Dün gece bi güzellik selam vermişti, bekliyorum bir daha versin, avatarını görim ama yokkkk... O avatardaki fotoğraf mı, kartpostal gibi bişey mi?
şimdi efenim şöyle yaş kahretsin 36 hatta girmişim artık 37 iş satınalmacıyım daraldım bunaldım derken ne oldu nasıl oldu ben de anlamadım daha önce hiç olmayan bişey oldu 15 lik kızlar gibi msn de biri çıkıverdi öylesine ancak hiç öyle sevgili falan taraklarında bezi olmayan ben kızım kendine gel bu yaşa kadar yapmamışsın bu yaştan sonra hiç olmaz öyle şeyler dedim ve adama "sadece arkadaş" dedim o da tamam dedi ama öyle bildiğin gibi değil hiç gizlemedi kendini nerede çalışıyor ne yapıyor bi de tanımıyor bile yüzzümü bile görmeden kibarca ben dinlerim sizi dedi dinliyorda
kimmiş o nasıl bişey söyle ben de bakayım
bu arada benden başka da kimsenin dertleşecek bişeyi yok :)
Dün gece bi güzellik selam vermişti, bekliyorum bir daha versin, avatarını görim ama yokkkk... O avatardaki fotoğraf mı, kartpostal gibi bişey mi?
Öncelikle duyguların yaşı yok, yalnızlık ise kimseye nasip olmasın... Öncelikle senin msn ni nasıl bulmuş. Sonra ne kadar zamandır yazışıyorsun? Neden birbirinizin en azından fotoğrafını bile görmediniz?
:)) benim avatar mı fotoğraf nette görmüştm çok beğendim buraya koyfdum.maket yapıyorum (okul ödevi) bir yandan açtım arada size bakıyorum:))
:)) benim avatar mı fotoğraf nette görmüştm çok beğendim buraya koyfdum.maket yapıyorum (okul ödevi) bir yandan açtım arada size bakıyorum:))
farkettik sadece bakıyosun bi yazayım edeyim yok yani :) şurada yalnızız heralde
Canım sırayla bugün sana yarın bana
Neyyyy, yalnız mı? Kızım bu topiğe iki kişi can verdi, dün gece 3 olduk. 3 kişi 30 kişiye bedeliz valla...
E güzel o zaman, benim kardeşim desen kıskançlıktan çatlayacaktımBenimkiler pek gzel değil de
tamam hemen yazıyorum artık o vakit :)
sadece dinliyor yani hadi hayırlısı bakalım belki düzgün birisi çıkar belli mi olur :)
alınma hemen gaza getirmeye çalışıyorum bu arada doğru canla başla çalışmışsınız tebrik ediyorum......