Arkadaşım aracımla kaza yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok afedersiniz bu varoşluk sadece bizim ülkede var.

Ben araç almaya gitsem, ekspertiz raporunda hasar çıkiyor ama araç kaydinda hasarsız görülse...o araba sahibine dolandırıcı gözüyle bakarım.

Madem pahalı araba sanayide ne işi var
Tam türk tipi zihin.

Verilir yetkili servise orjinal parca garantisiyle yapılır muhattap bulursunuz.

Zaten arkadaşa ödetme olayı bir facia.

Konu sahibine bunu anlatamıyoruz işte.
Bir araç hasarsızsa gerçekten hasarsız olmalı.

Bir parçası değişmiş çıksa araç pert de dolandırıyor mu acaba diye düşünürüm. Az hasarlı arabası olan dürüst satıcı konu sahibinden kat kat iyi.

Konu sahibine bunu anlatamıyoruz işte.
Bir araç hasarsızsa gerçekten hasarsız olmalı.

Bir parçası değişmiş çıksa araç pert de dolandırıyor mu acaba diye düşünürüm. Az hasarlı arabası olan dürüst satıcı konu sahibinden kat kat iyi.
Arabayı alalı 1 ay olmamıştı sıfır cillop gibi gıcır gıcır araca otoparkta park halindeyken muhteşem sürücü teyzenin biri ortadan daldı. İki kapı pert, değişti mecburen. Hiç aklımıza gelmedi kadına ödetmek 😂

Konu sahibi niye cevap vermiyorsunuz?
Yaptığınızn ne olduğunun gayet farkındasınızı aslında değil mi?
Kar ettim sanıyorsunuz ama emin olun bir yerden çıkar adına karma ,Yüce Adalet ne derseniz deyin.

Cevap veremez elbette.

Kadınlar Kulübünün saygıdeğer hanımları neleri ortaya çıkardı bu numaraları yer miyiz hiç? ❤️

Arkadaşlar dertleşmek istedim. Aracımda birkaç arıza vardı. Ben de rahatsızdım, ama salı günü iş başı yaptığım için arabamı sanayiye bırakmam ona göre tamir yapılması gerekiyordu ozamana kadar. Normal zamanda ben işten geç çıktığımdan sanayide kimse kalmıyor. Neyse iyi şoför bi arkadaş benim arabayı sanayiye bırakacaktı. Benden kat kat iyi kullanır normalde. Ama olacağı var ya işte kaza yapmış. Kafa kafaya bi araçla çarpışmışlar. Ve adam hızlı çıkmış olmasına rağmen aracın duruşundan neyse arkadaş Hatalı çıktı. Bende normalde kasko var ama hiç kaza yapmadım ve yakın zamanda arabayı satacaktım. 7 bin tl masraf çıktı ve kasko deldirip gider ayak hasar kaydı girdirmek istemedim arabaya. Arkadaşımın kuzeni olan ustada yaptırıp oraya Borç olarak yazdık. Arkadaş onu 500 500 ödeyecek geri. Yalnız karşı tarafından da 5 bin tl kadar hasarı var ve bizim arkadaş suçlu olduğundan o da arkadaşa kalacaktı. Adam trafik sigortasından yaptırın araç eski zaten tramer görünmesi sorun değil dedi. Onu trafik sigortasından yaptırcaz ama benim sigortacım bişe değişmeyecek sana gene hasar kaydı gircek dedi. Yalnı usta diyor ki bedelsiz kaza olarak gireceğiz. Yani zaten ciddi bi kaza değil. Bedelsiz girildiğinde karşı tarafın hasarlı olduğu bi kaza var ama bedeli görünmüyor dedi. Ben de aracı satarken kazadan elbette bahsedeceğim fotoğraflar ını çektim göstereceğim. Sadece öndeki kapaklar vs kırılmış motor vs aksamlarda sorun yok ama malum dolar artışıyla parça fiyatları fırladığından ve sigorta şirketleri de şişirmesiyle ederinden çok fazla hasar kaydı giricekti arabaya. Satması zor olur diye bu şekilde düşündük. Arabanın başka sıkıntıları vardı kışlık lastik almam gerekiyordu ufak tefek değişmesi gereken parçam vardı vs hepsini toplu yapmak için 10 bin kredi çektim 7 binine arkadaş kefil o ödeyecek kendi sebep olduğu hasarı. ama başka bi arkadaş tuttu ya 7 bin için keşke hasar kaydı yaptırsaydın kaskodan yapsaydın zaten bedelsiz de olsa görüncek dedi. 240 bin liralık arabaya 7 bin tl için ufacık sorun yüzünden hasarlı göstermek sigorta şirketlerinin şişirdiği bedellerle değerini düşürmek de istemedim Çünkü arabada cidden ciddi bi sıkıntı yok. Klima aksamları hasar almış Bi parçası değişti sadece o kadar. Bu işlerden anlayan var mı aranızda benim sigorta şirketi yanlış yaptın diye kafamın etini yedi sanayiideki arkadaşımzı ise 7 bin için 240 bin liralık arabaya hasar girme bence dedi. Bikaç arkadaşa danıştım herkes farklı konuşuyor sizler ne düşünüyorsunuz danışmak istedim. Var mı fikri olan? Açıkçası zor güç ödediğim pahalı aracımda başka birinin hatası yüzünden hasar kaydı olup değeri düşsün istemem o da çok üzüldü zaten ne gerekirse yapacağım dedi taksitlendirdik 7 binini o ödeyecek. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim? Siz olsanız ne yapardınızB
Olan arkadaşınıza olmuş, dertsiz başına dert.Arabayi kendi işi için alsa hakliydiniz ama bu durumda haksızlık olmuş

