Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

hee kız doğuraydın bebişinle ilgilenirdin kavga etmeye bilem vaktiniz olmaz

o da öyle diyor .senin ugrasacagın iş yok beni almışın hedefine diyor aaaman boşvereyım ya nihayetinde kavak benim başıma patlıycak .hic bişey bulamasa dırdır yapıyorsun dycek .bu türk erkeklerı hem tatlılaaar hemde sinir bozucu :97:

Öyle ama şimdi yanlış mı

dogru canımm benımki fcede şarkı paylaşmış mustafa cecelinin bir yanlış kaç dogru diyee kesin bana :)
bir ank öfkeyle karar verme neolur
hatasız kul olmaz bir hata ettım kabul
sana imkansız birşey vaaddettim mi söyle
benım aşkım sensın inan artık ne olur şarkının nakaratı

Yani şuan birisi ona kanser olduğumu mu söylemeli . .

birazdaha konuşsam hemşerimi sana affettiricem kıss
boşver huzurunu bozma bak bebeğine yansır aklını başına al bacım emi
bebişine yeni bişeyler al ufakta olsa öle mutlu dahaçok mutlu olursun. belki kocişle didişmeyi boşlarsın

ortada bir hata olduğunu anlamasıda güzel birşey

Son düzenleyen: Moderatör:

Bak aklıma geldi bir de ben anlatayım bari :)

Ben 'eski' erkek arkadaşımla birlikteyken her gün öğlen bana mesaj atardı aşkımm diye mesajlaşırdık.. Son zamanlarda akşama doğru mesaj atıyordu bazen hiç atmıyordu.. Neyse bir gün arkadaşımla çarşıda gezdik tozduk baktım saat 18:30 olmuş bu anca mesaj atıyor.. Ben de şuna bir ders vereyim dedim aynen şu mesajı attım: 'Aşkım ben çok kötüyüm hastanedeyiz Gül'le kaza geçirdik'
Ne! ne zaman? ailenizin haberi var mı? nerdesiniz siz? nasıl oldu? anlat çabuk! falan Korktu bu baya. Sonra aşkım sana bir şey söyleyeceğim dedim söyle dedi. Aşkım kızma ama şaka yaptım dedim.. Baktım baktım cevap yok şaşkın tabi Sonra mesaj attı off aşkım yapılır mı bu bana yaa diye ne çok gülmüştüm ya

Son düzenleme:

Allah korusun kız öyle deme.
Ben güldürmek için örnek verdim :)
Bazen böyle dengesiz oluyorlar işte maalesef...

Canım senin olaya güldüm zaten benzerini bende yapmıştım :) yalan olduğunu öğrenince kudurdu o ayrı :)
Şimdi ki durum farkli tedirgin olup korkutuğm bi şeyler var ama o umursamıyo beni .

dun bana diyorki hic kızıma elbise fln aldıgını göremedim sankı doguracak olan benim bi bagıracaktım avazım geldıgı kadar iş yerindeydık ya sabr dedim durdum

Ooo :) İyiyimiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…