Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

evet site yönetimi erkekte ama ben bayanımmmmmmmmmm :KK53: hemde sizin gibi kullanıcı profili olan biriyim yönetici değilim ya :KK52::KK52::KK52:

ben satmam seni söz veryorum :KK23: :KK24: :KK53:

Neyyyyyy, yönetim erkek mi... Geçen öyle bi geyik çevirmiştik, doğru mu hakkaten. Görüyo musun, buraya da burunlarını sokmuşlar... :KK19:

anlamadim ya:44:

Cidden değilim... Eşim azeri olan... Ama maalesef azerileri pek iyi tanıtmadılar bana :KK43: Azeri olanlar olmayanlar... Ben el kızıyım.... Güvenilmez bana... Kendileri de yanlış yapıp bol AMA ile başlayan cümleler kuruyorlar... Hiç böyle hayal etmemiştim...

tamam o zaman.hadi kizlar benim simdi cikmam lazim.cocugu yedirmem lazim yine gorusuruz bye bye
oyy kıyamam afiyet olsun kolay gelsin öp yerime :KK54:
Cidden değilim... Eşim azeri olan... Ama maalesef azerileri pek iyi tanıtmadılar bana :KK43: Azeri olanlar olmayanlar... Ben el kızıyım.... Güvenilmez bana... Kendileri de yanlış yapıp bol AMA ile başlayan cümleler kuruyorlar... Hiç böyle hayal etmemiştim...

kaldın mı bana azerinde gitti bebeğine yemek yedirmeye :KK70: :KK60: :KK52:

Ben arkadaşlarımı satmaaaammmmmm. Kaypak sandı beni yaaaa :KK19: Hey Yarabimmmm.... Patsy de gitti. Eva ile Tatliş de yok... Azerim iki dakkada sattı. Lü lü lü lüüüüüüüüüüü ....
buradayım bebişim seni terketmem sen beni sahiplenen ilk kişisin sitede canikom

bak yönetim bana bak sıkıştırma arkadaşımı beni didikler midikler ama laf söyletmem ben ona ayrıca bilesin buranın anarşisti benim öyle yönetim falan korkutmaz beni bilesin:KK9:

aaa bak bunu yönetim amca duymasın benden önce o uğraşır sizinle :18::18::18: :KK52::KK52::KK52:

Konuştukça batıyorum Yarabbiiiiiiii :18: Ama sahibinin kadın olması gerekmez mi, yakışmaz mı yani :KK49: Gıcığım zaten erkeklere...Kesin biri çıkıp demiştir ki "Lan hadi bi site kuralım kadınlar için, bakalım neler yumurtlicaklar..."

her milletin iyisi de var kotusu de.bi kac kisi icin tum azerileri kotu insanlar gibi gormek dogru olmaz.bak bana hic kotu insana benziyomuyum:KK1:senin icin uzuldum ama

Selam arkidişler yaşasın benilde artık smylerimmm vaaar :21:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: tebriklerrrrr :KK9::KK9::KK9::KK9:
bak yönetim bana bak sıkıştırma arkadaşımı beni didikler midikler ama laf söyletmem ben ona ayrıca bilesin buranın anarşisti benim öyle yönetim falan korkutmaz beni bilesin:KK9:

tmam gidiyorum ben uzaklara başka topikelre kimse görmediği ücra tpiklerle kendi yazılarımla kendi yorumlarımla eğlenip güleceğimmm HOŞÇAKALIN :79: :KK50: :KK51:

Konuştukça batıyorum Yarabbiiiiiiii :18: Ama sahibinin kadın olması gerekmez mi, yakışmaz mı yani :KK49: Gıcığım zaten erkeklere...Kesin biri çıkıp demiştir ki "Lan hadi bi site kuralım kadınlar için, bakalım neler yumurtlicaklar..."
kız ne fesatsın :KK1:zaten kurtlanmak için bahane arıyoruz şimdi niye yapıyosun bunu bize beeeee:KK43:

Helal beee, delikanlı kız mışsın...Zaten erkeklerde pek delikanlı kalmadı :KK19: :KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: tebriklerrrrr :KK9::KK9::KK9::KK9:

tmam gidiyorum ben uzaklara başka topikelre kimse görmediği ücra tpiklerle kendi yazılarımla kendi yorumlarımla eğlenip güleceğimmm HOŞÇAKALIN :79: :KK50: :KK51:
yaaaaaaaaa gitme ya e ama sende hiç sıkıya gelmiyosun tabi ki kalıcan burada yani içeriden biri her zaman iyidir ama yani sen varken kiminle uğraşalım şimdi:KK9:

X