Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bende iyiyim sen nasılsın bende konuya hop daldım topikte kimse yi tanımıyorum arkdaşlar kendilerini tanıtmadılar bile :KK19:

Kaba olduk bir de iyi mi...Kıdemliye güven olmaz iki dakkadahançeri saplar aha bööle.Bi de çiçek verdiydi :KK19:

2 çocuk anası 30 unda bir öğretmenciğim ben...

bende iyiyim sen nasılsın bende konuya hop daldım topikte kimse yi tanımıyorum arkdaşlar kendilerini tanıtmadılar bile :KK19:
haydeeee yeni yeniye bizi şikayet ediyo iyi mi?:KK9:
tamam tanıtalım şimdi topiğin kurucusu eva pek görünmüyor ortalarda topiğin sizden önceki en yenisi ben
işte bu öfkeli şirin elifid. o da eskilerden. şimdi beni satıp konuştuğu arkadaşına da bende senin kadar yabancıyım çünkü gelince elifidle konuşuyo beni pek takmıyo:KK9:
işte böyle

Kaba olduk bir de iyi mi...Kıdemliye güven olmaz iki dakkadahançeri saplar aha bööle.Bi de çiçek verdiydi :KK19:

2 çocuk anası 30 unda bir öğretmenciğim ben...

aaaa bende 21 yaşında gencecik bi genç kızımmm bekarım sevgilim var bi genç kızım hayaliyle oynamaya yaaaa ağlarım ama simdi :KK14: :KK52: :KK60:

tamam tanıtalım şimdi topiğin kurucusu eva pek görünmüyor ortalarda topiğin sizden önceki en yenisi ben
işte bu öfkeli şirin elifid. o da eskilerden. şimdi beni satıp konuştuğu arkadaşına da bende senin kadar yabancıyım çünkü gelince elifidle konuşuyo beni pek takmıyo:KK9:
işte böyle

Fırsat olmamıştır.Adı üzerinde Tatliş, konuşmaz mı... Lakin şu an özel ilgi bekleme kızdan...

işte böyle

hadi ya sen onu satma ama gözüne gözüne sok bak herşeye rağmen senin yanındayım diye :KK70: :KK60: :KK52:

ay adı çok şeker biri var orada ama benim ilk günler baktığım gibi bakıyo sadece kıss gel gel herkes deli korkacak bişey yok rahat bölge yani:KK9:
neydi dur bakayım hah
rabiaçlek:KK3:

Kızlaaaaaarrrrrr...Ben herkese laf yetişmek istiyorum ama olmuyo... Bir de az önce bildirim var uyarısı gördüm, yreğime iniyordu.Siteden uyarı mesajı mı alıyom diye :18:

Fırsat olmamıştır.Adı üzerinde Tatliş, konuşmaz mı... Lakin şu an özel ilgi bekleme kızdan...
nedenmiş sen bekliyonda benim ne eksiğim var
haaaaaaaa çaylak olduğumu vuruyosun yüzüme dimiiiiiii ,
tamam öyle olsun bulurum ben kendime birilerini bakın siz keyfnize bozmiim ben :KK1:

tabi işte yönetim dediğin halkı böyle kucaklayacak ki
demokrasi halk ........
neredeyim ben dur bi dakika ya sadece teşekkür edecektim hemen gaza geliyorum :KK9:

:KK15::KK15::KK15::KK15: hani böyle uzun süreli şirketlerde müdür yada patron gider yerine yenisi gelir hop bianda adaptasyon bozulur yılların elemanı 2 günlük adama patron der ya şuanda kendimi öyle hissettim 2 günlük kullanıcı profilim yöntici oldu sayenizde :KK60: :KK60: :KK52:

X