Arkadaşa gram mı çeyrek mi almalıyım

Yani Gr yeter bence.

Bu kadar samimiyete gram bile fazla geldi. Çok zengin olsanız tamam olabilir ama kendinizden kısarak zorlanmanızı gerektirecek bir samimiyet göremedim. 500-1000 TL taksanız bile yeterli gibi geldi. Düzenli görüşmediğim bir arkadaşımın düğününe bile gitmezdim galiba

bu samimiyete çeyrek ve gram fazla, ben olsam 0.5 gr takarım. geri dönüşü de olmaz muhtemelen, en azından canınız yanmaz..

bir de düğün için başka bi şehre mi gideceksiniz?

yaa bana eltim 1000 tl takmıştı yaaa siz çeyrek, gramdasınız hala

şaka bir yana aynı bu muhabbette bir arakadasim ve aynı zamanda anne tarafımdan akrabam (babannesi annemin teyzesiydi) bana 750 tl takmıştı. bence gram çok bile. gram olmus kaçbinlira

bu samimiyete çeyrek ve gram fazla, ben olsam 0.5 gr takarım. geri dönüşü de olmaz muhtemelen, en azından canınız yanmaz..

bir de düğün için başka bi şehre mi gideceksiniz?

Geri dönüşü olmazsa çok üzülürüm ama ya
Herkes ne takılıyorsa onu getirmek zorunda değil mi

Ben gidemiyorum düğüne maalesef işlerimden dolayı. Giden ortak arkadaşlarla yollayacağım

Ben gidemiyorum düğüne maalesef işlerimden dolayı. Giden ortak arkadaşlarla yollayacağım
Geri gelmez canım o altın sana...

ortak arkadas senin gram arti yuz lira takar "bu da niamh ve benden" der bence ortak almissiniz gibi
nerede görülmüş o kalabalikta hengamede "su da ayseden bu da fatmadan" dendiği.
bence verme kimseye altinini.
ayrica kimse bir sey zorunda degil. bekarlar arkadaşlarının her şeyine kosuyor ama evliler hele ki bebeklendiyse asla kimsenin biseyine gelmiyorlar. sen o altini unut

Annemle yolluyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…