Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

bende yalnizim üstelik yurt disindayim ve bir sürü sorunum var.ve cok yalnizim.

Ay çok hoş tatlım bayıldım bende duygulandım cidden aklıma sevgilimin yaptığı bi video geldi...
Bende buralardan giderim eğer sen yoksan diye şarkı sözünü hatırladım birden :KK50:
Allah ayırmasın hep böyle mutlu olun inşşşş :KK16:

Çok güzel olmuş bayıldım, ne zamandır birliktesiniz canım? :KK16:

9 ay 12 gündür birlikteyiz canım
çok güzel olmuş allah ayırmasın canım:KK16:

Amiiinnn aminn kızlar ağlamaktan yazamıyorum ya aradı şimdi sen gül diye yaptım bitanem ağlama diyo:KK16:
Oyy ölürüm yaa

allah daim etsin şimdi ben de çok duygulandım böyle yaşamadım ben hiç

Allah hepinize nasip etsin kızlar öyle çok mutluyum ki.. Bizim için sürmez bu kadar uzaktan yapamazsınız diyenler çok oldu.. Şimdi iyi ki diyorum iyi ki tanımışım onu :) öyle çok mutluyum kiiii

Allah hepinize nasip etsin kızlar öyle çok mutluyum ki.. Bizim için sürmez bu kadar uzaktan yapamazsınız diyenler çok oldu.. Şimdi iyi ki diyorum iyi ki tanımışım onu :) öyle çok mutluyum kiiii

amin canım :nazar:özel olmassa ne kadar uzak canım kaç yaş var aranızda insanların lafı yüzünden mutsuzum bende

Son düzenleme:
amin canım :nazar:özel olmassa ne kadar uzak canım kaç yaş var aranızda insanların lafı yüzünden mutsuzum bende

İnsanlar her zaman mutluluğunu istemez. Takmayacaksın kafana insanları..
O Ankara'da ben Kahramanmaraş'tayım.. Aramızda 4 yaş var canım benim. Sorabilirsin istediğini önemli değil :)

İnsanlar her zaman mutluluğunu istemez. Takmayacaksın kafana insanları..
O Ankara'da ben Kahramanmaraş'tayım.. Aramızda 4 yaş var canım benim. Sorabilirsin istediğini önemli değil :)

ne güzel takmıyorum duymuyorum fakat üzülen hep benim canım ne güzel 4 yaş internette mi tanıştınız

ne güzel takmıyorum duymuyorum fakat üzülen hep benim canım ne güzel 4 yaş internette mi tanıştınız

Moderatörü olduğum Arda Fan Clup sitesinin sahibiydi. Orda tanıştık ama 2 yıl boyunca hiç konuşmadık gayet resmiydik. Sonra site kapandı yeni site açarız irtibatı koparmayalım diye msnimi almıştı o gün içinde oldu olanlar.. Aşık oldukkk:KK54:
Allahım hepinize nasip etsin böyle sevgili ve böyle sevilmeyi..

Moderatörü olduğum Arda Fan Clup sitesinin sahibiydi. Orda tanıştık ama 2 yıl boyunca hiç konuşmadık gayet resmiydik. Sonra site kapandı yeni site açarız irtibatı koparmayalım diye msnimi almıştı o gün içinde oldu olanlar.. Aşık oldukkk:KK54:
Allahım hepinize nasip etsin böyle sevgili ve böyle sevilmeyi..

amin canım herkese nasip etsin benim 10 yaş var 22 ben 30 o onaylanmıyorum büyük diye:KK19:

Son düzenleme:
X