Arkadaşım aracımla kaza yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye bu kadar uğraştın ki? 3 ün 5 in hesabı,
yaptırsaydın kaskodan, alavere dalavere

Araba kullanıyorsanız bunu göze alacaksınız zaten. 1 milyonluk arabanız bir günde 300 bin değer kaybı da yaşayabilir. Sizin gibi 240binlik araç 20bin de yaşar. Dua edin arkadaşınıza bir şey olmamış. O zaman vicdan azabı duyardınuz.
Ayrıca kurnazlık yapmaya çalışırken ayağınıza dolanmış bilip bilmeden gereksiz borca girmişsiniz.

Aracı kaskodan yaptırmamak bunun için kırk takla atmak, ekstra para ödesede , fikren dolandırıcılık bence. Kaza fotoğraflarını da aracı satarken gösterecekmis arkadaşına da istemem demiş güya başta direkt o ödeyecek dedi hâlbuki.
Bu iş krediyle kalmaz kendisinden daha fazlası çıkar, yaşayıp görsün.

Ne saçma, arkadaşınız sizin için gidiyor ve borçlu çıkıyor. Birde kendi sebep olduğu hasarı demişsiniz, ayıp. O zaman neden kasko yaptiriyorsunuz onu da anlamadım.

[/QUOTE]

Yani satacağın aracın kaskosunun bozulması çok önemli olmasa gerek değil mi. Aracı alacak kişiye kazayı söylemek falan da hikaye. Madem söylenecek neden kaskodan yararlanılmıyor. Burda arkadaş suçsuz olduğu halde neden borcu ödesin. Durumu iyi olsa 500 taksitle ödeyim demez. Sen garibandan al kasko şirketini zengin et. Aracı alacak olanı da mağdur et.

Dua etsin de sağlık harcaması olarak çıkmasın.

yazık çok üzüldüm arkadaşınıza
iyilik yaparken durduk yerde 7000 tl ödeyecek
ben olsam hayatta almaz lafını bile ettirmem

sakın hepsini ödetmem diye kıvırmayın en başta yazdınız o ödeyecek diye :)
ve arabayı satarken resim göstereceğinizi de hiç sanmıyorum

Resim gösterse ne olur göstermese ne olur. Şu devirde alacağı aracı expertize sokmadan alacak bir enayi yoktur sanıyorum. Orda da her şey ortaya dökülüyor zaten. Olan arkadaşa olmuş, yok yere bir ton para çıkacak cebinden.

Arkadaşınıza acıdım. Yazık.

ya şu araç hasarları, kasko bozma işlerinde o kadar şehir efsaneleri dolaşır ki bununla ilgili bilgi vermek istedim...
genelinde araç sahibi olmayan amcalar ya da şirket sahipleri takar bu duruma
biri zaten o konuda tecrübeli değildir, diğeri aracındaki 10 binlik hasarı cebinden tak diye ödeyebileceği için rahattır.
konu sahibi bilgilerimi aktarayım
* araç almak direkt bir yatırım değildir. Araç değerlenir eyvallah ama onu bir yatarım aracı görmek mantıklı ve sağlıklı değildir.
* Araç adı üstünde bir araçtır, rahat gidip gelmene, her bir yere aklın estiğinde hemen yola çıkabilmene yarar, hayatını kolaylaştırmanı sağlayan bir "araç"tır en nihayetinde
* aracında hasar olması, eğer bu gibi bir meblağ ise satmana engel teşkil etmez, büyük kayıplar yaratmaz. Ülkemiz çok araçlı çok kalabalık ve hemen her 2. el araçta bu şekilde ufak hasarlar illaki var.
* kaskoyu bozman ileriki yıllarda kasko yaptırırken fahiş fiyatlarla karşılaşmana neden OL-MAZZ. Hemen bir sonraki yıla bile indirimli yaptırabilirsin kaskonu. O kadar efsane var ki bununla ilgili, hem kendi kusurlu kazamda hem bana çarpmalarda hep yetkili servislerde kaskomu kullandım. Yıllarca indirim de kullandım hala indirim alıyorum.

Cok şükür ki iyi ekspertiz firmaları yaygınlaştı da kurtulduk şark kurnazlarindan. Fotoğraf falan hikaye...ekspertizin gözünü seveyim.
Araba tavanına yapilan kuş kakasina kadar çıkıyor ekspertizde.

Cok şükür ki iyi ekspertiz firmaları yaygınlaştı da kurtulduk şark kurnazlarindan. Fotoğraf falan hikaye...ekspertizin gözünü seveyim.
Araba tavanına yapilan kuş kakasina kadar çıkıyor ekspertizde.
Kesinlikle katılıyorum. Arkadaş bunu bilmiyor sanırım ya da kalbi saf birini bulup ona iteleyecek. Başka mantık yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…