Arkadaşım aracımla kaza yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araç alırken hasar kaydına bakılır ama 7 bin çok değil zaten parça fiyatları ortada bunu aracı satın alacak kişilerde biliyor zaten. Asıl siz kasko değil sanayide yaptırdığınız zaman insanın içine kurt düşer açıkcası ben hem önden vurmuş hemde kaza kaydı görünmeyen aracı almazdım. Siz hasar çok yok diyorsunuz belki ama alan kişi güvenmez arabanın değeri düşmesin diye işletmedi daha büyük bir hasar var diye düşünür.

Kazayı siz yapmış olsaydınız yine elden ödeyip kaskoyu kullanmayacak mıydınız?
Sizin için almış arabayı zaten. Madem öyle kendi işinizi kendi kendiniz görseydiniz ya.
Cidden kimseye iyilik yapmayacaksınız, aklı farklı çalışıp katakulle yapmaya çalışanlara hele. Ayrıca araç alındığında eskperde çıkmayacak ne var ne yok diye?

O evirip çevirip arkadaşınıza gereksizdir ödettiniğiniz gereksiz para sizden fazlasıyla çıkar ayrıca hiç merak etmeyin.

Son düzenleme:
ben konu sahıbının sırf hasar kaydı gorunmesın dıye bu kadar ugrastıgını sanmıyorum
cunku her turlu alıcı ekspertızde nesı var nesı yok baktıracaktır cücüğüne kadar cıkar zaten ortaya

sankı konu sahıbı arkadası kaza yaptı aracına zarar geldı dıye cok sınırlenmıs ve ona bedel odetıyor gıbı geldı bana
hırsını alamıyor sıgorta da odeyebılır ama odemesın sen odeyeceksın hepsını der gıbı
kucuk hesaplar...

Kendi getirseymiş ozaman arabasını. O kişiye kazada birşey olsaydı napacaktı, hangi bedel ödeyebilirdi

Ben olsam kaskoyu zaten bu günler için yaptırdım deyip, gereken neyse onu yapardım. Zaten arkadaşların dediği gibi eksperde çıkacak ne olduğu. Memlekette bir siz uyanık değilsiniz yani.

Ha, ben arkadaşınızın yerinde olsam sizin karakterinizdeki birisiyle arkadaşlık etmezdim artık. Yazık.

Bide eğer kazayı kendiniz yapsaydıniz yine cebinizden odermiydiniz. Bu rahatlık biraz da arkadaşınıza odettiginiz için olabilir mi?
Konu sahibinin arkadaşı " hayat dersi " satın alıyor ödeyeceği yedi bin tl de bunun için .Bu günden sonra "arabaya binip işe gitmeyi biliyorsan servise götürmeyi de bilirsin " der yardım isteyen arkadaşına

Berbat bir arkadaşsınız.
Bencilsiniz.
Kendi çıkarlarınız için tamamen iyi niyetle size en kıymetli şeyi, vaktini veren insanı yoktan yere 7 bin borçlandirmissiniz.
Simdi de satarken kim bilir hangi günahsıza kakalayacaksiniz.

Kusura bakmayın ama kimse parayi sokaktan toplamiyor sizin gibiler yüzünden guvenip arac alamıyor insanlar.

Bu kadar hesap kitap yapmak sizi yormuyor mu? Ekspertizde bütün boya, darbe ıvır zıvır ortaya çıkıyor zaten. E siz de fotoğrafını çekmişsiniz, güya satacağınız kişiye gösterecekmişsiniz. Niye bu kadar kasıyorsunuz öyleyse? Kazayı arkadaşınız yaptı diye illa ödetmeye çalışıyorsunuz. Kendiniz yapsanız ödemezdiniz belki de. Adam kendi işi için de kullanmamış. Sizin gibi insanlara iyilik yaramaz. Ben o arkadaşın yerinde olsam paranızı veririm, selamı sabahı da keserim. Öleceksiniz para derdinden nerdeyse.