Siz istediğiniz kadar hasar kaydı geçmeyin araba satışından önce herhangi bir usta veya ekspertiz ile arabayı incelemek istedikleri zaman
Değişen parçalar anlaşılıyor. Eşim usta ve dışarıdan cillop gibi görünen arabaların
Çoğu vasat çıkıyor. Boşuna arkadaşınıza masraf çıkarmassınız ve haksız yere bence.

Arabayı alalı 1 ay olmamıştı sıfır cillop gibi gıcır gıcır araca otoparkta park halindeyken muhteşem sürücü teyzenin biri ortadan daldı. İki kapı pert, değişti mecburen. Hiç aklımıza gelmedi kadına ödetmek 😂

Benim de sitenin park yerinde masum masum 🥺 bekleyen aracımın yanından elinde boya kovasıyla badanacı geçti. Adam geçerken kovayı benim aracın kapı koluna çarpmış. 😂

Allahtan kova patlamadı da sadece çok az boya bulaştı. O kapı kolundan bir gıdım beyaz badanayı çıkartırken soğuk terler döktüm, çok şükür boyatmadan kurtardık.

Alıcılara “vallahi araca kova çarptı kaza falan olmadı” desen hayatta inanmaz. 😂

Benzer durumda kadını paralamıştım
O kadar olay çıkarmıştım ki gerizekalı yüzünden tır şoförü kocası tırıyla otoparka gelmişti beni sakinleştirmeye...

Olay da şuydu: çok acelesi olduğuna inanan kokoş qblamız park ederken arabamın soluna komple sürterek sıfırlamış ve öyle park etmiş. Hiç de umursamadan avm ye gitmiş.

Bir de hoplaya zıplaya geldi salak bak hala sinirliyim. Ben park ettiğimde arada mesafe vardı dedi hödük. Neyse ki onun boyası benim araçta kalmıştı da ispatladık.

Ay anılarım depreşti sinirlendim yine. Büyük bi kaza sonrası servisten arabayı alıp avm ye gittiğim gün oldu bu. Kapılar değişmiş cilloptu geldi içine etti hanım abla

Daha da araba kullanmamıştır heralde

Yalnız arkadaşı kazanın tamamını ödüyor. 7 bin, kalan 3 bin konu sahibinin aracını sanayiye göndermesini sebep olan arızalar için.
Ayy ya inanmıyorum bize niye denk gelmez şöyle işimizi yapiveren iyi niyetli arkadaşlar😔 yazık vallahi üzüldüm arkadaşa. Sen hem git arkadaşın için bi iyilik yap bunun sonucunda oluşan olumsuz olayda da bide üzerine zarara uğra...

