- 28 Mayıs 2021
- 1.271
- 439
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar merhaba iyi akşamlar malesef ben arkadaş seçemiyorum 27 yaşındayım. Mesleğim var çalışıyorum.Ama malesef lisede, üniversitede ve çalışırken bulduğum ve arkadaş olduğum insanlar biraz hayattan kopuk, benim ısrarımla bir şeylere heves eden ve çekingen ya da hayatta bir şeylere cesaret edemeyen insanlar nedense. Ben de tam tersi yeni şeylere heves ederim, cesaretliyimdir, arkadaşımın zor zamanında yanında olurum. Girişkenim ama seçimlerim nedense böyle. Ben ısrar edeceğim de bir yerlere gideceğiz ya da bir şeylere başlayacağız çok sıkıcı bu durum. Burda çalıştığım yerde bir tane çok samimi var ama o da biraz ruh emici yani iyi birisi ama ben dersem bir yerlere gidiyoruz yapıyoruz artık bu durum can sıkıcı olmaya başladı artık ona ısrar etmeden kendim gitceğim ya da yapacağım. Başka bir arkadaş bulmak istiyorum açıkcası ama tayin senem diye gideceğim diye çok fazla da ortamlara çıkmıyorum. Bu arkadaş seçiminden dolayı hatayı kendimde buluyorum bana çok uygun olmayan yani beni biraz aşağıya çeken insanlarla arkadaş oluyorum. Bunu yenmek istiyorum ve bunu cidden çözmek istiyorum