- 5 Eylül 2012
- 3.055
- 8
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızla ağlamaktan yazamıyorum izleyinn
[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ&feature=youtu.be[/video]
Ay çok hoş tatlım bayıldım bende duygulandım cidden aklıma sevgilimin yaptığı bi video geldi...
Bende buralardan giderim eğer sen yoksan diye şarkı sözünü hatırladım birden
Allah ayırmasın hep böyle mutlu olun inşşşş
Çok güzel olmuş bayıldım, ne zamandır birliktesiniz canım?
çok güzel olmuş allah ayırmasın canım
allah daim etsin şimdi ben de çok duygulandım böyle yaşamadım ben hiç9 ay 12 gündür birlikteyiz canım
Amiiinnn aminn kızlar ağlamaktan yazamıyorum ya aradı şimdi sen gül diye yaptım bitanem ağlama diyo
Oyy ölürüm yaa
allah daim etsin şimdi ben de çok duygulandım böyle yaşamadım ben hiç
Allah hepinize nasip etsin kızlar öyle çok mutluyum ki.. Bizim için sürmez bu kadar uzaktan yapamazsınız diyenler çok oldu.. Şimdi iyi ki diyorum iyi ki tanımışım onu :) öyle çok mutluyum kiiii
Tgce_1994 oldugunu farkettimm :) Bende gelebilir miyim :)
amin canım özel olmassa ne kadar uzak canım kaç yaş var aranızda insanların lafı yüzünden mutsuzum bende
İnsanlar her zaman mutluluğunu istemez. Takmayacaksın kafana insanları..
O Ankara'da ben Kahramanmaraş'tayım.. Aramızda 4 yaş var canım benim. Sorabilirsin istediğini önemli değil :)
ne güzel takmıyorum duymuyorum fakat üzülen hep benim canım ne güzel 4 yaş internette mi tanıştınız
Moderatörü olduğum Arda Fan Clup sitesinin sahibiydi. Orda tanıştık ama 2 yıl boyunca hiç konuşmadık gayet resmiydik. Sonra site kapandı yeni site açarız irtibatı koparmayalım diye msnimi almıştı o gün içinde oldu olanlar.. Aşık oldukkk
Allahım hepinize nasip etsin böyle sevgili ve böyle sevilmeyi..
amin canım herkese nasip etsin benim 10 yaş var 22 ben 30 o onaylanmıyorum büyük diye
Geç sen onları canım ya sen seviyorsan kimsenin mutluluğuna engel olmasına izin verme..
canım ailem istemiyor karşı çıkamadım ama ayrılmadım da ondan
Ailen neden istemiyor bu sebeplerin üstüne gidip aşmaya çalışın canım benim.. Allah yar ve yardımcınız olsun
Kızla ağlamaktan yazamıyorum izleyinn
[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ&feature=youtu.be[/video]