- 13 Mart 2020
- 1.190
- 2.200
- 83
Merhabalar konuyu kısa tutmaya çalışcam. Bir arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır dolaylı yollardan tanıdım aynı mahalleden. Çok iyi çok saf bi kızdı annesigil evlenmesi için zorluyorlardı hep yanında olmaya çalıştım. Neyse bu evlendi bir yıl olacak bana baya soğuk davranışları olmaya başladı. Dün dayanamadım söyledim. Bana attığı msj şu; ben seni yakın arkadaş olarak göremiyorum size geldiğim de bana gel markete gidelim evde şu yok bu yok diyosun. Geçen çarşıya gittik işlerini hallettin benimle hep işlerini halletme peşindesin.. Şok oldum.. Çarşıya ben gidiyordum sen bende geleyim dedin geldin ben her zaman çarşıya çıkamıyorum çıkmışken işlerimi hallettim. Bize geldiğinde markete gitme sebebimiz de birlikte yiyip içmek zaten sana daha iyi hizmet edebilmek için senin sevdiğin şeyleri alabilmek için markete gidiyoruz dedim. Yani kısacası bu kız iki kere markete gittik diye onu kullandığımı düşünüyor sanırım ama sorun şu ki kendi cebinden para çıkmıyor sadece benimle markete gelmiş oluyor. Ben aylarca markete gitmek için sanki onu bekliyorum Kendisi bekarken herşeyimi ona ve kardeşleriyle paylaştım elbise kıyafet ayakkabı makyaj.. bi gün bile beni kullandığını düşünmedim. Bu insanlar neden böyle anlamış değilim. Sizce bu kız haklı mı? Yani markete gittik diye ne olabilir ki? Teşekkürler