Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Kesnlikle ama kafam almıyor onu napcam bilmiyorum aklımı veremiyorum bi formülün varmı ya iyi denk geldim sana :))

Kendimi bildim bileli herşeyi ezberlerim ben, iyi bir şey değil ama ne yapayım hep ezberleyerek öğreniyorum ben bir formülüm yok canım :))

Son düzenleme:
Kendimi bildim bileli herşeyi ezberlerim ben, iyi bir şey değil ama ne yapayım hep ezberleyerek öğreniyorum ben bir formülüm yok canım :))

Varya ders dışında herşeye hafızam çok kuvvetlidir ne zaman kalem kitap kağıt alsam elime uykum geliyor ahahah kendimi zorlayamıyorum

Varya ders dışında herşeye hafızam çok kuvvetlidir ne zaman kalem kitap kağıt alsam elime uykum geliyor ahahah kendimi zorlayamıyorum

aynen valla, normalde gece yarılarına kadar gözüne uyku girmeyen ben; elime kitap alınca uykum geliyor

Ayy bu durumdayken ona bile şükrediyosun biliyo musun her an aklım onda oluyor bunalıyorum falan. :26:

E tabii orası öyle Dert etme canım ya özlemek iyi gelir bazen, özleyin birbirinizi biraz
birde bu tarafını düşün canını sıkma yani :)

çok daha kötü kuzum yaa geceleri ben iyice kötü oluyorum. Sabaha kadar konussam yetmiyor

Ben de gece gündüz konuşsam yine bıkmam canım ya. Zaten öğlene kadar yatıyor sonra işe gidiyor bazen 2-3 saat bile geçiyor bir mesaja cevap vermesi, hiçbir şey anlamıyorum konuştuğumuzdan. Önceden konuşacak konu kalmazdı, şimdi konuşacak konular birikiyor ama konuşmak için vakit yok. Sesini bile duyamıyorum

Ne iş yapıyor canım neden bu kadar yoğun ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…