neyse kızlar daha kahvalta yapmadık ekmek almam lazı m çıkıyorummmmm öptüm siziiii
aynen valla. Benim de bebiş kıpırdanıyor... Ona kahvaltı hazırlamalıyım.Akşam görüşürüz umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse kızlar daha kahvalta yapmadık ekmek almam lazı m çıkıyorummmmm öptüm siziiii
neden bu kadar yalnız hissediyorsun kendini eşinle sevgilinle falan konuşamıyor musun diye sordu. bak; yok cevabı verdim ve senin sevgilin var mı diye sordu ama yalan söylemedi bir dargın bir barışık sevgilim var dedi.Ay hakikaten hiç o kadar ince düşünceli değiller ..Kafası karışık herhalde sevgilisinden yana
demek mimar oluyorsun çok güzel valla ben iş yerindek mimarları çok seviyorum hepsi çok tatlı :)
Hehe :))) Nerede çalışıyorsun inşaat firmasında mı??
neden bu kadar yalnız hissediyorsun kendini eşinle sevgilinle falan konuşamıyor musun diye sordu. bak; yok cevabı verdim ve senin sevgilin var mı diye sordu ama yalan söylemedi bir dargın bir barışık sevgilim var dedi.
O yüzden senle konuşuyor demek ki...ilişkisi sağlam değil.Adam kaç yaşında, aynı şehirde misiniz?
ya kızlar benim biraz işe dönmem lazım bana bi randevu saati verin o saatte buluşalım olur mu mesela 16:00 dan sonra olur mu?
evet aynı şehirdeyiz ve aynı yaştayız ve üç aşağı beş yukarı aynı işteyiz yani o çizip tasarlayıp yapanlardan ben satınalandan:)
Ndd görüşürüz sonra de mi, akşam gel, şen oluyor burası... Yapıştırıcı kokusuna dikkat !
ohoooo burada neler olmuş böyle yawww....yeni arkadaşlarımız var sanırım...hoş geldiniz..baya muhabbet etmıssınız beaaaa
ve nihayet ev sahibi hoşbulduk biz biraz kullandık ama valla dağıtmadık bi yeri:) ve bende hala ekleyebileceğim smıle yok
hoş bulduk muhabbet baya ılerlemıs bugün ...smıle derken ?? mimik işaretlerini mi yapamıyorsun bunun gibi