Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

evet çünkü bende yoklar başka yerden sayfaya ekliyorum ama yine de çıkmıyor

yoklar diye bişi yok ki cnm klavyende shift tuşunla birlikte iki nokta üst üste tuşuna bas dene bakalım yapacan mı : 9 : böyle yapıcan arada boşluk olmucak tabi

halbu ki elimde ne ifadeler var kırılıp geçersiniz
ama olmuyor ekleyemedim vesselam neyse öğreniriz bi gün:)

:9 yine olmadı şeker

sen kesin dalga geciyorsun cnm.......yaaa hersey olmus bi tek 9 un sonuna da eklesene iki noktayı cnm sen alıntı yaptıgın zaman, ustte smıle nın nasıl yapıldgını gösterıo bakmıosun galıba benden alıntı yap , sonrada bak bakalım ne kullanmısım!!!!

dikkatinizi çekerim burada hasta ve yaşlı kadın olan benim ayrıca işteyim yazdıklarınızı kaçırmadan okuyamıyorum vede kafam karışık al bu arada yine yaptım ama kendi smıle larımı nasıl ekliycem hadi bunu da öğret

cnm bılemıyorum senınkıle r nasıl eklenır burada bazı kodlar var onları yapıosun ve bence senınkılere gerek yok, burada bı sürü var ..... alıntı yapınca bakarsın kodlara....sırayla gıdıyor 1 - 2 -3 misal :2: :87: :92: :90: 1 den yüze kadar gıdıyor bıldıgım kadarıyla... :100:

Son düzenleme:
e ama hangi ifadenin sayısı hangi rakam nasıl bilicem çünkü ifade göndermeden görünmüyor

pardon biraz çalışayım dedim..... azıcık çatlağımdır idare edin artıkın

e ama hangi ifadenin sayısı hangi rakam nasıl bilicem çünkü ifade göndermeden görünmüyor

cnm alıntı yap, orada hangı rakamlar kullanıldıgı gösterıo..valla ben bı kagıda yazmıstım, bakmıom bıle hep aynı şeyı kullanmıom aklımda kalanı yanı bırde şöle bişi var msjını yazdıgın zaman cevapla kısmını tıklıosun yaa?? orada önizleme var, orayı tıkladıgın zaman gösterıo, hangısını yaptıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…