• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım bana ne demek istiyor?

Aaa benden kıyafet falan alırken ben senin için öyle düşünmemiştim derdim ben. Sonuna da kahkaha atan emoji koyardım.

Aaa benden kıyafet falan alırken ben senin için öyle düşünmemiştim derdim ben. Sonuna da kahkaha atan emoji koyardım.
Söyledim ama şu şekilde; sen benimle markete geldiğin için seni kullandığımı düşünmüşsün halbuki sen bekarken size her zaman yardımcı oldum elbise ayakkabı makyaj herşeyimi verdim bi gün bile beni kullandığını düşünmedim dedim. Evet çok yardımcı oldun teşekkürler dedi 😒

bu arkadaşınız aklına esince haber vermeden mi çıkageliyor? eğer öyleyse sitem etmeye pek hakkı yok. ama çat kapı gelmiyorsa, onun geleceğini bildiğiniz halde siz işlerinizi ertelemiyorsanız ya da ona ikram edeceğiniz şeyleri önceden hazırlamayıp arkadaşınızla beraber almaya gidiyorsanız o zaman pek de değer görmediğini düşünmesi normal. mantıklı çıkarım bu oluyor yani. elde olmayan nedenlerden böyle davrandıysanız da duygularınızı, niyetinizi anlaması için bir iki küçük açıklama yaparsanız boş yere tatsızlık çıkmaz diye düşünüyorum.

bu arkadaşınız aklına esince haber vermeden mi çıkageliyor? eğer öyleyse sitem etmeye pek hakkı yok. ama çat kapı gelmiyorsa, onun geleceğini bildiğiniz halde siz işlerinizi ertelemiyorsanız ya da ona ikram edeceğiniz şeyleri önceden hazırlamayıp arkadaşınızla beraber almaya gidiyorsanız o zaman pek de değer görmediğini düşünmesi normal. mantıklı çıkarım bu oluyor yani. elde olmayan nedenlerden böyle davrandıysanız da duygularınızı, niyetinizi anlaması için bir iki küçük açıklama yaparsanız boş yere tatsızlık çıkmaz diye düşünüyorum.
Şöyleki bekarken çat kapı geliyordu evlendikten sonra da zaten bir kez geldi o gelmeden ben çıkıyordum ben de geleyim dedi başka da gelmedi zaten bize

Bence hoş değil bir şey istemiş gidin alın yani niye onu da götürüyosnuz? Evde beklerdi o teklif ederdi gelmek istese.

Sonuçta yakın arkadaşım gelmiş olsa gitmiş olsak nolcak ki. Beş dakikamızı bile almıyo gidip gelmek
sorun almak için gitmek için onu beklemiş gibi görünmeniz.
nolcak ki dediğiniz şeye arkadasınız bayaaa anlam yüklemiş ama.
siz anlamamakta ısrar ediyosunuz.

Arkadaşlık kriterleriniz kırk yaş civarı güncellenecektir.
Çok şeyetmeyin🤶

sorun almak için gitmek için onu beklemiş gibi görünmeniz.
nolcak ki dediğiniz şeye arkadasınız bayaaa anlam yüklemiş ama.
siz anlamamakta ısrar ediyosunuz.
Ama kendisi benden sürekli kıyafet isterken, bana makyaj yap görücüm geliyo derken, sadece görücüleri geldiği zaman beni arayıp bana geldiğinde ben bi anlam yüklememiştim. Çünkü dost olarak görüyordum. Beni kullanıyo olsaydı bile karşı gelmezdim. Ben evimin ihtiyaçlarını karşılamak için aylarca onu beklemiyorum.

Arkadas misafir gibidir evinize geldiginde acıksa dolabınızı acmaz hizmet bekler ama dost o dolabı acar ne isterse yer mesela ornek olarak 😊 o zaten kendini yakın görmemis yakın arkadasıma giderken ben ararım hatta kahven vs var mı gelirken alayım diye bizim yerimizde olsa mesaj atmadan direk engeller her halde 😁 uzaklasın bosverin

Cok saf kisilerle arkadas olmayin. Onlarin kafalari farkli isliyor. Basta cok sevsek de sonradan hic dusunemeyeceginiz bir seye alinip asiri tepki verip sizi cok uzebiliyorlar. Benim de basima geldi ordan biliyorum.

Muhtemelen eşi geri kafalı bir hanzo ona gorusmeyeceksin dedi oda bosanmayacagina göre sana böyle bir sebep uydurdu ilerde belki boşanır ama ..bu şekilde kısıtlama koyuyorsa şiddet dahi uyguluyordur ...ağzını ara istersen ama gerçeği öğrensende farketmez şu anda eşini korur

