Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Ya evet ben sizin aşkınıza imrenmiştim biliyor musun
Ama kötü olmuş ya ayrılmasaymışsınız keşke

Son düzenleme:

ben hiç öylesine denk gelmedim

ben denk geldimm gelmez olsaydımm insan nasıl kendını kötü hissediyo biliyo musun ben neyi yanlış yapıyorum diyosun :) bide şöyle bişey var hani kendimi övmek gibi algılanmak istememde genelde benım karakterimi herkes cok sever çok iyisin çok sakinsin çok uyumlusun derler ama git bide bunu bnım sevgilime sor ona göre benım karakterim iyi değil ben dırdırcıyım ben saygısızım ben anlayışsızım vs ona dediğimde ilk defa senden duyuyorum böyle şeyleri diye senı kımse benım kadar iyi tanımıyo ama diyo

bilmez miyimmmm :) peki sen ne hissediyorsun onsuz hayatıma gayet güzel devam ederim onu özlemem başkasınıda sevebilirim vs diyebiliyorsan bu ilişki kalbinde ve beynınde tamamiyle bitmiştir

tamamen bitiremedim tabiki 3 sene dile kolay ondan önce 1 senede hergün görüştüğümüz bi arkadaşlığımız vardı üstelik.. o benim en iyi arkadaşımdı aslında bide o var.. en iyi arkadaşımıda kaybettim ben.. sadece bi sevgiliyi değil.. başkasınıda sevebileceğimi sanmıyorum açıkçası bu derecede.. ama o bunları bilmiyor karşısında tamamen bitirmiş biri var ona göre oda çabalıyor yinede..

kıyameti ben işten çıkınca kopartıcam kızlar mayalar değil tarihe ben geçicem yüzünüzü kara çıkarmıcam

dunden hastayım ya biliyosun kımse ilgilenmiyo benle herkes kendi derdinde .bıraz duygusala bagladım sanırım :26:

üzme kendini elnare bebeğini düşün..
ama eve gelincede kavga etmeden al karşına konuş,
sonuçta ben hamileyim ve doğumum yakın de beni sık,sık araman gerekir neden işlerini 5-10 dk erteleyip beni aramıyosun de.
ama sakince kavga etmeden..

kız senin kocış kac yasında

Ay araya girer gibi oldum ama eğer çabalıyorsa ve sende tamamen bitiremediysen kalbinde onu bi şans daha verebilirsin bence.
Bende çabalamasını bekliyorumda birden heyecanlandım

böyle devam ederse ne yapacaksın peki ?

hergun aynı tema zaten .merak etme o beni gayet güzel kandırır .. herzaman yaptıgı gbi .yatmıycaaam onla bugece ayrı yatcaaaaaam .küsüm

Anzer balı canım bende konuya bodoslama dalmış gibi olucam birazcık ama
içimden bi ses barışacağınzı söylüyo

Ya evet ben sizin aşkınıza imrenmiştim biliyor musun
Ama kötü olmuş ya ayrılmasaymışsınız keşke

işte baktım düzelmiyor bişeler bende iyi ya da kötü bi karar verdim.. zaman göstericek iyi mi yaptım kötü mü :)

banada herkes hanım hanımcıksın sabırlısın uyumlusun sen asla sinirlenmezsin vs vs derler ama benimkisi hep bana derdi sen çok sinirlisin anlayışsızsın vs vs.. o zamanda ben dönüp kendime bakardım alla alla ben ne kötü bi insanmışım diye

Ya kızlar ben sitede konuları okuya okuya erkeklerden soğudum yeminle güvenmiyorum kimseye.. Kapattım kalbimi giremiyor hiç kimse

hergun aynı tema zaten .merak etme o beni gayet güzel kandırır .. herzaman yaptıgı gbi .yatmıycaaam onla bugece ayrı yatcaaaaaam .küsüm

çok yanlış düşünüyosun canım şuan kızgınsın. bak küs olduğun zaman bile yatağını ayırma arkanı dön ona yat ama yatağını ayırma,
çünkü araya soğukluk giriyor inan, ben buna çok inanıyorum, kavgalı olsam bile yatağımı ayırmıyorum

Bunların hepsi Mayaların oyunu
bi zamanlarda bunların hepsi amerikanın oyunu biye birşey vardı

o senin görmek istediğin yanlarını görüyor bence
insan sevdiğine karşı kör olur kötü yanları olsa bile göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…