Konu sahibinin arkadaşı " hayat dersi " satın alıyor ödeyeceği yedi bin tl de bunun için .Bu günden sonra "arabaya binip işe gitmeyi biliyorsan servise götürmeyi de bilirsin " der yardım isteyen arkadaşına

Yani gerçekten deseydi ki arkadaşım gezmek için yada kendi işi için arabamı almıştı kaza yaptı vs o zaman kendisi teklif ederdi anlardım ödemesini ama hem ona yardım etmek için almış hemde sigortanın aslında karşılayacağı bır meblağ iken kendisine tamamini odetmesi beni burdan sinir etti açıkçası m

arac park halınde durdugu yerde de bırının carpması veya cızmesı sonucu hasar alabılır sonucta
o zaman ne yapardı merak edıyorum tum tc vatandaslarından tek tek para toplamaya kalkmazdı ınsallah

ay yok artık bu kadarı da yaa
bir kere 250 binlik aracım, deeğerli aracım, kıymetlimisss diyorsanız madem 2bin tlnin hesabını mı yaptınız da gittiniz başka yere?
Götür aracı yetkili servise yapsınlar mis gibi orijinal aksamını cebinden beş kuruş çıkmasın.
yok onu ödedim yok 500 taksitlendirdik off ne küçük hesaplar, bir de sizin işiniz için gitmiş üstelik.
Anladığımız arkadaşlıktan zaten anlamadığınız gibi arabadan da anlamıyormuşsunuz

arac park halınde durdugu yerde de bırının carpması veya cızmesı sonucu hasar alabılır sonucta
o zaman ne yapardı merak edıyorum tum tc vatandaslarından tek tek para toplamaya kalkmazdı ınsallah

Aslında bunu kasko karşılardı ama yok yaa biz bunun kaydını kuydunu tutmayalim herkes üç beş bişey atsın diyebilir

Birincisi anlamadığım neden karşı tarafın hasarı sende bedelsiz görünecek ? Bence asil buna takılman lazım 7 bin TL hasar kaydı satarken cok sorun olmaz .çünkü artık 1 far bıle 5 bin TL den başlıyor sıfırı ..ama karşı tarafın hasarı sende bedelsiz yanı sadce ÇARPMA olarak görünecekse o sıkıntı .çünkü satarken gelde izah et millet agir hasarlı sanabilir ..bu arada karşı tarafın hasar tutarı ne kdr ?? .fazla değilse ben olsam soyle yapardım .karşı tarafın hasarı cok değilse eğer cepten öderdim .kendi hasarımı ise kakaodan yapardım .çünkü bedelsiz kayıt daha kotu …ikincisi cnm su aralar sıfır arac yok piyasada insanlar ikinci ele yönelmiş ve su an her türlü araba yüksek fiyattan gidiyor ..yanı 7-8 bin hasar görünmesi senin satışını cok etkilemez o eskidendi .simdi insanlar agir hasarlı araçlara bıle 500 bin para veriyorlar ..yanı 7-8 binden korkma görünsün hasar kaydı ama karşı tarafın hasarı sende bedelsiz (çarpma ) şeklinde görülecekse o zmn sıkıntı kimse inanmaz herkes agir hasar sanar ..çünkü bedelsiz görünecek derken 5664 ten sorulduğunda mesajda sadce ÇARPMA yazacak gelde izah et

Umarım bunları akıl edemediğinizden yazıyorsunuz, aksi halde kötü niyetli olmak lazım. Siz rica edip veriyorsunuz aracınızı, keyfi bir şey için istemiyor kimse. Sorumluluk elbet sizde olmalı. Bile isteye gidip vurmuş değilki arkadaşınız. parça fiyatları bu haldeyken 7bin çok dikkate alınacak bir tutar değil. Sigortada 10 çıksın nedir yani. Çok vicdansızsınız ve bencil.

Adam kız arkadaisyla buluşmak icin, düğüne piknige gitmek için arabanı kullansa yine neyse diyeceğim ama tamamen siz zor durumda kalmayın diye uğraşmış , siz gece gece sanayiye gitmeyin diye, işten izin almakla uğraşmayın diye... Eline geçen ne??
"Kaskom bozulmasın sen öde"
Zaten kaskonun ödeyeceği bir paraya arkadaşınızdan istemeniz çok ayıp ya. Kendiniz için olsa gayet de kaskoya karşılaşırsınız .
Ne diyeyim , umarım vicdanınız el vermez de vaz gecersiniz...

Kaskoyu neden yapıyoruz kullanmayacaksak
Çok afedersiniz bu varoşluk sadece bizim ülkede var.

Ben araç almaya gitsem, ekspertiz raporunda hasar çıkiyor ama araç kaydinda hasarsız görülse...o araba sahibine dolandırıcı gözüyle bakarım.

Madem pahalı araba sanayide ne işi var
Tam türk tipi zihin.

Verilir yetkili servise orjinal parca garantisiyle yapılır muhattap bulursunuz.

Zaten arkadaşa ödetme olayı bir facia.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…