- 13 Şubat 2012
- 1.115
- 0
Ya kızlar ben sitede konuları okuya okuya erkeklerden soğudum yeminle güvenmiyorum kimseye.. Kapattım kalbimi giremiyor hiç kimse
bekarlık sultanlık kafanı dinle bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar ben sitede konuları okuya okuya erkeklerden soğudum yeminle güvenmiyorum kimseye.. Kapattım kalbimi giremiyor hiç kimse
işte baktım düzelmiyor bişeler bende iyi ya da kötü bi karar verdim.. zaman göstericek iyi mi yaptım kötü mü :)
banada herkes hanım hanımcıksın sabırlısın uyumlusun sen asla sinirlenmezsin vs vs derler ama benimkisi hep bana derdi sen çok sinirlisin anlayışsızsın vs vs.. o zamanda ben dönüp kendime bakardım alla alla ben ne kötü bi insanmışım diye
öyle deme kızYa kızlar ben sitede konuları okuya okuya erkeklerden soğudum yeminle güvenmiyorum kimseye.. Kapattım kalbimi giremiyor hiç kimse
benimkide 28 ama ben 20
öyle deme kız
herkes aynı değil
böyle devam ederse ne yapacaksın peki ?
Anzer balı canım bende konuya bodoslama dalmış gibi olucam birazcık ama
içimden bi ses barışacağınzı söylüyo
Ay araya girer gibi oldum ama eğer çabalıyorsa ve sende tamamen bitiremediysen kalbinde onu bi şans daha verebilirsin bence.
Bende çabalamasını bekliyorumda birden heyecanlandım
çevredekiler seni üzmeye kırmaya çalışsa bile üzülmezsin ki çok.aynen aynen bende alla alla çevremdeki insanlar mı sevgilim mi beni yanlış tanıyo diyorum :) ama aslında sorunun cevabı gayet açık ve net çevremizdeki insanlar bizi onlar kadar üzüp kırıyolar mı sinirlendiriyolar mı hayır ee :))
çok yanlış düşünüyosun canım şuan kızgınsın. bak küs olduğun zaman bile yatağını ayırma arkanı dön ona yat ama yatağını ayırma,
çünkü araya soğukluk giriyor inan, ben buna çok inanıyorum, kavgalı olsam bile yatağımı ayırmıyorum
Ay bi ben soğuyamadım herhalde ne kadar öfkelide olsam insan sevmekten vazgeçemiyor
Keşke bende soğusam bi.
kız sen benden küçükmüsün
olsun canım arada sevgi oldumu yaş farkı çok olmamak şartıyla önemli deil bence,
bizimkiler normal
kizlar çok pis hırslandım kavga ettik . .
Deli oldum hastayım ve bişeyin yok herşeyi büyütme diyo .
kızlar ben bi sıcacık duş alayım.. belki rahatlarım..
çooooooooooooooook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız
bugün tekrardan giremeyebilirm bizim için dua edin ne olur
iyi geceler öpüyorum hepinizi
aynen aynen bende alla alla çevremdeki insanlar mı sevgilim mi beni yanlış tanıyo diyorum :) ama aslında sorunun cevabı gayet açık ve net çevremizdeki insanlar bizi onlar kadar üzüp kırıyolar mı sinirlendiriyolar mı hayır ee :))
yaşanmış gerçek aşk hikayeleri kısmına bi bakıverrAma herkes bu erkeklerden şikayetçi yav şaşırıyorum yani bir tane bile adam gibi adam yok mu diye
Bilmiyorum dediğim gibi inanmıyorum sanki artık onların sevgilerine..