• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım bana ne demek istiyor?

Meles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
1.190
2.200
83
Merhabalar konuyu kısa tutmaya çalışcam. Bir arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır dolaylı yollardan tanıdım aynı mahalleden. Çok iyi çok saf bi kızdı annesigil evlenmesi için zorluyorlardı hep yanında olmaya çalıştım. Neyse bu evlendi bir yıl olacak bana baya soğuk davranışları olmaya başladı. Dün dayanamadım söyledim. Bana attığı msj şu; ben seni yakın arkadaş olarak göremiyorum size geldiğim de bana gel markete gidelim evde şu yok bu yok diyosun. Geçen çarşıya gittik işlerini hallettin benimle hep işlerini halletme peşindesin.. Şok oldum.. Çarşıya ben gidiyordum sen bende geleyim dedin geldin ben her zaman çarşıya çıkamıyorum çıkmışken işlerimi hallettim. Bize geldiğinde markete gitme sebebimiz de birlikte yiyip içmek zaten sana daha iyi hizmet edebilmek için senin sevdiğin şeyleri alabilmek için markete gidiyoruz dedim. Yani kısacası bu kız iki kere markete gittik diye onu kullandığımı düşünüyor sanırım ama sorun şu ki kendi cebinden para çıkmıyor sadece benimle markete gelmiş oluyor. Ben aylarca markete gitmek için sanki onu bekliyorum 🙄 Kendisi bekarken herşeyimi ona ve kardeşleriyle paylaştım elbise kıyafet ayakkabı makyaj.. bi gün bile beni kullandığını düşünmedim. Bu insanlar neden böyle anlamış değilim. Sizce bu kız haklı mı? Yani markete gittik diye ne olabilir ki? Teşekkürler 🙏🏻

Zamanın da herseyi paylastiysaniz evlenince totosu kalkmis denir buna.
Bir ihtimal daha var kiz hakli sizinle markete gelmek zorunda degil bende geleyim dediginde rahatsiz olmayasın yada gel kafan dagilir diyebilirsiniz iki kere market olmamış gercekten... oldu bitmis mesafeli durunuz bir süre

Haklı değil bence. Misafir gibi hissetmek istemiş bence . Bazıları böyledir
Ben dedim ki seni yakın gördüğüm için birlikte markete gidiyoruz zaten soğuk biri evime geldiğinde neden onu markete götüreyim ki dedim. Napalım nasip

Zamanın da herseyi paylastiysaniz evlenince totosu kalkmis denir buna.
Bir ihtimal daha var kiz hakli sizinle markete gelmek zorunda degil bende geleyim dediginde rahatsiz olmayasın yada gel kafan dagilir diyebilirsiniz iki kere market olmamış gercekten... oldu bitmis mesafeli durunuz bir süre
Hayır bana her gelmesinde markete gitmiyoruz tabi ki bi defasında ben ameliyat olmuştum gitmem gerekiyordu kendisi dedi bende geleyim. Bi kere de canı bişey istiyordu laf attı ortaya bende hadi gidip alalım dedim hepsi bu

Konuyu anlatış biçiminde kız haklı olabilir mi? Tabiki hayır
Yanlız konuyu birde karşıdan dinleneden kızda haksız diyemem
Sen binaya bakarsın birşeyler görürsün o binaya başka biryerden bakar bambaşka şeyler görür

Konuyu anlatış biçiminde kız haklı olabilir mi
Yanlız konuyu birde karşıdan dinleneden kızda haksız diyemem
Sen binaya bakarsın birşeyler görürsün o binaya başka biryerden bambaşka şeyler görür
Beni çok yakın gördüğünü söylüyor bana şikayetini belirtebilirdi. Ben rahatsız olduğunu bilmiyordum yani dediğim gibi iki kez gittik birlikte çarşı işinde de kendisi peşime takıldı ben aramadım bile. Benim anlamadığım neden evlenince söyledi öncesinde söyleseydi keşke

Bencede bahane bulmuş kendisi, hayır ne var yani birlikte gitseniz, evlendiği kişi bile konuşmanı kes demiş olabilir bazıları var öyle çünkü, neyse gerçek arkadaşlık değilmiş boşverin
Ben de anlamadım kötü bişey mi ki çok samimi olduğumuz için bu şekilde davranıyordum.

Resmen saçmalamış. İnsan yakın görmediği biriyle niye çarsiya pazara gitsin. Ben de mesela yakın arkadaşlarımla markete gidip birlikte mutfağa girmeyi çok severim. Ama samimi olmadığım birisi gelse misafir gibi davranırım. Bence vefasızlığına bi kılıf bulmaya çalışmış. Boşverin ya böyle küçük dünyalı tipleri kendi haline bırakın.

Hayır bana her gelmesinde markete gitmiyoruz tabi ki bi defasında ben ameliyat olmuştum gitmem gerekiyordu kendisi dedi bende geleyim. Bi kere de canı bişey istiyordu laf attı ortaya bende hadi gidip alalım dedim hepsi bu
O zZaman degisik karakter bosver gitsin sal kızı çayıra

Merhabalar konuyu kısa tutmaya çalışcam. Bir arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır dolaylı yollardan tanıdım aynı mahalleden. Çok iyi çok saf bi kızdı annesigil evlenmesi için zorluyorlardı hep yanında olmaya çalıştım. Neyse bu evlendi bir yıl olacak bana baya soğuk davranışları olmaya başladı. Dün dayanamadım söyledim. Bana attığı msj şu; ben seni yakın arkadaş olarak göremiyorum size geldiğim de bana gel markete gidelim evde şu yok bu yok diyosun. Geçen çarşıya gittik işlerini hallettin benimle hep işlerini halletme peşindesin.. Şok oldum.. Çarşıya ben gidiyordum sen bende geleyim dedin geldin ben her zaman çarşıya çıkamıyorum çıkmışken işlerimi hallettim. Bize geldiğinde markete gitme sebebimiz de birlikte yiyip içmek zaten sana daha iyi hizmet edebilmek için senin sevdiğin şeyleri alabilmek için markete gidiyoruz dedim. Yani kısacası bu kız iki kere markete gittik diye onu kullandığımı düşünüyor sanırım ama sorun şu ki kendi cebinden para çıkmıyor sadece benimle markete gelmiş oluyor. Ben aylarca markete gitmek için sanki onu bekliyorum 🙄 Kendisi bekarken herşeyimi ona ve kardeşleriyle paylaştım elbise kıyafet ayakkabı makyaj.. bi gün bile beni kullandığını düşünmedim. Bu insanlar neden böyle anlamış değilim. Sizce bu kız haklı mı? Yani markete gittik diye ne olabilir ki? Teşekkürler 🙏🏻
Bazı insanlar evlenince tribal enfeksiyona giriyor. Bu kıza bu olmuş

Bana biraz eşi görüşmenizi istememiş o da bahane uydurmuş gibi gözüktü. Kafanıza takmayın böyle insanları.

Ben de anlamadım kötü bişey mi ki çok samimi olduğumuz için bu şekilde davranıyordum.
Herkesin arkadaşlık bekletinisi farklı sanırım ondan o belkide sizle saatlerce oturup dert yanmak istedi vs bilemeyiz ne kafa yaşıyor

Back