gönüllülük göstermek üzere teşekkür edilen veya övülen bir kimsenin söylediği bir söz
neden geyiği devam ettirmiyorum diye düşündüm
birde arkadaşmı diyorsun?bu arkadaş değil resmen düşman..ne uyanmaz gurursuzmuş..sen görüşmek istemediğin halde ısrar ediyor..arkadaş markadaş yok..olursanda birdaha biri ile sakın ola resim vs verme paylaşma..ilerde düşman olup koz olarak kullanır..Merhaba Ben Selin
Arkadasim Beni Cirkin Ressimlerim Ve Sirlarim İle tehdit ediyor eger küsersek veririm Diyor Ne yapmaliyim ? Zorla kendini Eve davet ettiriyor Artik Bikdim Konusmak İsdemiyorum Sinifdakilere Atmakla Tehdit ediyor Ne yapabilirim Lutfen Yardim Edin( Artik Bikdim Ondan. Eve Gelmesini İsdemiyorum Ama Elinde 12 civari fotograf Var.
Soyunma Yok :)) yalnis Anlamissiniz Tipimin Kayik Cikdigi Fotograflar İle dalga Geciyor tehdit kpnusu Yapiyorbu arkadaş erkek mi?erkekde olsa bayan da olsa niye soyunuyorsunki durduk yere..anlamadım..
Gizli gizli çekmiş diyorsun, ne önemi var o zaman? Ailene söyle, şikayet edin. Görsün gününü. Ya konu fake, ya da gizli gizli değil gayet isteyerek çekilmiş fotoğraflar.
Ailenizin haberi varsa, çağırın eve, anneniz babanız bir ayar çeksin.Cekdikden Sonra Gosderdi Zati Aileminde Haberi Var O sorun degil Kiz yapisdi Birakmiyo gereksiz Yere Dallandirip Budaklandi.
Ne resmi ya ciplak resim degil ya. Yaş kac?Merhaba Ben Selin
Arkadasim Beni Cirkin Ressimlerim Ve Sirlarim İle tehdit ediyor eger küsersek veririm Diyor Ne yapmaliyim ? Zorla kendini Eve davet ettiriyor Artik Bikdim Konusmak İsdemiyorum Sinifdakilere Atmakla Tehdit ediyor Ne yapabilirim Lutfen Yardim Edin( Artik Bikdim Ondan. Eve Gelmesini İsdemiyorum Ama Elinde 12 civari fotograf Var.
Çirkin çıktığı fotoğraflarNe resmi ya ciplak resim degil ya. Yaş kac?
Çirkin çıktığı fotoğraflar
Cekdikden Sonra Gosderdi Zati Aileminde Haberi Var O sorun degil Kiz yapisdi Birakmiyo gereksiz Yere Dallandirip Budaklandi.