Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

hahahahah canım benim yaaaa kesin öyledir bide biliyorlar kadınlarda çok rağbet görür diye belli bişey yani her kadının bi sıkınıtıs elbet vardır neden uyuzsun erkeklere..

Buarada başında erkek varki demekki kadınlar erkekler kadar bu konuda başarılı değil

her milletin iyisi de var kotusu de.bi kac kisi icin tum azerileri kotu insanlar gibi gormek dogru olmaz.bak bana hic kotu insana benziyomuyumsenin icin uzuldum ama

Kaynadı kanım hakkaten... güven sorunumuz var ama onlar da kötü değil canım, eğri oturup doğru konuşayım, namuslu insanlar...

mrb arkadaşlarrr nasılsınızzzz bende aranıza katılmaya karar verdım artıkkk :)
bende yeniyim zaten hoşgeldinnn
yaaaaaaaaa gitme ya e ama sende hiç sıkıya gelmiyosun tabi ki kalıcan burada yani içeriden biri her zaman iyidir ama yani sen varken kiminle uğraşalım şimdi

hahahha kuzumm sus ya çaktırma benimde hoşuma gidiyor devammm durmak yok

şimdi bu son cümleyle batırdın ya erkeksin ( AJAAAAAANNNNNNN SENİİİİİ) ya da çözemediğim bişey var
tamam git sen tamam git
kadınlar başaramıyormuş bi kere kadınlar ruhsuz olmadıkları için bu siteden para kazanamazlardı işte bu yüzden yönetim erkektir
yok sen erkeksin galiba sanırsam heralde kesin içime doğuyor

Kadınların yapamayacağı birşey yok.Sadece şu duygularımızı kontrol edebilsek.Bir de kahrolsun ataerkil toplum

ya bu arada bu rüzgargülü niye gelip selam verip verip kaçıyor delirecem ama bak bu kaç etti dışardan bakınca garip mi görünüyoruz acaba dalsanıza kardeşim mevzuya hepbir hallı turhallıyız şurada işte tövbe tövbe
huuuuuu yeni gelenler bakıp gidenler kime diyorum size söylüyorum
ya elifid bişey desene

selam verıp dalmıyorum hanımlarr forma alışmaya ugrasıyorummmmm :))) arastırıyorummm işte geldım burdayım ben bu işte ustayımm:)))))

aaaaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık yüzde yüz orjinal bayanım 21 yaşındabekar sevgilsi olan bi kızım hemde ıspatlarımda hemde nabeeerrrr
Kadınların yapamayacağı birşey yok.Sadece şu duygularımızı kontrol edebilsek.Bir de kahrolsun ataerkil toplum

hahah kadınlar erkeklerden daha akıllı tabi işin esprisi orda şaka yaptımm öyle olmasa neden kadınları başa koysunlar iş yerinde orda burda

valla bayanımmmm yeminle bayanım inanın bana lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…