Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

kızlar ben bi sıcacık duş alayım.. belki rahatlarım..
çooooooooooooooook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız :KK16:
bugün tekrardan giremeyebilirm bizim için dua edin ne olur :KK43:
iyi geceler öpüyorum hepinizi :KK54:

hoşçakal kuzum,
şimdiden sıhatler olsun..
olumlu düşün olumlu şeyler yaşa :KK34:

alemsin canım ya :KK1:
dediğim gibi ben tepkisizim şu an.. aslında tamamen bitirmiştim güya kafamda ama sürekli yalvarması dil dökmesi etkiledi beni yine..
hayır o kadar zaman şans verdim bekledim kılını kıpırdatmadıda şimdi tutuştu illa ayrılmak mı gerekiyor bilmiyorum..

Dediğin gibi ayrılmak gerekiyor sanırım çünkü kaybettikleri zaman değerimizi anlıyorlar. Bende ayrıyımda şuanda sevgilimle değerimi anlaması için iyi bi fırsat sanırım.
Seninkinin tutuşması güzel ama çabalayan erkek görmek mutlu ediyor beni :)

çevredekiler seni üzmeye kırmaya çalışsa bile üzülmezsin ki çok.
ona değer verdiğin için en çok onun söyledkleri üzüyor kırıyor bizi
o zaman birer cadıya dönüşebiliyoruz :KK47::KK47::KK9::KK9:

evet öyle canımm ilgi sevgi göremeyince hırçınlaşıyorum haklı olarak ona dedim dün aksam bi söz vardır biliyosundur 'bi kadın sizinle delice tartışıyorsa sevinin çünkü susmuş bi kadın için bitmişsiniz demektir diye ben hep haykırdım sana çabaladım ama kar etmiyo dedim şimdide mac izliyo heralde fcede gördüm :KK43:

kızlar ben bi sıcacık duş alayım.. belki rahatlarım..
çooooooooooooooook teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi ki varsınız :KK16:
bugün tekrardan giremeyebilirm bizim için dua edin ne olur :KK43:
iyi geceler öpüyorum hepinizi :KK54:

Dualarım seninle canım sıkma o tatlı canını.
İyi geceler sanada :KK16:

yaşanmış gerçek aşk hikayeleri kısmına bi bakıverr :KK34:
bazen diyorum acaba biz mi abartıyoruz

Bilmiyorum biz mi abartıyoruz ama konuştuğum tüm arkadaşlarım aynısını söylüyorlar. Dertliyim, çok ilgisiz, beni sevmiyor, bana şöyle dedi, bunu yaptı..
Benim yakın çevremde de var mesela kız bir çocukla çıkmaya başlıyor 2 ay sonra ayrılıyorlar, aradan 1 hafta geçmeden ikisi de farklı insanlarla çıkmaya başlıyor..
Aşk bu kadar basit mi diyorum kendi kendime, sevgi bu kadar basit mi..

evet öyle canımm ilgi sevgi göremeyince hırçınlaşıyorum haklı olarak ona dedim dün aksam bi söz vardır biliyosundur 'bi kadın sizinle delice tartışıyorsa sevinin çünkü susmuş bi kadın için bitmişsiniz demektir diye ben hep haykırdım sana çabaladım ama kar etmiyo dedim şimdide mac izliyo heralde fcede gördüm :KK43:
canım bu seninkine çok kızdım valla
acayip gamsız ya
daha önce ayrıldın mı hiç bundan

Bilmiyorum biz mi abartıyoruz ama konuştuğum tüm arkadaşlarım aynısını söylüyorlar. Dertliyim, çok ilgisiz, beni sevmiyor, bana şöyle dedi, bunu yaptı..
Benim yakın çevremde de var mesela kız bir çocukla çıkmaya başlıyor 2 ay sonra ayrılıyorlar, aradan 1 hafta geçmeden ikisi de farklı insanlarla çıkmaya başlıyor..
Aşk bu kadar basit mi diyorum kendi kendime, sevgi bu kadar basit mi..
değil tabiki
sen kötü örnekleri görme
iyi düşün ki iyi olsun
:KK31:
tabi ama temkinli ol uyanık ol :KK34:

tm kız :KK1: merak etme zaten gideyim tuvaletdede uyuyayım orada gelir .aah benim kocış geceleri ne iyidir ne ilgilidir ne masumdur bilemezsin bebek gbi .gündüzleri delirtiyor beni :KK1: 180 derece dönüyor sankiii
senin bu koçiş çok fenaa :KK19::KK19:
merhaba bu arada :KK31:

Erkek ama senin biricik erkeğin o :KK16:
Canım barışacaksınız birazcık sabır diyorum sadece..
Ondan soğuma diyorum ya zaten seviyor seni :KK31:

Ay canım ne güzel şeyler diyorsun öyle :KK16:
Çok özledim bak bide sen bunu diyince :)
Ahh ahh inş barışıcaz inş her gün dua ediyorum hayırlısıysa hala beni seviyorsa adım atsın diye...

X