tgce_1994 bebeğim engele takıldım, msn gelebilirmisn
Ay tatlım msne açılmıyor sabahtan beri.s
Burdan yaz istersen ?
:) İyi akşamlar o halde hepinize:)
Hoşbulduk canım, ben kendimi mi tanıtayım şimdi :)
:) 21 Yaşındayım, hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim, ayrıyeten bu yıl ki üniversite sınavlarına tekrar hazırlanıyorum.
3 buçuk yılı aşkın bir ilişkim var böyle işte canım başka bulamadım
Hııım. Eylül bende 19u bitirdim 20ye gidiyorum, dış ticaret okuyorum 2.sınıfım. Bölümünü sevmiyo musun canım ne okuyacaksın :)
1.5 yıldır bi ilişkim var benimde. Ha istanbulda yaşıyorum bla bla bla :))
Bu arada Mersin'de yaşıyorum canım :) Malesef memnun değilim okuduğum bölümden, sanırım bana göre değil :)
olsun canım hayırlısı olsun inşallah, ne düşünüyosun peki istediğin hangi bölüm
İnşallah canım, türkçe öğretmenliği düşünüyorum :)
kızlar selam. biz tgce_1994 ile geçen yıl tanıştık. 1 yıldır her gün mesajlaşırız dertleşiriz. bi arkadaşlığın uzaktan bile ne kadar vefakar olabileceğini öğrendik. ama onun erkek arkadaşı benimle görüşmesini istemiyordu. haftasonu buluştular ve tuğçe bana artık mesaj atmıyor ve ben çok üzülüyorum. ne yazsam da cevap alamıyorum. son çareyi buraya yazmakta buldum. çünkü ona karşı hiçbi hatam olmadı, olduysa da ben bilmiyorum. ama burda arkadaş kazanmaya çalıştığını görünce çok üzüldüm. demek ki ihtiyacı var arkadaşa. o yüzden herkesin önünde sormak istedim neden böyle yaptığını...
oo çok severim bende sözelim çok iyidir ama hep dış ticaret okumak istemiştim nedense yurtdışı hayalim için sanırım :)
Ben bu konuyu biliyorum canım az çok keşke burda böyle yazmasaydın tuğçe yok ama bildiğim kadarını söyliyim, sana msj atmamasının sebebi erkek arkadaşı değil telefonun kapalı olması. İkincisi bu konu biraz eski farkettiysen
tuğçe nasıl yok, daha bugün cevap yazmış konuya canımgörmez olaydım
Yok derken şuan açık değil demek istedim o cevap verene kadar bildiğim kadarıyla yazdım ben..
oo çok severim bende sözelim çok iyidir ama hep dış ticaret okumak istemiştim nedense yurtdışı hayalim için sanırım :)
Ne güzel :) Ben de hep avukat olmak istemiştim ama bana ağır geldi canım ya :)
siz onunla telefonda mesajlaşıyor musunuz peki?
Ne güzel :) Ben de hep avukat olmak istemiştim ama bana ağır geldi canım ya :)