Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Öncelikle duyguların yaşı yok, yalnızlık ise kimseye nasip olmasın... Öncelikle senin msn ni nasıl bulmuş. Sonra ne kadar zamandır yazışıyorsun? Neden birbirinizin en azından fotoğrafını bile görmediniz?

ettik dört apranaxx okudum galiba hadi şanslı günümdeyim dün yalnızdım valla:)

Dün gece bi güzellik selam vermişti, bekliyorum bir daha versin, avatarını görim ama yokkkk... O avatardaki fotoğraf mı, kartpostal gibi bişey mi?

:)) benim avatar mı fotoğraf nette görmüştm çok beğendim buraya koyfdum.maket yapıyorum (okul ödevi) bir yandan açtım arada size bakıyorum:))

1- henüz 10 gün
2- tamamen tesadüf o bulmadı yani
3-birbirimizin fotoğrafını ta biki gördük en baştaki hali diyorum hiç umursamadı yani güzel mi çirkin mi dertleşmek istiyor olu dinlerim modundaydı kibarca

:)) benim avatar mı fotoğraf nette görmüştm çok beğendim buraya koyfdum.maket yapıyorum (okul ödevi) bir yandan açtım arada size bakıyorum:))

farkettik sadece bakıyosun bi yazayım edeyim yok yani :) şurada yalnızız heralde

E güzel o zaman, benim kardeşim desen kıskançlıktan çatlayacaktım Benimkiler pek gzel değil de

tamam hemen yazıyorum artık o vakit :)
sadece dinliyor yani hadi hayırlısı bakalım belki düzgün birisi çıkar belli mi olur :)

tamam hemen yazıyorum artık o vakit :)
sadece dinliyor yani hadi hayırlısı bakalım belki düzgün birisi çıkar belli mi olur :)

hayırlısı ya da değil bi anlamı yok arkadaşız bişeye dönüşeceği ben kendi kendime yaptım yani ama görsen çok şeker çok kültürlü çok kibar ve sevgilili

oo yeni yüzler yeniiiii yenileer görüyorummm dün yalvardık konuşturmak için ama kaçırttık. elifid canım bak kaçmamışlar yeni yavrular:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…