Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

4 kalbi var kıdemli değilim diyo.. Rahat da konuşamicam şimdi, tehdit de ediyo baksana... Acaba yönetimle ilgili söylediklerimizi mi okudular. Gaydı bize.... :18:

elifid Allah seni bildiği gibi yapsın yokken bi suçumuz yokken fişledin bizi şimdi karpuz kabuğu esprisi yapıcam o da olmayacak:44:
hahahaha anladım ki ben ne dediğini fişinizi kesiyorum muhasebeye ödeme yapabilirsiniz
kim kim kim konusuyo ben mi valla ben daha yeni geldim topige :18:bu ikisi konusuyodur

yok seni gözüm tuttu bunları alın içer sen yanımda dur azeriymişsin zaten senide kimlik kontrolünden geçircem kızlar ya bnde sizin gibiyim yapmayın ya

yemeğe çıkmalıyım dağılmayın dağıtmayayım
hahah afiyet olsunn canım
4 kalbi var kıdemli değilim diyo.. Rahat da konuşamicam şimdi, tehdit de ediyo baksana... Acaba yönetimle ilgili söylediklerimizi mi okudular. Gaydı bize.... :18:

hahahah anlaşıldı geçmişi biraz okumam gerekicez iyi muhabbetler donmüştür iş yerinde sesli kahkaha attım herkez dönüp baktım kızım sen nesin öyle sevdim seniii rahat konuş kendin ol içindeki deliyi sal gitsin bende yarım akıllıyım ondan aklım çalışıyor arada deliler akıllılardan daha iyi düşünür bende öyleyim

Samimi görünüp ağzımızdan laf almaya çalışıyo... Yemezlerrrrr Site yönetiminin erkek olduğunu öğrendik biz, hiiçç saklama

Samimi görünüp ağzımızdan laf almaya çalışıyo... Yemezlerrrrr Site yönetiminin erkek olduğunu öğrendik biz, hiiçç saklama
evet site yönetimi erkekte ama ben bayanımmmmmmmmmm hemde sizin gibi kullanıcı profili olan biriyim yönetici değilim ya
Ben arkadaşlarımı satmaaaammmmmm. Kaypak sandı beni yaaaa Hey Yarabimmmm.... Patsy de gitti. Eva ile Tatliş de yok... Azerim iki dakkada sattı. Lü lü lü lüüüüüüüüüüü ....

ben satmam seni söz veryorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…