Merhabalar konuyu kısa tutmaya çalışcam. Bir arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır dolaylı yollardan tanıdım aynı mahalleden. Çok iyi çok saf bi kızdı annesigil evlenmesi için zorluyorlardı hep yanında olmaya çalıştım. Neyse bu evlendi bir yıl olacak bana baya soğuk davranışları olmaya başladı. Dün dayanamadım söyledim. Bana attığı msj şu; ben seni yakın arkadaş olarak göremiyorum size geldiğim de bana gel markete gidelim evde şu yok bu yok diyosun. Geçen çarşıya gittik işlerini hallettin benimle hep işlerini halletme peşindesin.. Şok oldum.. Çarşıya ben gidiyordum sen bende geleyim dedin geldin ben her zaman çarşıya çıkamıyorum çıkmışken işlerimi hallettim. Bize geldiğinde markete gitme sebebimiz de birlikte yiyip içmek zaten sana daha iyi hizmet edebilmek için senin sevdiğin şeyleri alabilmek için markete gidiyoruz dedim. Yani kısacası bu kız iki kere markete gittik diye onu kullandığımı düşünüyor sanırım ama sorun şu ki kendi cebinden para çıkmıyor sadece benimle markete gelmiş oluyor. Ben aylarca markete gitmek için sanki onu bekliyorum 🙄 Kendisi bekarken herşeyimi ona ve kardeşleriyle paylaştım elbise kıyafet ayakkabı makyaj.. bi gün bile beni kullandığını düşünmedim. Bu insanlar neden böyle anlamış değilim. Sizce bu kız haklı mı? Yani markete gittik diye ne olabilir ki? Teşekkürler 🙏🏻
Sorunlu biri gibi yani asagilik kompleksi var. Yorar sizi. Uzak durun bence. Siz pskolog degilsiniz kimseyi degistiremezsiniz.

Merhabalar konuyu kısa tutmaya çalışcam. Bir arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır dolaylı yollardan tanıdım aynı mahalleden. Çok iyi çok saf bi kızdı annesigil evlenmesi için zorluyorlardı hep yanında olmaya çalıştım. Neyse bu evlendi bir yıl olacak bana baya soğuk davranışları olmaya başladı. Dün dayanamadım söyledim. Bana attığı msj şu; ben seni yakın arkadaş olarak göremiyorum size geldiğim de bana gel markete gidelim evde şu yok bu yok diyosun. Geçen çarşıya gittik işlerini hallettin benimle hep işlerini halletme peşindesin.. Şok oldum.. Çarşıya ben gidiyordum sen bende geleyim dedin geldin ben her zaman çarşıya çıkamıyorum çıkmışken işlerimi hallettim. Bize geldiğinde markete gitme sebebimiz de birlikte yiyip içmek zaten sana daha iyi hizmet edebilmek için senin sevdiğin şeyleri alabilmek için markete gidiyoruz dedim. Yani kısacası bu kız iki kere markete gittik diye onu kullandığımı düşünüyor sanırım ama sorun şu ki kendi cebinden para çıkmıyor sadece benimle markete gelmiş oluyor. Ben aylarca markete gitmek için sanki onu bekliyorum 🙄 Kendisi bekarken herşeyimi ona ve kardeşleriyle paylaştım elbise kıyafet ayakkabı makyaj.. bi gün bile beni kullandığını düşünmedim. Bu insanlar neden böyle anlamış değilim. Sizce bu kız haklı mı? Yani markete gittik diye ne olabilir ki? Teşekkürler 🙏🏻
Yani ben de biraz alınırdım. Beni mi buldun çarşı pzar market alışverisi halledicek. Sana gelmişim derdimi mutluluğumu vs anlatıcam, sen evde oturup yüzüme bakmaktansa hadi alışverişe diyosun. İyi ağırlamak istiyosan önceden hazırlığını yap ya da sipariş ver, kolundan tutup bak sana bunları bunları alıyorum der gibi markete götürme

İyi günler bazıları kendini özel hissetmek isteyebilir birine misafir gideceksen gidip oturup sohbet etmek isterim dışarda görüşecek iş halledeceksek de iyi keyifli zaman olur derim ama kız sizinle oturmaya gelmiş ve siz kızı alıp markete gotirduyseniz hoş olmamış sizinle sohbet etmeye gelen biriyle market gezmek fiyat konuşmakta bence olmamış tabi benim fikrim süreç nasıl işlemiş bilmiyorum anlatımınız bunu cagristirdi

Yahu bu kendini beğenmişler de sıktı artık
Biri kocasının ailesini begenmez birisi misafirlige gittiği evi begenmez hepsi saraydan çıkma sanki

Arkadaş falan degıl o hol verin gitsin kesin kontagı

Arkadas misafir gibidir evinize geldiginde acıksa dolabınızı acmaz hizmet bekler ama dost o dolabı acar ne isterse yer mesela ornek olarak 😊 o zaten kendini yakın görmemis yakın arkadasıma giderken ben ararım hatta kahven vs var mı gelirken alayım diye bizim yerimizde olsa mesaj atmadan direk engeller her halde 😁 uzaklasın bosverin
Katılıyorum bence o arkadaşmış dost değilmiş.
Ne olmuş sanki iki kere olmuş. Binlerce kez olmuş gibi soğuk davranması sacma.
Dost dediğim insanla her şeyi yapabilmeliyim. Birlikte markete de gideriz canımız bir sey çekerse ki onun canının çektiği seyi almaya gitmişsiniz yani. Öyle bile olmayabilirdi. Ne var ki dostumla iki dk markete inmişsem?ihtiyaçlarını almışsam. Ben hatta evlerine gitmeden ihtiyaç bir sey var mi diye sorarım bile. Her şeyin hazır olmasını beklemem bilakis birlikte hazırlamaktan keyif alırım.
Çoğu dostlarim artik çocuklu ve haliyle yorulmalarini bile istemiyorum evlerine gider birlikte sofra kurar kaldırırız. Bulasiklarini makinelerine atarım. Sofra kurduk dur bir süpürge acayim da derim, katlanmamis çamaşırları varsa katlarım da.
Ama herkes bu yakınlığı istemeyebilir demekki sizin karşınızdaki kisi de misafircilik yapmak istemiş. Boşverin kimse için kendinizi yormayin. Nerede misafir olmak isterse oraya gitsin.

Back