Arkadaşım aracımla kaza yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 2 şey söyleyip gidecem.

1. Arkadaşınız size iyilik yapmış ki bu zamanda kimse kimsenin arabasını alıp da sanayiye götürüp orda araba yapılacak diye beklemez...
O kadar sizin için arabanızı götürüyor kaza oluyor arkadaşınız çıkan masrafın yarından fazlasını ödüyor çok yazık. Eğer arkadaşınız ısrar ediyorsa 10 bin kredinin 3 binini ona ödetirdim geri kalanını kendim öderdim. Onda da arkadaşım ısrar ettiği için....

2. Hasar gözükmesin diye yok 7 bin aşağı çekilecek falan filan diye küçük hesaplarin peşine düşüp de karşı taraftaki alıcıyı kandırmayın....

Arkadaşınız size karşı çok dürüst sizde başkalarina karşı dürüst olun lütfen... Foto göstereceksiniz madem ozaman hasarlı olduğu kayıtlara da geçsin ne olacak ki...

İşte herkes bi kendini akıllı sanıyor... Halbuki burda neler ortaya döküldü bu pembik yalanlara kanar mı kimse :)

Sizin işiniz için giderken yaptığı kaza masrafını o değil , siz ödemelisiniz bence

Onun işi için arabayı ona ödünç vermiş olsaydınız masrafı o ödemeliydi .

Çok iyi bir arkadaşınız varmış

Siz her nekadar ben fotoğraf göstericem alana kazadan bahsedicem desenizde biz inanmadık. Madem öyle çekincen ne ? Kaskodan yaptır,karşı taraf hasar kaydı sorunca gösterirdim fotoğrafları bizde inanırdık. Siz cin olmadan adam çarpmaya çalışırken işi bilmeden,çarpılan siz olacaksınız bu işin sonunda.. Sizin işinize koşan insana yüklediniz diye parayı kaskomda bozulmasın hiç zararım olmasın diye düşünmüşsünüz apaçık belli işte.
Senden önemli değil arkadaşım,kasko bunun için var canın sağolsun diyemediniz mi??

oldukça bencilce tavrınız. en üstteki arkadaşa o kadar katıldım ki kimseye iyilik yapmıycan. aniden 7 bin tl borçlanabilirsin.... bu denli kötü niyetli olmanızı kınadım. pek umrunuzda olmaz ama genede diyim içimde kalmasın

Çok güldüm buna Allah affetsin

Zaten arabayı alacak olan kişi iyi bir ekspere götürürse bütün saklanan gerçekler bir bir dökülür ortaya. Bir şeyleri saklamanın anlamı yok. Araba her şekilde ederinden ucuza gidecek
Bizde arabayı surtmustuk esimin hatası yüzünden videosunu bile çektik çünkü hasarlı çıkacak ilerde en azından alacak kişiye gösteririz diye ...çünkü sürtme ile çarpma bir değil ...
Eksper de herşey çıkıyor zaten

Hikayeyi geçelim kazayı arabayı satarken saklayacaksınız. Foto gösterecek olsanız arkadaşınıza ödetmezdiniz.

Çünkü ülkede eksper kavramı yok çünkü bu ülkede herkes ahmak bir siz akıllısınız.

Eksperde ek hasar çıkan aracı bir alıcı olarak hayatta almam. Eksper bu kadarını yakalamış kim bilir daha neler var diye düşünürüm.

Kafa kafaya girmiş bir araç var illa ki çıkacak.

sıgortanın odeyecegı seyı bosuna arkadasınıza odettırmeyın

7 bın tl ıcın kımse sısırmede yapmaz pıyasa degerı 240 bın tl olan aracın 7 bın hasar kaydını da kımse umursamaz
Bizim var 10 bin falan önceki sahibinden o şekilde aldık ağır hasar kaydi sıkıntı olması icin 25 30 veya 60 bin olması gerek 7 bin birşey değil

Arkadasimin eşi aklıma geldi kayınpederinin arabasını aynı böyle çarpmış habersiz tamir ettirmiş ...

Diyordu ki daha öncede çarptı bu ara belli olmaz anlamaz diyor

Adam milleti çizgilerin her bir uzunluğuna varasiya zihninde tutuyorken

Yalnız arkadaşı kazanın tamamını ödüyor. 7 bin, kalan 3 bin konu sahibinin aracını sanayiye göndermesini sebep olan arızalar için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…