Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Ay hakikaten hiç o kadar ince düşünceli değiller ..Kafası karışık herhalde sevgilisinden yana
neden bu kadar yalnız hissediyorsun kendini eşinle sevgilinle falan konuşamıyor musun diye sordu. bak; yok cevabı verdim ve senin sevgilin var mı diye sordu ama yalan söylemedi bir dargın bir barışık sevgilim var dedi.

O yüzden senle konuşuyor demek ki...ilişkisi sağlam değil.Adam kaç yaşında, aynı şehirde misiniz?

ya kızlar benim biraz işe dönmem lazım bana bi randevu saati verin o saatte buluşalım olur mu mesela 16:00 dan sonra olur mu?

O yüzden senle konuşuyor demek ki...ilişkisi sağlam değil.Adam kaç yaşında, aynı şehirde misiniz?

evet aynı şehirdeyiz ve aynı yaştayız ve üç aşağı beş yukarı aynı işteyiz yani o çizip tasarlayıp yapanlardan ben satınalandan:)

ya kızlar benim biraz işe dönmem lazım bana bi randevu saati verin o saatte buluşalım olur mu mesela 16:00 dan sonra olur mu?

Ben fırsat buldukça hatta zfırsatları zorlayarak giriyorum...Dışarı çıkmazsam burdayım.Kolay gelsin...

benim şimdi çıkmam gerek akşama gelebilirim ancak yine görüşürüz :)

Ndd görüşürüz sonra de mi, akşam gel, şen oluyor burası... Yapıştırıcı kokusuna dikkat !

tamam sağolun hepinizi tek tek öpüyorum saat 16:00 da görüşüyoruz o zaman gelmeyenleri yazarım tahtaya ona göre:)

gelince hepsini okuyacağım ama kaldığımız yerden katılırım size yine:)

ohoooo burada neler olmuş böyle yawww....yeni arkadaşlarımız var sanırım...hoş geldiniz..baya muhabbet etmıssınız beaaaa

bu arada saat dörtte burada olacaklarına dair ok verenler yok örtmenim....... hepsinin adını hemen yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…