iyim balım sen nasılsın
Bende iyiym kuzum bildiğin gibiyim didişip duruyoruz
Tugcecim evet o yüzden hırslandım beni deli etti.
Ay canım ne güzel şeyler diyorsun öyle
Çok özledim bak bide sen bunu diyince :)
Ahh ahh inş barışıcaz inş her gün dua ediyorum hayırlısıysa hala beni seviyorsa adım atsın diye...
Aynen canım bazen benimki odunlugunu kanıtlıyo böyle yaparak.
Dün bi şey istedim almadı.
Sabrımı siniyo şu aralar . .
tm kızmerak etme zaten gideyim tuvaletdede uyuyayım orada gelir .aah benim kocış geceleri ne iyidir ne ilgilidir ne masumdur bilemezsin bebek gbi .gündüzleri delirtiyor beni 180 derece dönüyor sankiii
Birazcık mantıklı düşününce,
Seni tanımayan 8 yaşındaki çocuk neden sana faceden arkadaşlık isteği göndersin ki
Öncesi de var zaten engeli kaldırması falan
şu erkeklerin %99 u aynı yaa odunlar, öküzler
Bende iyiym kuzum bildiğin gibiyim didişip duruyoruz
Tugcecim evet o yüzden hırslandım beni deli etti.
Bu erkekler gerçekten çok sinir yaratıklar
Bunları düşününce bende umutlanıyorumda dur bakalım ne zaman arayacak :26:
Ben bu kadar özlerken o nasıl durabiliyor anlamıyorum.
ee erkek canım ilakki geceleri bi farklı olurlar
neyse fazla derine inmeyelim 18 yaş altı arkadaşlar vardır belkim
Aynen öyle balim derdi ne anlamıyorum yavaş yavaş herşeyimiz yoluna giriyoken yaza ilişkimiz için ciddi adımlar atacakken beni sinirlendiriyo böyle umursamaz tavırlarıyla . Bişeyin yok diyo . Ama ciddi bişeyim olabilir diyorum umursamıyo.
kızlar lütfen sakin olun biraz ya siz böle hırslı konuşursanız erkekler daha çok gıcık kapıyolar,
huzurlu olun kendinizi sevin ki onlarda size sizden çok değer versinler
Sen de özlüyorsun ama sen de duruyorsun değil mi
Sen nasıl duruyorsan o da öyle duruyor
Canımcım gerçekten kendini üzmeye değmez acaba arayacak mı aramayacak mı diye..
alemsın yaabiz o konuları kappattık eee bugun sabah dogurucam artk .( tbi kavgalıyız barışma şerefine yeniden acılmaz umarım )
:97:
Geriye kalan %1'lik kısmı da Kuzey Kutbu'nda falan yaşıyordur kesin bak
Evet esram gıcık kapsin ben nasıl kapıyorsam oda kapsin . Biraz ilgi göstersin bi gün öyle bi gün böyle olmasın bende yorgunum benimde aklımın içinde bi sürü şey var ama onu unutmuyorum ona ilgi gösteriyorum .
Dediğin gibi ayrılmak gerekiyor sanırım çünkü kaybettikleri zaman değerimizi anlıyorlar. Bende ayrıyımda şuanda sevgilimle değerimi anlaması için iyi bi fırsat sanırım.
Seninkinin tutuşması güzel ama çabalayan erkek görmek mutlu ediyor beni :)
vayy cok iyi demişsinnn eğer benımkide gene derse bende öyle diyeyimmm
benımki yüzyüzeyken inanılmaz iyi ilgili birisi o günlerimiz aklıma geliyo hepbenımkide sabrımı cok sınıyo bakalım hayırlısı..