- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
oho sattı bile uyu sen. sana selamı görmedin mi yani imdat dese anca bu kadar olurdu cıks cıks cıkscanım malum çocuklardan pek fırsatım olmuyor bide dün akşam misafirim vardı giremedimmmmm
satmaz satmazzz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oho sattı bile uyu sen. sana selamı görmedin mi yani imdat dese anca bu kadar olurdu cıks cıks cıkscanım malum çocuklardan pek fırsatım olmuyor bide dün akşam misafirim vardı giremedimmmmm
satmaz satmazzz...
vaaaaaayyyyyyyyyyy be satışlara geldik resmen bi daha da bakarsam yüzüne iki olsun
daldım gitti ozaman nasılsınız arkadaşlarrrrrr
canım malum çocuklardan pek fırsatım olmuyor bide dün akşam misafirim vardı giremedimmmmm
satmaz satmazzz...
öpme istemem ( azıcık daha nazlanayım mı hani garibanım ya bu aralar )Ne alakası var canım...Yok a ne zamandır o yüzden diyorum.Yine alınganlaştın.Dur bi öpim
bende iyiyim sen nasılsın bende konuya hop daldım topikte kimse yi tanımıyorum arkdaşlar kendilerini tanıtmadılar bile
öpme istemem ( azıcık daha nazlanayım mı hani garibanım ya bu aralar )
haydeeee yeni yeniye bizi şikayet ediyo iyi mi?bende iyiyim sen nasılsın bende konuya hop daldım topikte kimse yi tanımıyorum arkdaşlar kendilerini tanıtmadılar bile
Kaba olduk bir de iyi mi...Kıdemliye güven olmaz iki dakkadahançeri saplar aha bööle.Bi de çiçek verdiydi
2 çocuk anası 30 unda bir öğretmenciğim ben...
oyytttt tamam tamam affettim barıştık hiç sormuyosun ama napiim:44:Tamam biraz daha olabilir.Ama abartma eşime naaptığımı biliyon
haydeeee yeni yeniye bizi şikayet ediyo iyi mi?
tamam tanıtalım şimdi topiğin kurucusu eva pek görünmüyor ortalarda topiğin sizden önceki en yenisi ben
işte bu öfkeli şirin elifid. o da eskilerden. şimdi beni satıp konuştuğu arkadaşına da bende senin kadar yabancıyım çünkü gelince elifidle konuşuyo beni pek takmıyo
işte böyle
haydeeee yeni yeniye bizi şikayet ediyo iyi mi?
tamam tanıtalım şimdi topiğin kurucusu eva pek görünmüyor ortalarda topiğin sizden önceki en yenisi ben
işte bu öfkeli şirin elifid. o da eskilerden. şimdi beni satıp konuştuğu arkadaşına da bende senin kadar yabancıyım çünkü gelince elifidle konuşuyo beni pek takmıyo
işte böyle
tabi işte yönetim dediğin halkı böyle kucaklayacak kihadi ya sen onu satma ama gözüne gözüne sok bak herşeye rağmen senin yanındayım diye
nedenmiş sen bekliyonda benim ne eksiğim varFırsat olmamıştır.Adı üzerinde Tatliş, konuşmaz mı... Lakin şu an özel ilgi bekleme kızdan...
tabi işte yönetim dediğin halkı böyle kucaklayacak ki
demokrasi halk ........
neredeyim ben dur bi dakika ya sadece teşekkür edecektim hemen gaza geliyorum
Kızlaaaaaarrrrrr...Ben herkese laf yetişmek istiyorum ama olmuyo... Bir de az önce bildirim var uyarısı gördüm, yreğime iniyordu.Siteden uyarı mesajı mı alıyom diye :18:
nedenmiş sen bekliyonda benim ne eksiğim var
haaaaaaaa çaylak olduğumu vuruyosun yüzüme dimiiiiiii ,
tamam öyle olsun bulurum ben kendime birilerini bakın siz keyfnize bozmiim ben
ama yöneticiden gelmemiş mi bildirim