Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

işte baktım düzelmiyor bişeler bende iyi ya da kötü bi karar verdim.. zaman göstericek iyi mi yaptım kötü mü :)

banada herkes hanım hanımcıksın sabırlısın uyumlusun sen asla sinirlenmezsin vs vs derler ama benimkisi hep bana derdi sen çok sinirlisin anlayışsızsın vs vs.. o zamanda ben dönüp kendime bakardım alla alla ben ne kötü bi insanmışım diye :KK53:

aynen aynen bende alla alla çevremdeki insanlar mı sevgilim mi beni yanlış tanıyo diyorum :) ama aslında sorunun cevabı gayet açık ve net çevremizdeki insanlar bizi onlar kadar üzüp kırıyolar mı sinirlendiriyolar mı hayır ee :))

böyle devam ederse ne yapacaksın peki ?

bilmiyorum şu an tepkisizim.. sürekli mail atıyor yanına gelecem herşeyi düzelticem işte buldum barışırsan başlicam diyor..
sadece bi kere cevap verdim gelme diye oda gelicem sen ister görüşürsün ister görüşmezsin ben gelicem dedi..

Anzer balı canım bende konuya bodoslama dalmış gibi olucam birazcık ama
içimden bi ses barışacağınzı söylüyo :KK31:

o senin temiz kalbindendir canım bence :)

Ay araya girer gibi oldum ama eğer çabalıyorsa ve sende tamamen bitiremediysen kalbinde onu bi şans daha verebilirsin bence.
Bende çabalamasını bekliyorumda birden heyecanlandım :KK1:

alemsin canım ya :KK1:
dediğim gibi ben tepkisizim şu an.. aslında tamamen bitirmiştim güya kafamda ama sürekli yalvarması dil dökmesi etkiledi beni yine..
hayır o kadar zaman şans verdim bekledim kılını kıpırdatmadıda şimdi tutuştu illa ayrılmak mı gerekiyor bilmiyorum..

aynen aynen bende alla alla çevremdeki insanlar mı sevgilim mi beni yanlış tanıyo diyorum :) ama aslında sorunun cevabı gayet açık ve net çevremizdeki insanlar bizi onlar kadar üzüp kırıyolar mı sinirlendiriyolar mı hayır ee :))
çevredekiler seni üzmeye kırmaya çalışsa bile üzülmezsin ki çok.
ona değer verdiğin için en çok onun söyledkleri üzüyor kırıyor bizi
o zaman birer cadıya dönüşebiliyoruz :KK47::KK47::KK9::KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok yanlış düşünüyosun canım şuan kızgınsın. bak küs olduğun zaman bile yatağını ayırma arkanı dön ona yat ama yatağını ayırma,
çünkü araya soğukluk giriyor inan, ben buna çok inanıyorum, kavgalı olsam bile yatağımı ayırmıyorum :KK31::KK31:

eee arkamı dönsem :KK1: ne fark ederki yne sarılıcak .ona en buyuk ceza ayrı yatmaktır .eşelensin dursun yerinde tek başına :KK37:

kızlar ben bi sıcacık duş alayım.. belki rahatlarım..
çooooooooooooooook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız :KK16:
bugün tekrardan giremeyebilirm bizim için dua edin ne olur :KK43:
iyi geceler öpüyorum hepinizi :KK54:

oda doğru.. ben bir kere demiştimki kimse bana böyle şeyler söylemiyor demekki sen bu yönümü hakediyorsun :KK1:

X