Arkadaşım Beni Tehdit Ediyor.

Kızlar ben kaçıyorum artık.
o kadar muhabbetten sonra söylemeden gitmek, misafirlikteyken selam sabah etmeden kalkmak gibi geldi

birde arkadaşmı diyorsun?bu arkadaş değil resmen düşman..ne uyanmaz gurursuzmuş..sen görüşmek istemediğin halde ısrar ediyor..arkadaş markadaş yok..olursanda birdaha biri ile sakın ola resim vs verme paylaşma..ilerde düşman olup koz olarak kullanır..

bu arkadaş erkek mi?erkekde olsa bayan da olsa niye soyunuyorsunki durduk yere..anlamadım..

Gizli gizli çekmiş diyorsun, ne önemi var o zaman? Ailene söyle, şikayet edin. Görsün gününü. Ya konu fake, ya da gizli gizli değil gayet isteyerek çekilmiş fotoğraflar.

Gizli gizli çekmiş diyorsun, ne önemi var o zaman? Ailene söyle, şikayet edin. Görsün gününü. Ya konu fake, ya da gizli gizli değil gayet isteyerek çekilmiş fotoğraflar.

Cekdikden Sonra Gosderdi Zati Aileminde Haberi Var O sorun degil Kiz yapisdi Birakmiyo gereksiz Yere Dallandirip Budaklandi.

Ne resmi ya ciplak resim degil ya. Yaş kac?

çok kendini beğenmiş bir kız olmanız gerek ki, sizin için çirkin fotoğraflarınızın görülmesi hayatın en büyük derdi olmalı...

oysa önemli olan fotoğrafları sizden izinsiz çekmiş olması...
sizi her ne sebeple olursa olsun tehdit etmesi...

bu gibi iğrençlikler varken, bir iki çirkin fotoğrafı dert edinmek mantıklı değil...
şu an napcaaaam yaa diye dövünmek yerine,
tehdit ve izinsiz fotoğraf çekme sebebiyle kendisinden şikayetçi olacağınızı belirtin...

yani mesele çirkin fotoğrafların görülmesi olmasın... kim görecekse görsün ya hu?
hayatın sonu değil ya bu....
bu kadar kusursuz olmaya çalışmayın.

Konu sahibi kendini ister beğenmiş olsun ister beğenmemiş, ister resimlerde çirkin çıkmış olsun ister çıplak ne önemi var ? Ortada bir tehdit var. Ve bu çok büyük bir mesele. Bence dava etmekle tehdit edin, gerekiyorsa da yapın. İnsan tehdit etmemeyi öğrensin..

Savcılıga verecegini söyle. Babam mahkemeye verdi, ailene de haber verilecek yakında falan de... Zaten büyük ihtimalle korkudan oracıkta aglamaya başlar.

Alakasız ama ''ablam'' diye bir başlık var forumda, 14 yaşında ablası defterini saklamış falan... %100 fake o. Hatta %101

Cekdikden Sonra Gosderdi Zati Aileminde Haberi Var O sorun degil Kiz yapisdi Birakmiyo gereksiz Yere Dallandirip Budaklandi.

Güzel Türkçem ancak bu kadar katledilir yahu. "T" diye bir harfimiz var. Hangi birini duzeltsem diye bakakaldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…