Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

aynen aynen bende alla alla çevremdeki insanlar mı sevgilim mi beni yanlış tanıyo diyorum :) ama aslında sorunun cevabı gayet açık ve net çevremizdeki insanlar bizi onlar kadar üzüp kırıyolar mı sinirlendiriyolar mı hayır ee :))

böyle devam ederse ne yapacaksın peki ?

bilmiyorum şu an tepkisizim.. sürekli mail atıyor yanına gelecem herşeyi düzelticem işte buldum barışırsan başlicam diyor..
sadece bi kere cevap verdim gelme diye oda gelicem sen ister görüşürsün ister görüşmezsin ben gelicem dedi..

Anzer balı canım bende konuya bodoslama dalmış gibi olucam birazcık ama
içimden bi ses barışacağınzı söylüyo

o senin temiz kalbindendir canım bence :)

Ay araya girer gibi oldum ama eğer çabalıyorsa ve sende tamamen bitiremediysen kalbinde onu bi şans daha verebilirsin bence.
Bende çabalamasını bekliyorumda birden heyecanlandım

alemsin canım ya
dediğim gibi ben tepkisizim şu an.. aslında tamamen bitirmiştim güya kafamda ama sürekli yalvarması dil dökmesi etkiledi beni yine..
hayır o kadar zaman şans verdim bekledim kılını kıpırdatmadıda şimdi tutuştu illa ayrılmak mı gerekiyor bilmiyorum..

çevredekiler seni üzmeye kırmaya çalışsa bile üzülmezsin ki çok.
ona değer verdiğin için en çok onun söyledkleri üzüyor kırıyor bizi
o zaman birer cadıya dönüşebiliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:

eee arkamı dönsem ne fark ederki yne sarılıcak .ona en buyuk ceza ayrı yatmaktır .eşelensin dursun yerinde tek başına

kızlar ben bi sıcacık duş alayım.. belki rahatlarım..
çooooooooooooooook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız
bugün tekrardan giremeyebilirm bizim için dua edin ne olur
iyi geceler öpüyorum hepinizi

oda doğru.. ben bir kere demiştimki kimse bana böyle şeyler söylemiyor demekki sen bu yönümü hakediyorsun

Ama herkes bu erkeklerden şikayetçi yav şaşırıyorum yani bir tane bile adam gibi adam yok mu diye
Bilmiyorum dediğim gibi inanmıyorum sanki artık onların sevgilerine..
yaşanmış gerçek aşk hikayeleri kısmına bi bakıverr
bazen diyorum acaba biz mi abartıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…