Arkadaşım aracımla kaza yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karşı taraf bile arkadaşınıza üzülmüş sigortadan yaptırırım demiş siz 7 bin tl lik hasar için kasko delinmesin derdine girmişsiniz, kusura bakmayın ama çok bencilsiniz sizin işiniz için arkadaşınız size yardımcı olmak istemiş ve kaza yapmış olabilir yani o kaskolar boşuna yapılmıyor, satarkende yazardınız kaza bu diye alan bu şekilde zaten alır yazık günah değil mi o arkadaşınıza ? kaza yaptıktan sonra tutanak tutacaktınız karşı tarafın hasarı sizin trafik sigortanızdan, sizin arabanızda kaskonuzdan yapılacaktı bu kadar basitti, bi süre trf, kaskonuz rakamı biraz daha yüksek çıkardı bunun için arkadaşınızı zor duruma sokmaya gerek yoktu

Ben kredi çektim ödedim zaten o üzüldüğü için bana ödeyecek gerek yok ödemene dedim ama ben yaptım dedi ne kadar ödeyebilirse öder bilmiyorum artık
bunun ıcın kredı cekmenızde ne bılım...
en basta anlamadıgınız konuları bır bılene sorun bırdaha en ıyısı

bu kadar insafsız olmayın bence arkadaşınıza ödetmeyiniz hak ve adalet var benim vicdanım el vermezdi madem yarı yarıya ödeyin ve sizin işiniz için koşturmuş
Kredi çektim ödedim ben ama vereceğim diyor. İçi rahat etmiyor Yarı yarıya teklif edeyim ayrıca karşı tarafın masrafını da karşılamak için mecbur trafik sigortası kullandım benim hasar 7 bin karşı taraf 6 bin 13 bin tl hasar kaydı olacaktı. Karşı tarafı sigortadan ödeyeceğiz. Benimkini arkadaş mahcup olduğundan ben ödeyeceğim dedi. Ben ufak kredi çektim ödedim o bana parça parça ödeyecek diye konuştuk. 7 binin tamamını elbette almam ben önce dedim sonuçta benim işim için koşturuyordun diye ama olmaz öyle şey dedi. Ek olarak sonuçta kaput işlem gördü araba şuan 20-30 bin lira değer kaybetti

Aynen buna bende katılıyorum kendi işi için istememiş. Hemde sigortanin ödeyebilecegi biseyi sırf hasar kaydından kaçmak için arkadaşıniza odetmeniz çok saçma olmuş.
işin dolandırıcılığına kaçıp arkadaşa yıkıp parayı millete hasarlı arabayı hasarsız gösterecek ama şunu bilmiyor konu sahibi arabadan anlayan biriyse her türlü öğrenir aldıktan sonra da davayla uğraşır artık akıllılık elinde patlar

siz mahcup bıraktıysanız belkide meçbur hissetmiştir bak kardeşim ödeyecek olan kişinin durumu varmı bide o önemli ödesin ama ekonomik durumu nasıl tamamda siz alırken araç kaç paraydı şuan kaç para oldu onun hesabını yaptınızmı hak değil bence sizden başka türlü çıkar diyim

Kasko varken kredi çekmek, bu ince hesaplar nedir allahım. Hayatinizin tüm alanlarinda böyle mısınız?

Kasko varken 10 binlik kredi çekmek için ne yiyip ne içtiniz şimdiye kadar? Bilelim de uzak duralım.
Yaptığınız dolandırıcılıga giriyor benim gözümde.

Kasko varken 10 binlik kredi çekmek için ne yiyip ne içtiniz şimdiye kadar? Bilelim de uzak duralım.
Yaptığınız dolandırıcılıga giriyor benim gözümde.
Tamamen kendi zararına bir iş yapmış aslında. Cebinden beş kuruş çıkmadan yetkili serviste orjinal ve garantili yedek parçayla yaptıracağı tamiratı dandik bir sanayide bi ton para vererek yarım yamalak yaptırdı. Arkadaşını dolandırmış sayabiliriz ama

Şaka gibisiniz gerçekten. Artık araba ilanlarına bakarken bile 40 kereden fazla düşünmek gerektiğini anladık sayenizde. Şu yazdıklarınızdan sonra "alın buyurun bunlarda kaza fotoğrafları" demezsiniz yani mümkün değil. Her şey bir yana kaskını karşılayacağı bir şeyi arkadaşınıza ödemekte cabası. Dua edin de arkadaşınıza bir şey olmamış...

tamam araba değer kaybetti.
peki siz satarken bu kazayı söyleyecekmisiniz?
çünkü bir yerde söyleyeceğim yazmışsınız.
e söyleyecekseniz neden kaskodan yaptırmadınız?
kaskoya neden para ödüyorsunuz?
hem kasko ödeyip hem kredi çekmek nasıl bir akıl.
ne mana yani ben hiç anlamadım söyleyecekseniz.
sakın kasko bozulmasın diye yazmayın zira onu da yazmışsınız ama zaten arabayı satacaksanız kasko bozulsa ne bozulmasa ne.
arkadaşınıza bedel ödetmeye çalışıyor gibisiniz buradan bakınca.

Ben kredi çektim ödedim zaten o üzüldüğü için bana ödeyecek gerek yok ödemene dedim ama ben yaptım dedi ne kadar ödeyebilirse öder bilmiyorum artık
Hanımefendi konunun başında arkadaşın kuzenine borca yaptırdık 500 500 oraya ödeyecek diyorsunuz, konunun sonunda kredi çektim ödedim arkadaşım bana ödeyecek diyorsunuz. Anlamadım ben sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…