- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
kızlar ben bi sıcacık duş alayım.. belki rahatlarım..
çooooooooooooooook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız
bugün tekrardan giremeyebilirm bizim için dua edin ne olur
iyi geceler öpüyorum hepinizi
alemsin canım ya
dediğim gibi ben tepkisizim şu an.. aslında tamamen bitirmiştim güya kafamda ama sürekli yalvarması dil dökmesi etkiledi beni yine..
hayır o kadar zaman şans verdim bekledim kılını kıpırdatmadıda şimdi tutuştu illa ayrılmak mı gerekiyor bilmiyorum..
çevredekiler seni üzmeye kırmaya çalışsa bile üzülmezsin ki çok.
ona değer verdiğin için en çok onun söyledkleri üzüyor kırıyor bizi
o zaman birer cadıya dönüşebiliyoruz
eee arkamı dönsemne fark ederki yne sarılıcak .ona en buyuk ceza ayrı yatmaktır .eşelensin dursun yerinde tek başına
Sen tüm erkeklerden soğu ama ondan soğuma aslaa
kızlar ben bi sıcacık duş alayım.. belki rahatlarım..
çooooooooooooooook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız
bugün tekrardan giremeyebilirm bizim için dua edin ne olur
iyi geceler öpüyorum hepinizi
oda doğru.. ben bir kere demiştimki kimse bana böyle şeyler söylemiyor demekki sen bu yönümü hakediyorsun
yaşanmış gerçek aşk hikayeleri kısmına bi bakıverr
bazen diyorum acaba biz mi abartıyoruz
canım bu seninkine çok kızdım vallaevet öyle canımm ilgi sevgi göremeyince hırçınlaşıyorum haklı olarak ona dedim dün aksam bi söz vardır biliyosundur 'bi kadın sizinle delice tartışıyorsa sevinin çünkü susmuş bi kadın için bitmişsiniz demektir diye ben hep haykırdım sana çabaladım ama kar etmiyo dedim şimdide mac izliyo heralde fcede gördüm
şu erkeklerin %99 u aynı yaa odunlar, öküzler
beni dinlemiyon bak aramızda iki yaş fark var yaşıma hürmeten beni dinle
değil tabikiBilmiyorum biz mi abartıyoruz ama konuştuğum tüm arkadaşlarım aynısını söylüyorlar. Dertliyim, çok ilgisiz, beni sevmiyor, bana şöyle dedi, bunu yaptı..
Benim yakın çevremde de var mesela kız bir çocukla çıkmaya başlıyor 2 ay sonra ayrılıyorlar, aradan 1 hafta geçmeden ikisi de farklı insanlarla çıkmaya başlıyor..
Aşk bu kadar basit mi diyorum kendi kendime, sevgi bu kadar basit mi..
Ay niye kız o erkek değilmi
senin bu koçiş çok fenaatm kızmerak etme zaten gideyim tuvaletdede uyuyayım orada gelir .aah benim kocış geceleri ne iyidir ne ilgilidir ne masumdur bilemezsin bebek gbi .gündüzleri delirtiyor beni 180 derece dönüyor sankiii
değil tabiki
sen kötü örnekleri görme
iyi düşün ki iyi olsun
tabi ama temkinli ol uyanık ol
canım bu seninkine çok kızdım valla
acayip gamsız ya
daha önce ayrıldın mı hiç bundan
Erkek ama senin biricik erkeğin o
Canım barışacaksınız birazcık sabır diyorum sadece..
Ondan soğuma diyorum ya zaten seviyor seni
hadi uğraşmasa sevmiyor diyeceğim ama ayrılınca aklı başına geliyor bununevet ayrıldığımız oldu yalvar yakar affettiriyo kendisini ee bende sevdiğimden dayanamıyorum ilk bir hafta acayip ilgili sonra gene aynı tas aynı hamam :)
senin bu koçiş çok fenaa
merhaba bu arada