Konu sahibi bu olaydan sonra bir daha o arkadaştan bir iyilik isteyebilir mi acaba? Yada o arkadaş ben yaparım diye atlar mı?
Ben olsam artık konu sahibi ile arkadaşlığıma son verirdim...

Konu sahibi niye cevap vermiyorsunuz?
Yaptığınızn ne olduğunun gayet farkındasınızı aslında değil mi?
Kar ettim sanıyorsunuz ama emin olun bir yerden çıkar adına karma ,Yüce Adalet ne derseniz deyin.
Linçleniyor neyine cevap versin
Ağlayarak günlüğüne yazmaya gitmiştir😀😀

arac park halınde durdugu yerde de bırının carpması veya cızmesı sonucu hasar alabılır sonucta
o zaman ne yapardı merak edıyorum tum tc vatandaslarından tek tek para toplamaya kalkmazdı ınsallah
Bizim öyle oldu..kahvaltı mekanında içeride masadayız .Dışarıdan sesleniyor garson ; "35 ....aracın sahibi kim ?" diye.Biz de başka müşteri otoparka giremedi /çıkamadı ..aracınızın yerini değiştirin diyecekler sanıyoruz.Meğerse resmen ortadan girmişler arabamıza😅 Bir gün önce ehliyet alan bir arkadaşa eşi şehirler arası yolda Ford Transit minibüsü vermiş ..kadın önce elektrik direklerine çarpmış adam bakmış kadın hala firen yerine gaza basıyor çekmiş el frenini.Araba savrulup bizim arabanın ortasından girmiş.Eşim kadının kocasına; " dün ehliyet alan eşinize küçük araç vermişsiniz bir daha kamyon ile araba kullanmayı öğretin" demişti😅 Tek tesellimiz olayın biz arabaya çocuğumuzla inerken/binerken olmamasıydı🤷‍♀️Kahvaltı mekanı kaza sonrası bir acı kahvemizi içmeden bırakmayız dediler ..kahve ikramları oldu, bak oradan kara geçmişiz😅

Bizde arabayı surtmustuk esimin hatası yüzünden videosunu bile çektik çünkü hasarlı çıkacak ilerde en azından alacak kişiye gösteririz diye ...çünkü sürtme ile çarpma bir değil ...
Eksper de herşey çıkıyor zaten 🤷🏼‍♀️
Kaput değiştiyse eğer konu sahibinin arabasında zaten kimse yanaşmaz almaya. Oda bunu biliyor. Bazen insanlar gaflete düşüyor ya da eksper beceriksiz çıkıyor ve hasarlı arabayı alıyorlar. Sanırım oda bu ihtimali kovalayarak bu işlere girişti. Ben bu şekilde kazanılan paranın kimseye hayır getirdiğini görmedim bugüne kadar

Cevap veremez elbette.

Kadınlar Kulübünün saygıdeğer hanımları neleri ortaya çıkardı bu numaraları yer miyiz hiç? ❤️
Biz yemeyiz alıcı da yemez bir tek garibim arkadaşı yemiş insanların iyiliklerini bitiriyorlar Thrive hanım böyl böyle kimsenin kimseye güveni kalmıyor ama kar ettiklerini sanıyorlar yazık.

Babamın da arabası çok iyi ama kaza yapıldığında ufakta olsa sigortaya gitti niye şişirme olsun adamlara bunun için para ödeniyor. Siz fotoğrafı çektim diyorsunuz ama şeytana uyup göstereyeceğiniz ne malum

sinirden kendimi tokatlayacağım yaaaa .... Konu sahibi hepimizi çıldırttı gitti vallahi. Böyle insanlar varken kimseden iyilik yardım vs. beklemeyin anacım. Vallahi bu insanlar ancak kötülük hakediyor saf arkadaşta bununla hala kanki kanki gezsin :KK43:

Eklentiler

• eskiden sevdigim kadin.jpeg
    eskiden sevdigim kadin.jpeg
    25,8 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X