- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
Düşünüyorumdaa öyledir huukuk dersimi 2 yıldır veremiyorum bide vergi hukuku çıktı bu yıl başıma ayy napcam bilmiyorum
Mesajlaşmıyoruz, arada araşır konuşuruz ama özelden yazdım ona bi bak
ben sana özelden cvp yazamıyorum, ekledim de yoksun
msn yi yaz buraya sonra sil bende eklemeyi deneyim sorun oldu galiba
:)) verirsin canım ya, hep ezber istiyor ancak :)
Kesnlikle ama kafam almıyor onu napcam bilmiyorum aklımı veremiyorum bi formülün varmı ya iyi denk geldim sana :))
Kendimi bildim bileli herşeyi ezberlerim ben, iyi bir şey değil ama ne yapayım hep ezberleyerek öğreniyorum ben bir formülüm yok canım :))
Varya ders dışında herşeye hafızam çok kuvvetlidir ne zaman kalem kitap kağıt alsam elime uykum geliyor ahahah kendimi zorlayamıyorum
aynen valla, normalde gece yarılarına kadar gözüne uyku girmeyen ben; elime kitap alınca uykum geliyor
bu arada benim gibi seninde 12.12.12 pek iyi geçmedi sanırımmm
Yok canım ya nerdee, sıradan bir gün oldu :)
Benimde sevgilimin telefonu bozuk konuşamıyoruz ay mesaj atsaydı biyerden o sbepten bile renkli kılcaktım günü
hadi ya :26: çok zor, bilirim. Benimki de saatte bir mesaj atıyor işten dolayı, deli oluyorum :44:
Ayy bu durumdayken ona bile şükrediyosun biliyo musun her an aklım onda oluyor bunalıyorum falan. :26:
E tabii orası öyleDert etme canım ya özlemek iyi gelir bazen, özleyin birbirinizi biraz
birde bu tarafını düşün canını sıkma yani :)
Kuzum yaa 1.5 aydır görmüyorum daha ne kadar özleyeyimm
Bende 1 aydır görmüyorum canım ya, aynı şehirdeyiz üstelik
çok daha kötü kuzum yaa geceleri ben iyice kötü oluyorum. Sabaha kadar konussam yetmiyor
Ben de gece gündüz konuşsam yine bıkmam canım ya. Zaten öğlene kadar yatıyor sonra işe gidiyor bazen 2-3 saat bile geçiyor bir mesaja cevap vermesi, hiçbir şey anlamıyorum konuştuğumuzdan. Önceden konuşacak konu kalmazdı, şimdi konuşacak konular birikiyor ama konuşmak için vakit yok. Sesini bile duyamıyorum
Ne iş yapıyor canım neden bu kadar yoğun ki..