Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Kesnlikle ama kafam almıyor onu napcam bilmiyorum aklımı veremiyorum bi formülün varmı ya iyi denk geldim sana :))

Kendimi bildim bileli herşeyi ezberlerim ben, iyi bir şey değil ama ne yapayım hep ezberleyerek öğreniyorum ben bir formülüm yok canım :))

Son düzenleme:
Kendimi bildim bileli herşeyi ezberlerim ben, iyi bir şey değil ama ne yapayım hep ezberleyerek öğreniyorum ben bir formülüm yok canım :))

Varya ders dışında herşeye hafızam çok kuvvetlidir ne zaman kalem kitap kağıt alsam elime uykum geliyor ahahah kendimi zorlayamıyorum :KK43:

çok daha kötü kuzum yaa geceleri ben iyice kötü oluyorum. Sabaha kadar konussam yetmiyor

Ben de gece gündüz konuşsam yine bıkmam canım ya. Zaten öğlene kadar yatıyor sonra işe gidiyor bazen 2-3 saat bile geçiyor bir mesaja cevap vermesi, hiçbir şey anlamıyorum konuştuğumuzdan. Önceden konuşacak konu kalmazdı, şimdi konuşacak konular birikiyor ama konuşmak için vakit yok. Sesini bile duyamıyorum :KK43:

Ben de gece gündüz konuşsam yine bıkmam canım ya. Zaten öğlene kadar yatıyor sonra işe gidiyor bazen 2-3 saat bile geçiyor bir mesaja cevap vermesi, hiçbir şey anlamıyorum konuştuğumuzdan. Önceden konuşacak konu kalmazdı, şimdi konuşacak konular birikiyor ama konuşmak için vakit yok. Sesini bile duyamıyorum :KK43:

Ne iş yapıyor canım neden bu kadar yoğun ki..

X