- 18 Aralık 2010
- 428
- 0
ay adı çok şeker biri var orada ama benim ilk günler baktığım gibi bakıyo sadece kıss gel gel herkes deli korkacak bişey yok rahat bölge yani
neydi dur bakayım hah
rabiaçlek
vur kafama vur tutuyorum ellerinizi dimiKonuşturmadın kızı gitti, mahfedicem seni
hani böyle uzun süreli şirketlerde müdür yada patron gider yerine yenisi gelir hop bianda adaptasyon bozulur yılların elemanı 2 günlük adama patron der ya şuanda kendimi öyle hissettim 2 günlük kullanıcı profilim yöntici oldu sayenizde
hoşgeldingeldımm geldıımm
Her taşın altından bu kıdemli çıkıyo, sonra da masumum diyo... Gencim güzelim sevgilim de var diyo... Golleri atıyo... Haspaaaa
vur kafama vur tutuyorum ellerinizi dimi
ben olmasam forum takipte bile görünmeyeceksiniz be on saat geçiyo bi cevap yazan yok
yoksa yine bebişini mi sallıyosun
Senin profil bana ne malzeme olduKötü mü oldu canım
aaaaaaaa ne ayıp hepimiz öyleyiz sen neden değilsinama öyle evli mutlu çocuklu değilim ki
Nerde çokluk, orda ... Konuşturma beni Patsy... Kuru kalabalık değil, sohbette yaren istiyoz biz...
aaaaaaaa ne ayıp hepimiz öyleyiz sen neden değilsin
:90:
yoooooo benimkiler son sayfada ya bu tür şeyler ayarlarla alakalı yine kontrol panelinden bişeyler yapmak gerkiyor ama tam bilmiyorum yaniYaklaşım yarım saattir forummu çözmeye çalışıyorum son yazdığımız msjlar neden birinci sayfada görünüyorki
ay çıldırıceğimmmm :2:
hoşgeldin
eeeeeeee anlat bakalım
ya bi yürü git alın kardeşim bu kızı buradan yoksa erkekmiydi elifid son tesbitimiz neydigerçekten herkeşcikler evli mi burda :26:
işte o yarenlerden biri bendimmmmmmmsevgilim askerdeen yeni geldi sayılır 1 ay oldu
mersinin nesi meşhurdur turistik tarihi yerleri tövbe tövbeadım rabia yarısmaya mersınden katılıyorum yarısmacı arkadaslara basarılar dılermm
ne anlatayım yahuuu
ya bi yürü git alın kardeşim bu kızı buradan yoksa erkekmiydi elifid son tesbitimiz neydi
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoooooooo...En güzel günler tadını çıkar...
Ben şimdi esprilerimi de alıp gidiyorum...Ama gelicem
mersinin nesi meşhurdur turistik tarihi yerleri tövbe tövbe
ne anlatıcan işte kendini
bak bi geriye yok mu of dediğin bişey ( bu arada erkek olmasından şüphelendiğimiz biri var usturuplu konuşöyle her of dedirteni anlatma yani
valla güzel gözler tamam bu arada evli evli diyip durma ne evlisi kısımmmmmmm sevgilimiz bile Allah Allahyaa yok o değilde ben evlencem diye dşünüyorum konuşuyoruz da daha evlenme teklifi yok ortada :26: sizde evli olunca kendimi eziklenmiş hissettim ablaaa avatardaki göz var ya benim gözümmmmmmm erkek olcak göz var mı bende