Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

aman işte klasik kız tantanası oldu çıktı
geçicek heralde böyle kalıcak deği ya

ne gibi ?? sen ne iş yapıorsun?? ya bıraz okumustum ama hafızam pek guclu deıldır, sanırım yaş 37 ...

şimdik şöyle oluyor yaş artık 37 msn de tesadüfen tatlı bi adam ama ben arkadaş olalım dedim tabi ki ama bu arada o değil ben bulmuşum o da sadece arkadaş olacaksanız neden olmasın dedi ama ben artık arkadaş olmak istemiyorum galiba gitmek istiyorum ama onu da yapamıyorum of yani

cnm gıtmek ıstıyorum derken??? görüştünüz mü?? görüşmedıysenız neden gitmek istemıyorsun??? msn garıp olmus ...facede falan tanıssaydınız daha ıyı olurmus , en azından bazı seylerını görürdün..

ya benim face yok hiç sevmiyorum msn neden garip anlamadım gitmek istiyorum derken artık konuşmak ta istemiyorum ama yapamıyorum

ya benim face yok hiç sevmiyorum msn neden garip anlamadım gitmek istiyorum derken artık konuşmak ta istemiyorum ama yapamıyorum

cnm en azından facede bi geçmişi olur.msn olayı bence ters bı olay( yanlıs anlama) aşık mı oldun ?? hem gıdemıyorsun hem konusamıyor??

bu arada kusursuz olan o maraz olan ben sorun zaten orada

cnm en azından facede bi geçmişi olur.msn olayı bence ters bı olay( yanlıs anlama) aşık mı oldun ?? hem gıdemıyorsun hem konusamıyor??

aşık mı oldum valla bilmiyorum belki güleceksin ama ben aşık olmayı bilmiyorum msn de ama öyle kamerayla falan değil böyle gün içinde merhaba diyor nasılsın diyor söylüyorum dinliyor bu arada ben öyle çok bu konularda değilim hala msn deki tehlikeyi anlamadım anlat yanlış olan neyi yaptım dedik yaşlı olanım diye anlat gençlik

oooooooooooo hoşgeldiniz elifid hanım saat kaç
şurada mesai bitimimre ne kalmış yarın sabah bana günaydın demekle yükümlüsün valla zaten bütün gün berbat geçti bu arada öğrendim bak

oooooooooooo hoşgeldiniz elifid hanım saat kaç
şurada mesai bitimimre ne kalmış yarın sabah bana günaydın demekle yükümlüsün valla zaten bütün gün berbat geçti bu arada öğrendim bak

Helal, öğreneceğini biliyordum :128: Aklımda sen vardın ama ancak gelebildim

hıım e bunun bana karı ne acaba neyse e neler yaptın gün içinde valla ben gidicem siz devam edeceksiniz ben sasbah gelip okuycam sinir oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…