Konuştukça batıyorum Yarabbiiiiiiii :18: Ama sahibinin kadın olması gerekmez mi, yakışmaz mı yaniGıcığım zaten erkeklere...Kesin biri çıkıp demiştir ki "Lan hadi bi site kuralım kadınlar için, bakalım neler yumurtlicaklar..."
bak hala kel fit yakışıklılardan hoşlanıyorum ama hadi madem bu aralar bozuksun e madem seviyoruzda erkeğinde olurum napalım artıkHelal beee, delikanlı kız mışsın...Zaten erkeklerde pek delikanlı kalmadı
her milletin iyisi de var kotusu de.bi kac kisi icin tum azerileri kotu insanlar gibi gormek dogru olmaz.bak bana hic kotu insana benziyomuyumsenin icin uzuldum ama
bende yeniyim zaten hoşgeldinnnmrb arkadaşlarrr nasılsınızzzz bende aranıza katılmaya karar verdım artıkkk :)
yaaaaaaaaa gitme ya e ama sende hiç sıkıya gelmiyosun tabi ki kalıcan burada yani içeriden biri her zaman iyidir ama yani sen varken kiminle uğraşalım şimdi
şimdi bu son cümleyle batırdın ya erkeksin ( AJAAAAAANNNNNNN SENİİİİİ) ya da çözemediğim bişey varhahahahah canım benim yaaaa kesin öyledir bide biliyorlar kadınlarda çok rağbet görür diye belli bişey yani her kadının bi sıkınıtıs elbet vardırneden uyuzsun erkeklere..
Buarada başında erkek varki demekki kadınlar erkekler kadar bu konuda başarılı değil
hahahahah canım benim yaaaa kesin öyledir bide biliyorlar kadınlarda çok rağbet görür diye belli bişey yani her kadının bi sıkınıtıs elbet vardırneden uyuzsun erkeklere..
Buarada başında erkek varki demekki kadınlar erkekler kadar bu konuda başarılı değil
selam kızlarrrrr geçmiş syafaları okumadım direk dalıyorummmmmm
vaaaaaayyyyyyyyyyy be satışlara geldik resmen bi daha da bakarsam yüzüne iki olsunAllahım çoooooook şükür.Nerelerdesin ya...
mrb arkadaşlarrr nasılsınızzzz bende aranıza katılmaya karar verdım artıkkk :)
bak hala kel fit yakışıklılardan hoşlanıyorum ama hadi madem bu aralar bozuksun e madem seviyoruzda erkeğinde olurum napalım artık
canım malum çocuklardan pek fırsatım olmuyor bide dün akşam misafirim vardı giremedimmmmmAllahım çoooooook şükür.Nerelerdesin ya...
satmaz satmazzz...vaaaaaayyyyyyyyyyy be satışlara geldik resmen bi daha da bakarsam yüzüne iki olsun
selam verıp dalmıyorum hanımlarr forma alışmaya ugrasıyorummmmm :))) arastırıyorummm işte geldım burdayım ben bu işte ustayımm:)))))
ben artıkın bikeremen konuşmuyorum seninle taammıDellenme Patsy, tercihim belli benim
aslında sabit bişey vardı dimiBiz bile okumuyoz, dal bundan sonra, hiç düşünme.Sabit bişey yok zaten...
aaaaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık yüzde yüz orjinal bayanım 21 yaşındabekar sevgilsi olan bi kızım hemdeşimdi bu son cümleyle batırdın ya erkeksin ( AJAAAAAANNNNNNN SENİİİİİ) ya da çözemediğim bişey var
tamam git sen tamam git
kadınlar başaramıyormuş bi kere kadınlar ruhsuz olmadıkları için bu siteden para kazanamazlardı işte bu yüzden yönetim erkektir
yok sen erkeksin galiba sanırsam heralde kesin içime doğuyor
Kadınların yapamayacağı birşey yok.Sadece şu duygularımızı kontrol edebilsek.Bir de kahrolsun ataerkil toplum