Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

evet çünkü bende yoklar başka yerden sayfaya ekliyorum ama yine de çıkmıyor

yoklar diye bişi yok ki cnm :KK37: klavyende shift tuşunla birlikte iki nokta üst üste tuşuna bas dene bakalım yapacan mı : 9 : böyle yapıcan arada boşluk olmucak tabi :KK9:

halbu ki elimde ne ifadeler var kırılıp geçersiniz
ama olmuyor ekleyemedim vesselam neyse öğreniriz bi gün:)

:9 yine olmadı şeker

sen kesin dalga geciyorsun cnm.......yaaa hersey olmus bi tek 9 un sonuna da eklesene iki noktayı cnm sen alıntı yaptıgın zaman, ustte smıle nın nasıl yapıldgını gösterıo bakmıosun galıba :KK37: benden alıntı yap , sonrada bak bakalım ne kullanmısım!!!!

dikkatinizi çekerim burada hasta ve yaşlı kadın olan benim ayrıca işteyim yazdıklarınızı kaçırmadan okuyamıyorum vede kafam karışık :KK9: al bu arada yine yaptım ama kendi smıle larımı nasıl ekliycem hadi bunu da öğret

dikkatinizi çekerim burada hasta ve yaşlı kadın olan benim ayrıca işteyim yazdıklarınızı kaçırmadan okuyamıyorum vede kafam karışık :KK9: al bu arada yine yaptım ama kendi smıle larımı nasıl ekliycem hadi bunu da öğret

cnm bılemıyorum senınkıle r nasıl eklenır burada bazı kodlar var onları yapıosun ve bence senınkılere gerek yok, burada bı sürü var ..... alıntı yapınca bakarsın kodlara....sırayla gıdıyor 1 - 2 -3 misal :KK1: :2: :KK3: :KK4: :KK5: :KK6: :nazar: :KK8: :87: :KK54: :KK67: :92: :90: 1 den yüze kadar gıdıyor bıldıgım kadarıyla... :100:

Son düzenleme:
e ama hangi ifadenin sayısı hangi rakam nasıl bilicem çünkü ifade göndermeden görünmüyor

e ama hangi ifadenin sayısı hangi rakam nasıl bilicem çünkü ifade göndermeden görünmüyor

cnm alıntı yap, orada hangı rakamlar kullanıldıgı gösterıo..valla ben bı kagıda yazmıstım, bakmıom bıle hep aynı şeyı kullanmıom :KK37: aklımda kalanı yanı bırde şöle bişi var msjını yazdıgın zaman cevapla kısmını tıklıosun yaa?? orada önizleme var, orayı tıkladıgın zaman gösterıo, hangısını yaptıgını :KK1:

X