Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ne yapacağımı bilemedim zaten adamada saçmaladım of neyse bana da şu smıle eklemeyi öğretsene olmadı çünkü

işte bende smıle yok ekliyorum dosya ekleden ama yazmaya başlayınca bi yerde çıkmıyor ki tıklayayım ya zaten kafam bin beşyüz......:) benimkilerde böyle olsun napalım:)

gece bir güzel sohbetler etmişsiniz sabah okudum ama ben gece yokum bu demek oluyor ki benimle gündüz ilgilenmeniz gerekiyor:)

işte bende smıle yok ekliyorum dosya ekleden ama yazmaya başlayınca bi yerde çıkmıyor ki tıklayayım ya zaten kafam bin beşyüz......:) benimkilerde böyle olsun napalım:)

Dosya ekle mi :44: Yazdığım bu alanın altında smiller bana bakıyor, ben de birinin üstüne tıklıyorum...

:44: Sanalda mı tanıştın? Kız bi baştan anlatsana, zorla laf alıyom ağzından. Yaş kaç, iş ne bu arada.

şimdi efenim şöyle yaş kahretsin 36 hatta girmişim artık 37 iş satınalmacıyım daraldım bunaldım derken ne oldu nasıl oldu ben de anlamadım daha önce hiç olmayan bişey oldu 15 lik kızlar gibi msn de biri çıkıverdi öylesine ancak hiç öyle sevgili falan taraklarında bezi olmayan ben kızım kendine gel bu yaşa kadar yapmamışsın bu yaştan sonra hiç olmaz öyle şeyler dedim ve adama "sadece arkadaş" dedim o da tamam dedi ama öyle bildiğin gibi değil hiç gizlemedi kendini nerede çalışıyor ne yapıyor bi de tanımıyor bile yüzzümü bile görmeden kibarca ben dinlerim sizi dedi dinliyorda

Dün gece bi güzellik selam vermişti, bekliyorum bir daha versin, avatarını görim ama yokkkk... O avatardaki fotoğraf mı, kartpostal gibi bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…