- 24 Ekim 2012
- 852
- 0
Canım ilgisi aynıydı hafta sonu beraberken çok iyiydik hatta duygusal anlamda kızla bişey olduğunu düşünmüyorum ama konuşmanın içeriğini bilmediğim içinde napcağımıda bilemedim.
Dünden beri telefonum kapalı işte.
Evi falanda aramadı ulaşmak istese ev numarasını biliyor.
haklısın ulaşmak istese arardı tabi hemen kötü düşünmeyelim sonuçta doğru mesajlaşmayı bilmiyorsun fakat konuşması hata olmuş başkalarında mı boşluk dolduruyormuş sakinleşince konuşun canım bir daha konuşursa bitireceğini istemediğini saygı duymasını söylersin sizleri görünce inan ben seviniyorum mutlular diye mutluluk beni bulamadı daha doğrusu onaylanmıyorum nese boşver
Tuğçe'cim topigin hayırlı olsun :)
İyi akşamlar herkese :)
Tuğçe'cim topigin hayırlı olsun :)
İyi akşamlar herkese :)
Küçük hatalara göz yumarım ama bu gerçekten beni çok kırdı ne yapıcağımıda bilmiyorum.
Üzgün bi şekilde oluruna bıraktım canım
İyi akşamlar canımmm ben Leyla tanışmamıştık galiba?iyi akşamlar........
Tatlım hoşgeldin konuşamıyoruz uzun süredir nasılsın ne var ne yok ?
Bana ulaşmasını bekleyim diyorum canım maalesef artık üzerimizde bi mutsuzluk var buda kendi hatalarımızdan tabiki.
Eminim mutlu olmayı çok hakediyorsundur bunlarla uğraşmaktansa yalnızlık daha huzurlu...
Ben de aynı şekilde canım, oluruna bıraktım...
Ve ben de "üzgün bir şekilde" :26:
Ne yok ki.. Acayip heyecan var.. Bugün benim doğum günüm.. Bitanecik aşkım tüm gün hatırlamamış triplerinde gezdi ama haber verdiğimde youtube'ye gir sana süprizim var dedi. Onu bekliyorum heyecanla yaa yerimde duramıyorummm
İyi akşamlar canımmm ben Leyla tanışmamıştık galiba?
Ne yok ki.. Acayip heyecan var.. Bugün benim doğum günüm.. Bitanecik aşkım tüm gün hatırlamamış triplerinde gezdi ama haber verdiğimde youtube'ye gir sana süprizim var dedi. Onu bekliyorum heyecanla yaa yerimde duramıyorummm
herkes hak ediyor canım mutluluğu rahat ol sen o ulaşsın sana tekrar konuşun siz konuşmanı istemiyorum de sana da saygı göstersin konuşmasın kızlarla falan sen arama bakalım ne zaman ulaşacak sana benim işim olumsuz zaten şu anlık mutsuzum inşallah mutlu olurum
ne güzel mutluluk doğum gününüz kutlu olsun sevginiz daim olsunevet tanışmadık ben de tuğçe memnun oldum canım
Öyle yapıcam bende canım hem yalnız kalıp düşünmüşüm olurum oda hatasını anlar.
Anlat istersen olumsuz derken nasıl yani ?
Tuğçeler topiği oldu bu yani
Kızla ağlamaktan yazamıyorum izleyinn
[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ&feature=youtu.be[/video]
Sohbete ilk kez katılıyorum, ama doğum günün kutlu olsun, sevgilin de güzel bir sürpriz hazırlamış ne güzel
Kızla ağlamaktan yazamıyorum izleyinn
[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ&feature=youtu.be[/video]