Çalışma diyor ya... Sıkacam gırtlağını... Sohbet canım, sohbet...
hayırlısı ya da değil bi anlamı yok arkadaşız bişeye dönüşeceği ben kendi kendime yaptım yani ama görsen çok şeker çok kültürlü çok kibar ve sevgilili
hayırlısı ya da değil bi anlamı yok arkadaşız bişeye dönüşeceği ben kendi kendime yaptım yani ama görsen çok şeker çok kültürlü çok kibar ve sevgilili
Ben seni öğrenci sanıyordum :44:
oo yeni yüzler yeniiiii yenileer görüyorummm dün yalvardık konuşturmak için ama kaçırttık. elifid canım bak kaçmamışlar yeni yavrular:))))
oo yeni yüzler yeniiiii yenileer görüyorummm dün yalvardık konuşturmak için ama kaçırttık. elifid canım bak kaçmamışlar yeni yavrular:))))
HOş geldin...... Kalabalıklaşacak mıyız dersin... Ya birbirimizi unutursak
herhalde öledirrrr bilemicemmmm
Kaç erkek arkadaşım bana aşıktı haberin var mı? O işler belli olmaz.... Sevgilisi varsa senle neden yazışıyor?
seni unutmak mümkünmü canım aaaaa sen unutcanmııı beniiii
Bölüm ne? Maket senin için mi?
ya başa döndük bak nerenle dinliyosun beni asıl şimdi ben sıkıcam gırtlağını o olucak:) şimdi adamla; tesadüfen tanıştık burada benimle konuşacak kimseyi bulamadığım o berbat günlerden biriydi ve ben talep ettim tamam ne demek dedi ayrıca hala çok kibar hiç öyle konulara falan girmediği gibi sadece beni dinlemekle de kalıyor ben kendi kendime....... bulamadım şimdi adı her neyse anladın mı?
herhalde öledirrrr bilemicemmmm[/QUOTE
bu arkadaş bişey mi demeye çalışıyor:) benim işten çıkıp eve gitmem tam 2 saat sürüyor ne diyosun sen sabah 2 akşam 2 yani günde 4 saat yol yap sen kahvaltını yap bak keyfine:)
Canım anladım orayı, zamnla ne olur bilemezsin demek istedim. İyi de neden kabul etti, niye konuşuyor halen, sevgilisiyle de barışmış :44: Erkeklerin kitabında kibarlık olsun diye dinlemek diye birşey yoktur ayrıca...
mimarlık, çatı maketi yapıyorum,yapı dersinde final teslimi yapcz ..kes biç yapıştır..:) yapıştırıcıdan başım ağrıdı yemin ederimsen de öğretmensin sanıyorum profiline baktım da azıcık
Canım anladım orayı, zamnla ne olur bilemezsin demek istedim. İyi de neden kabul etti, niye konuşuyor halen, sevgilisiyle de barışmış :44: Erkeklerin kitabında kibarlık olsun diye dinlemek diye birşey yoktur ayrıca...
mimarlık, çatı maketi yapıyorum,yapı dersinde final teslimi yapcz ..kes biç yapıştır..:) yapıştırıcıdan başım ağrıdı yemin ederimsen de öğretmensin sanıyorum profiline baktım da azıcık