hahaYok yok bugün gerçekten bir şeyler var..
Acaba mayalar kıyameti yanlış mı hesapladılar yani bugün yarın kopmasın kıyamet
A evet canım okudun mu onu.. Öyle bir ilham gelmişti yazmıştım hikayemizi..
Ayrılık sebebimizde öncelikle işsiz olması bide ben onun olduğu şehirdeydim ilşkiye başladığımızda ama 1 seneden fazladır ayrı şehirlerdeyiz ben memleketime döndüm.. Ayrı olunca bocaladık bi süre sonra, daha doğrusu araya mesafe girince iletişimde problemler oldu.. yoksa aynı şehirdeyken herkesin kıskandığı bi ilişkimiz vardı..
1 ay öncede ben tamamen bitirdim böyle ne şleri ne geri diye bu seferde düzelicem barışalım diyor..
ben hiç öylesine denk gelmedim
Kaçta geliyor eve ?
haha
ah bu mayalar ah
bence herbişey onların suçu
bilmez miyimmmm :) peki sen ne hissediyorsun onsuz hayatıma gayet güzel devam ederim onu özlemem başkasınıda sevebilirim vs diyebiliyorsan bu ilişki kalbinde ve beynınde tamamiyle bitmiştir
1buçukta .işten dolayı
dunden hastayım ya biliyosun kımse ilgilenmiyo benle herkes kendi derdinde .bıraz duygusala bagladım sanırım :26:
amının kızlar sizde pek hasasınız kuzular yaa evlenince hepiniz düzelirsiniz merak etmeyin
ama sizde bencil olmayın empati'de kurun lütfen
belkim onlarda sizden bekliyolardır böle incelikler
valla bazen ben kocişten görmeyince ben yapıyom onu yapacaklarını
kız senin kocış kac yasında
tamamen bitiremedim tabiki 3 sene dile kolay ondan önce 1 senede hergün görüştüğümüz bi arkadaşlığımız vardı üstelik.. o benim en iyi arkadaşımdı aslında bide o var.. en iyi arkadaşımıda kaybettim ben.. sadece bi sevgiliyi değil.. başkasınıda sevebileceğimi sanmıyorum açıkçası bu derecede.. ama o bunları bilmiyor karşısında tamamen bitirmiş biri var ona göre oda çabalıyor yinede..
tamamen bitiremedim tabiki 3 sene dile kolay ondan önce 1 senede hergün görüştüğümüz bi arkadaşlığımız vardı üstelik.. o benim en iyi arkadaşımdı aslında bide o var.. en iyi arkadaşımıda kaybettim ben.. sadece bi sevgiliyi değil.. başkasınıda sevebileceğimi sanmıyorum açıkçası bu derecede.. ama o bunları bilmiyor karşısında tamamen bitirmiş biri var ona göre oda çabalıyor yinede..
üzme kendini elnare bebeğini düşün..
ama eve gelincede kavga etmeden al karşına konuş,
sonuçta ben hamileyim ve doğumum yakın de beni sık,sık araman gerekir neden işlerini 5-10 dk erteleyip beni aramıyosun de.
ama sakince kavga etmeden..
Ya evet ben sizin aşkınıza imrenmiştim biliyor musun
Ama kötü olmuş ya ayrılmasaymışsınız keşke
ben denk geldimm gelmez olsaydımm insan nasıl kendını kötü hissediyo biliyo musun ben neyi yanlış yapıyorum diyosun :) bide şöyle bişey var hani kendimi övmek gibi algılanmak istememde genelde benım karakterimi herkes cok sever çok iyisin çok sakinsin çok uyumlusun derler ama git bide bunu bnım sevgilime sor ona göre benım karakterim iyi değil ben dırdırcıyım ben saygısızım ben anlayışsızım vs ona dediğimde ilk defa senden duyuyorum böyle şeyleri diye senı kımse benım kadar iyi tanımıyo ama diyo
hergun aynı tema zaten .merak etme o beni gayet güzel kandırır .. herzaman yaptıgı gbi .yatmıycaaam onla bugece ayrı yatcaaaaaam .küsüm
bi zamanlarda bunların hepsi amerikanın oyunu biye birşey vardıBunların hepsi Mayaların oyunu
o senin görmek istediğin yanlarını görüyor benceben denk geldimm gelmez olsaydımm insan nasıl kendını kötü hissediyo biliyo musun ben neyi yanlış yapıyorum diyosun :) bide şöyle bişey var hani kendimi övmek gibi algılanmak istememde genelde benım karakterimi herkes cok sever çok iyisin çok sakinsin çok uyumlusun derler ama git bide bunu bnım sevgilime sor ona göre benım karakterim iyi değil ben dırdırcıyım ben saygısızım ben anlayışsızım vs ona dediğimde ilk defa senden duyuyorum böyle şeyleri diye senı kımse benım kadar iyi tanımıyo ama diyo