Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

haklısın ulaşmak istese arardı tabi hemen kötü düşünmeyelim sonuçta doğru mesajlaşmayı bilmiyorsun fakat konuşması hata olmuş başkalarında mı boşluk dolduruyormuş sakinleşince konuşun canım bir daha konuşursa bitireceğini istemediğini saygı duymasını söylersin sizleri görünce inan ben seviniyorum mutlular diye mutluluk beni bulamadı daha doğrusu onaylanmıyorum nese boşver

Tuğçe'cim topigin hayırlı olsun :)
İyi akşamlar herkese :)

Bana ulaşmasını bekleyim diyorum canım maalesef artık üzerimizde bi mutsuzluk var buda kendi hatalarımızdan tabiki.
Eminim mutlu olmayı çok hakediyorsundur bunlarla uğraşmaktansa yalnızlık daha huzurlu...

iyi akşamlar........
İyi akşamlar canımmm ben Leyla tanışmamıştık galiba?

Tatlım hoşgeldin konuşamıyoruz uzun süredir nasılsın ne var ne yok ?

Ne yok ki.. Acayip heyecan var.. Bugün benim doğum günüm.. Bitanecik aşkım tüm gün hatırlamamış triplerinde gezdi ama haber verdiğimde youtube'ye gir sana süprizim var dedi. Onu bekliyorum heyecanla yaa yerimde duramıyorummm

Bana ulaşmasını bekleyim diyorum canım maalesef artık üzerimizde bi mutsuzluk var buda kendi hatalarımızdan tabiki.
Eminim mutlu olmayı çok hakediyorsundur bunlarla uğraşmaktansa yalnızlık daha huzurlu...

herkes hak ediyor canım mutluluğu rahat ol sen o ulaşsın sana tekrar konuşun siz konuşmanı istemiyorum de sana da saygı göstersin konuşmasın kızlarla falan sen arama bakalım ne zaman ulaşacak sana benim işim olumsuz zaten şu anlık mutsuzum inşallah mutlu olurum

Ayy ne güzel canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inş
Sürprizi bende merak ettim bak şimdi

ne güzel mutluluk doğum gününüz kutlu olsun sevginiz daim olsun evet tanışmadık ben de tuğçe memnun oldum canım

Öyle yapıcam bende canım hem yalnız kalıp düşünmüşüm olurum oda hatasını anlar.
Anlat istersen olumsuz derken nasıl yani ?

Sohbete ilk kez katılıyorum, ama doğum günün kutlu olsun, sevgilin de güzel bir sürpriz hazırlamış ne güzel

Kızla ağlamaktan yazamıyorum izleyinn

[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ&feature=youtu.be[/video]

Kızla ağlamaktan yazamıyorum izleyinn

[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ&feature=youtu.be[/video]

Ay çok hoş tatlım bayıldım bende duygulandım cidden aklıma sevgilimin yaptığı bi video geldi...
Bende buralardan giderim eğer sen yoksan diye şarkı sözünü hatırladım birden
Allah ayırmasın hep böyle mutlu olun inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…