evet site yönetimi erkekte ama ben bayanımmmmmmmmmmhemde sizin gibi kullanıcı profili olan biriyim yönetici değilim ya
ben satmam seni söz veryorum
İyidir canım...Bi kıdemli var anamızı alatiiiiiiiiii :18:
çok hızlısın ben söyliycektimmmm
Neyyyyyy, yönetim erkek mi... Geçen öyle bi geyik çevirmiştik, doğru mu hakkaten. Görüyo musun, buraya da burunlarını sokmuşlar...
istersen ben siliyim sen yaz ne de olsa kidemli birisiniz degil mi ama:18:
yok yaaa şaka yaptım benim üstümden korku kabarcıklrı çıkarıyosunuz ya makarayla bende onu ima ettim
anlamadim ya:44:
oyy kıyamam afiyet olsun kolay gelsin öp yerimetamam o zaman.hadi kizlar benim simdi cikmam lazim.cocugu yedirmem lazim yine gorusuruz bye bye
Cidden değilim... Eşim azeri olan... Ama maalesef azerileri pek iyi tanıtmadılar banaAzeri olanlar olmayanlar... Ben el kızıyım.... Güvenilmez bana... Kendileri de yanlış yapıp bol AMA ile başlayan cümleler kuruyorlar... Hiç böyle hayal etmemiştim...
buradayım bebişim seni terketmem sen beni sahiplenen ilk kişisin sitede canikomBen arkadaşlarımı satmaaaammmmmm. Kaypak sandı beni yaaaaHey Yarabimmmm.... Patsy de gitti. Eva ile Tatliş de yok... Azerim iki dakkada sattı. Lü lü lü lüüüüüüüüüüü ....
buradayım bebişim seni terketmem sen beni sahiplenen ilk kişisin sitede canikom
aaayy şeker afferinnnn sana tebriklerSelam arkidişler yaşasın benilde artık smylerimmm vaaar
aaa bak bunu yönetim amca duymasın benden önce o uğraşır sizinle :18::18::18:
Cidden değilim... Eşim azeri olan... Ama maalesef azerileri pek iyi tanıtmadılar banaAzeri olanlar olmayanlar... Ben el kızıyım.... Güvenilmez bana... Kendileri de yanlış yapıp bol AMA ile başlayan cümleler kuruyorlar... Hiç böyle hayal etmemiştim...
Selam arkidişler yaşasın benilde artık smylerimmm vaaar
bak yönetim bana bak sıkıştırma arkadaşımı beni didikler midikler ama laf söyletmem ben ona ayrıca bilesin buranın anarşisti benim öyle yönetim falan korkutmaz beni bilesin
kız ne fesatsınKonuştukça batıyorum Yarabbiiiiiiii :18: Ama sahibinin kadın olması gerekmez mi, yakışmaz mı yaniGıcığım zaten erkeklere...Kesin biri çıkıp demiştir ki "Lan hadi bi site kuralım kadınlar için, bakalım neler yumurtlicaklar..."
bak yönetim bana bak sıkıştırma arkadaşımı beni didikler midikler ama laf söyletmem ben ona ayrıca bilesin buranın anarşisti benim öyle yönetim falan korkutmaz beni bilesin
yaaaaaaaaa gitme ya e ama sende hiç sıkıya gelmiyosun tabi ki kalıcan burada yani içeriden biri her zaman iyidir ama yani sen varken kiminle uğraşalım şimditebriklerrrrr
tmam gidiyorum ben uzaklara başka topikelre kimse görmediği ücra tpiklerle kendi yazılarımla kendi yorumlarımla eğlenip güleceğimmm HOŞÇAKALIN :79: