Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bende ordan geçen bi köpek bulur peşine takmazsam bana demedi bayım size dedi ben tanımıyorummm :26: bana niye desin ki derimmm tıkar kulaklarımı size giderim annem bakar bana

hahaha az değilsin kızımm sennnnn annemm valla bana bakmaz sana bakar diyor zaten sevdim ben o arkadasını diye

söyleyin bakem madem o kadar yollarını beklediniz nerede tanıştınız sevgililerinizle anlatın dökülün madem bizim yok sizinkileri dinleyelim

ben yaklaşık 4 yıl önce yazlıkta tatilde tanıştımmmmm tekirdağ tarafında daha çocuktumm ama biliyomuşuz sevgili ne akıl varmış bizde azcık ufacık beyinle ama daha o gün bugündür hala yazlıkta karşılaşamadıkkk o sene ilk ve sondu 04.08.2008

patsy abla ben seni 20 yasindan asagi zann ediyodum
kıs boşver bak kimse bana abla demez zaten e kasılacağını bilseydim ooo böyle yaparsan dağılır muhabbet bebişim boşver
kıs hem benim 25 ten büyük olduğuma inanan biri çıkmadı daha

bizde 12.03.2009 da ahaha bundan yıllarrr yıllarr önce Kalekimde staj yaparken tanıştıkk gerçi tanışma denmezz ilk bakışlaa işte bu demiştim sonra gidiceğini duyundca telini istettim ahaha sonra öylee başladıı işte çok şükürr 31 günümüz kaldııı bziim de bitcek askerlikkkk inşalalhh

anlamadım şimdi karşılaşmadım diyosun asker yolu beklemişsin kafam karıştı valla :44:

afferin kız bak helal sana ah ah ben de bi aşık olamadım ki bakayım nasıl bişey

hahaha az değilsin kızımm sennnnn annemm valla bana bakmaz sana bakar diyor zaten sevdim ben o arkadasını diye
gelcem size baş köşeye oturcam anne bni sevdi ben onu daha çok sevidmmmm
kıs boşver bak kimse bana abla demez zaten e kasılacağını bilseydim ooo böyle yaparsan dağılır muhabbet bebişim boşver
kıs hem benim 25 ten büyük olduğuma inanan biri çıkmadı daha

sana abla diyebilir miyim yoksa bana kızıp sonra da vurur musn

söyleyin bakem madem o kadar yollarını beklediniz nerede tanıştınız sevgililerinizle anlatın dökülün madem bizim yok sizinkileri dinleyelim

benimkinin kuzeniyle aynı yerde çalışıyorduk
benimkide onun yanına gelmişti bi kere sonra beni görmüş hep gelmeye başladı falan
derken yemeğe davet etti beni bi yemek yedik bidaha ayrılamadık işte
kasımda 2.yılımız bitti

ben size diyorum utanmadınız mı diye o yaşta yok anacım
bak yine hatırlattın yine sinirlendim

afferin kız bak helal sana ah ah ben de bi aşık olamadım ki bakayım nasıl bişey

aslında karşıydım ben kızın açılmasına falann ama aşkın gözü kör diyorlar ya ahaha aynen öyle gidicek dediklerinde eteklerimm tutuştuuu keşkee demiyim deim birdaha nerde görücemmm ohh iyide yapmışım sefammm olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…