Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

3 yıldır birlikteyiz canım..
bizim hergün telefonla konuşma gibi bi lüksümüz yok gün içinde mesaj atmaz genelde işe gitmeden yada çıktıktan sonra ben uyanık olursam mesajlaşırız az bişi.
ama yüzyüzeyken bu anlattığım adamın tam tersi çıkar karşıma..
çalışma şartlarıda yukarlarda var.. yoğun gerçekten.. ama bu bu kadarda ilgisiz olacağı anlamına gelmiyor bence

Yüz yüzeyken anlattığım adamın tersi var diyorsun ya..
Bence seninle ilgili değil bu ilgisizlik durumu yoğun çalışma temposundan :KK31:

hoşbuldummm :)

benim bi belam var ya canım biliyosun o yine.. birlikte olsak bir dert ayrılsam bir dert..

bilmez miyimmmm :) peki sen ne hissediyorsun onsuz hayatıma gayet güzel devam ederim onu özlemem başkasınıda sevebilirim vs diyebiliyorsan bu ilişki kalbinde ve beynınde tamamiyle bitmiştir

bugun bikere bile arayıp sormadı dayanamadım ben aradım zaten kendimi kotu hisediyorum .neden aramadın fln derken sinirlendiriyo beni neymis eve gelince igilenicekmişmişmiş :KK22:

Bu erkeklerdeki ilgisizlik,umursamamazlık ne böyle ya cidden.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar :KK19:

işten dönerken genellikle arar 20 dk falan konuşuruz ama ozamanda asla seni çok özledim vs vs demez aşkım falan derde bu laflara alıştım artık :) yok 3 saat uzağız birbirimize görüşemiyorz gelmiyo bilirsin kızların gitmesi zaten zordur o da gelmiyo :KK43:

Özlemiştir mutlaka uzaktaki sevgili özlenmez mi yahu :KK34:
Ama tabi senin kırılabileceğini düşünüp söylemesi lazım seni özledim seni seviyorum diye..

yok yok arkadaşlar
bugünlerde birşeyler var
şimdi arkadaşımla konuşuyoruz
o da dertli erkek arkadşaından ayrılcak sanırım
bizde dün tartışmıştık:26:

bende öyle düşünüyorum ama bazıları genede şanslı kavga etseler bile alttan alan yalvaran erkeklerde mevcutt :)

uğursuzluk mu desem nedir
bugünlerde birşey olduğna inanmaya başladım yavaş yavaş ben :26:

Barışmak mı istiyor canım ?
Bizim hikayemiz diye bir konun vardı zannedersem onu hatırlıyorum ama neden ayrıldığınızı bilmiyorum neden ayrıldınız? :44:

A evet canım okudun mu onu.. :KK17: Öyle bir ilham gelmişti yazmıştım hikayemizi..
Ayrılık sebebimizde öncelikle işsiz olması bide ben onun olduğu şehirdeydim ilşkiye başladığımızda ama 1 seneden fazladır ayrı şehirlerdeyiz ben memleketime döndüm.. Ayrı olunca bocaladık bi süre sonra, daha doğrusu araya mesafe girince iletişimde problemler oldu.. yoksa aynı şehirdeyken herkesin kıskandığı bi ilişkimiz vardı.. :KK43:
1 ay öncede ben tamamen bitirdim böyle ne şleri ne geri diye bu seferde düzelicem barışalım diyor..

selenacım sen üzülmemelisin bence
işinden dolayı sana vakit ayıramıyor

elimde değilki bebişim..
arabada totosunu koyup oturuyo insan bi çat çat mesaj atar konuşur dertleşir yooook sebep? babamız kızıyo..
ay sanki benim ailem ona mesaj atayım diye bana yalvarıyo bende kırk takla ata ata konuşuyorum buluşuyorum onunla biliyo..
bile bile yapıyo yaa
resmen beni sinir etmek için uğraşıyo

amının kızlar sizde pek hasasınız kuzular yaa evlenince hepiniz düzelirsiniz merak etmeyin :KK34::KK34::KK34:
ama sizde bencil olmayın empati'de kurun lütfen :KK31:
belkim onlarda sizden bekliyolardır böle incelikler :KK9::KK9::KK9:
valla bazen ben kocişten görmeyince ben yapıyom onu yapacaklarını :KK9:

X