İnternet kafe işletiyor canım, ayrıca teknik yönüyle de kendi ilgileniyor o nedenle
hadi ya haftasonu olmayan bi iş yani. akşamlarıda geç çıkıyordur.. hiç bi çözümü yok. :/
Evet malesef canım, bir günü dahi yok. Kim bilir kaçta çıkacak bu gece de
Çokta ona yoğunlaşma canım yapabilcek bişeyin yok sonuçta kafanda büyütme. Önceden böyle değil miydi?
Bu kadar değildi canım, çünkü şuan bütün sorumluluk kendisinde, bende hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden, illa ki araya bir mesafe giriyor :26:
Tuğçe de gitti gelmedi bir daha
Haklısın canım önceden böyle olmayınca insan bu değişikliği kaldıramıyor.
Evet canım, alışamadım zaten.
Tuğçe dershaneye gittiği için geç saatlerde pek girmiyo canım
merhaba kızlar
gerçek hayatta pek arkadaşım yok
aranıza benide alırsanız çok memnun olurum
kızlar selam. biz tgce_1994 ile geçen yıl tanıştık. 1 yıldır her gün mesajlaşırız dertleşiriz. bi arkadaşlığın uzaktan bile ne kadar vefakar olabileceğini öğrendik. ama onun erkek arkadaşı benimle görüşmesini istemiyordu. haftasonu buluştular ve tuğçe bana artık mesaj atmıyor ve ben çok üzülüyorum. ne yazsam da cevap alamıyorum. son çareyi buraya yazmakta buldum. çünkü ona karşı hiçbi hatam olmadı, olduysa da ben bilmiyorum. ama burda arkadaş kazanmaya çalıştığını görünce çok üzüldüm. demek ki ihtiyacı var arkadaşa. o yüzden herkesin önünde sormak istedim neden böyle yaptığını...
Tuğçe de gitti gelmedi bir daha
merhaba kızlar
merhaba kızlar
günaydın hoşgeldiniz
tugce sorunu tam olarak bilmiyorum ama ben bunu aşabileceğinize inanıyorum
hoşbulduk canıımmHoşgeldin canımm :)
Tünaydınn diyorumm :)
Moralim çok bozuk kızlar artık mantığımla hareket edemiyorum kendimi bıraktım yardım istiyorum
Moralim çok bozuk kızlar artık mantığımla hareket edemiyorum kendimi bıraktım yardım istiyorum