Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Senin profil bana ne malzeme oldu Kötü mü oldu canım

vur kafama vur tutuyorum ellerinizi dimi
ben olmasam forum takipte bile görünmeyeceksiniz be on saat geçiyo bi cevap yazan yok
yoksa yine bebişini mi sallıyosun

Nerde çokluk, orda ... Konuşturma beni Patsy... Kuru kalabalık değil, sohbette yaren istiyoz biz...

Yaklaşım yarım saattir forummu çözmeye çalışıyorum son yazdığımız msjlar neden birinci sayfada görünüyorki
ay çıldırıceğimmmm :2:

Yaklaşım yarım saattir forummu çözmeye çalışıyorum son yazdığımız msjlar neden birinci sayfada görünüyorki
ay çıldırıceğimmmm :2:
yoooooo benimkiler son sayfada ya bu tür şeyler ayarlarla alakalı yine kontrol panelinden bişeyler yapmak gerkiyor ama tam bilmiyorum yani

adım rabia yarısmaya mersınden katılıyorum yarısmacı arkadaslara basarılar dılermm
ne anlatayım yahuuu
mersinin nesi meşhurdur turistik tarihi yerleri tövbe tövbe
ne anlatıcan işte kendini
bak bi geriye yok mu of dediğin bişey ( bu arada erkek olmasından şüphelendiğimiz biri var usturuplu konuşöyle her of dedirteni anlatma yani

ya bi yürü git alın kardeşim bu kızı buradan yoksa erkekmiydi elifid son tesbitimiz neydi

yaa yok o değilde ben evlencem diye dşünüyorum konuşuyoruz da daha evlenme teklifi yok ortada :26: sizde evli olunca kendimi eziklenmiş hissettim ablaaa avatardaki göz var ya benim gözümmmmmmm erkek olcak göz var mı bende

yüzde 100 kızımmm yaaa

valla güzel gözler tamam bu arada evli evli diyip durma ne evlisi kısımmmmmmm sevgilimiz bile Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…