Neden ne oldu ?
3 yıldır birlikteyiz canım..
bizim hergün telefonla konuşma gibi bi lüksümüz yok gün içinde mesaj atmaz genelde işe gitmeden yada çıktıktan sonra ben uyanık olursam mesajlaşırız az bişi.
ama yüzyüzeyken bu anlattığım adamın tam tersi çıkar karşıma..
çalışma şartlarıda yukarlarda var.. yoğun gerçekten.. ama bu bu kadarda ilgisiz olacağı anlamına gelmiyor bence
bugun bikere bile arayıp sormadı dayanamadım ben aradım zaten kendimi kotu hisediyorum .neden aramadın fln derken sinirlendiriyo beni neymis eve gelince igilenicekmişmişmiş
hoşbuldummm :)
benim bi belam var ya canım biliyosun o yine.. birlikte olsak bir dert ayrılsam bir dert..
bugun bikere bile arayıp sormadı dayanamadım ben aradım zaten kendimi kotu hisediyorum .neden aramadın fln derken sinirlendiriyo beni neymis eve gelince igilenicekmişmişmiş
noldu kıs elnare nie kavga ettiniz kuzum :26:
işten dönerken genellikle arar 20 dk falan konuşuruz ama ozamanda asla seni çok özledim vs vs demez aşkım falan derde bu laflara alıştım artık :) yok 3 saat uzağız birbirimize görüşemiyorz gelmiyo bilirsin kızların gitmesi zaten zordur o da gelmiyo
yok yok arkadaşlar
bugünlerde birşeyler var
şimdi arkadaşımla konuşuyoruz
o da dertli erkek arkadşaından ayrılcak sanırım
bizde dün tartışmıştık:26:
Yüz yüzeyken anlattığım adamın tersi var diyorsun ya..
Bence seninle ilgili değil bu ilgisizlik durumu yoğun çalışma temposundan
ben hiç öylesine denk gelmedimbende öyle düşünüyorum ama bazıları genede şanslı kavga etseler bile alttan alan yalvaran erkeklerde mevcutt :)
Bu erkeklerdeki ilgisizlik,umursamamazlık ne böyle ya cidden.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar
yok yok arkadaşlar
bugünlerde birşeyler var
şimdi arkadaşımla konuşuyoruz
o da dertli erkek arkadşaından ayrılcak sanırım
bizde dün tartışmıştık:26:
uğursuzluk mu desem nedir
bugünlerde birşey olduğna inanmaya başladım yavaş yavaş ben :26:
Barışmak mı istiyor canım ?
Bizim hikayemiz diye bir konun vardı zannedersem onu hatırlıyorum ama neden ayrıldığınızı bilmiyorum neden ayrıldınız? :44:
selenacım sen üzülmemelisin bence
işinden dolayı sana vakit ayıramıyor
etsin etsin dur işi düşecek bana bak ben ozaman ne yapıyorum onaa :97: