Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Öncelikle Allah bağışlasın.En zoru ilk 3 ay...Ağlıyorsa gaz, açlık, altını değiştirme, uyku maddelerini tek tek yokla. ' aylık bebeğin genelde ağlama sebebi bunlar.

Öncelikle Allah bağışlasın.En zoru ilk 3 ay...Ağlıyorsa gaz, açlık, altını değiştirme, uyku maddelerini tek tek yokla. ' aylık bebeğin genelde ağlama sebebi bunlar.

canım bizim problemimiz uyku uyutamıyorum gözleri şiş artık. karnı tok altı temiz gazınıda çıkartıyorum zaten hep ayakta sallıyorum şimdide hem sallıyorum hem yazıyorum bırakayım ayaktan kıyamet kopuyor.

hamileyken hep klasik müzik dinledim ama şimdi aldırış bile etmiyor. buzuki orhan diye birinin düzenlediği müzik var o da 10 dk işe yarıyor.

cnm genelde mozart, vivaldi vs vs dınletsen daha etkılı olur..ve şuan da dınletmelısın...en azında 2 yasına kadar falan

sen hiç problrm yaşamadın mı?

Sordun diye yazıyorum.Bir de kendini daha iyi hissedeceğini düşündüğüm için...
İlkinde 6,5 aylık doğum yapmak zorunda kaldım ve ikizlerimden birini kaybettim.Diğeri 930 gram, 44 gün yoğun bakımda kaldı.Ne gözyaşları döktüm ölecek diye, ne emekler verdim sorma. 2. si normal bebek, benim için çocuk oyuncağıydı bakmak.Ama uykusuzluk, bebişin gaz ağlamaları, süt gelme derdi...Deneyimime rağmen yorgunluktan ağladığım oluyordu.Hem ağlayıp, hem de geçecek biliyorum diyordum, geçti.Biraz daha sabır, seni çok iyi anlıyorum.

başın sağolsun cnm herşeyde bi hayır vardır...

canım ya Allah sabırlar versin. gerçekten çok zor bazen nefes alamıyorum böyle fırlatıp atmak istiyorum uyutamyorum işte yemek yiyemiyorum hep dışardan söylüyoruz. çünkü yapamıyorum durmuyor. ne ana kucağında ne arabada wc ye bile gitmek olay hep ayağımda. oyun parkına bir kere bile uyutamadım. birde bulunduğum şehirde kimsem yok en azından 1 saat kafamı dinlesem. beni anladığını bilmem rahatlattı beni teşekkür ederim. yinede binlerce kez hamdolsun. 2. bebeğinizin cinsiyeti nedir?

kız yakınımda olsan gelırdım ara sıra sana, bebişini sakınlestırırdım, sende nefes alırdın :) ara sıra arkadasım temızlık yapacagı zaman cagırıo, ben bebıse bakıom o da temızlıgını yapıo

hımm anladım deneyimlerinden değil yani denek kullandın

canım bazı bılgıler vardı..ve onları hayata gecırmek içinse denekler.. :) netten baktım tv den gördüm vs vs kendımde denedım..kendımde yapamadıklarımı arkadaslarımda ( saç açmak gibi ) böyle böyle resmen kuaför gıbı oldum yaw :9

Son düzenleme:

iyi olurdu ya ben bebekten bir muhabbet açtım kimse kalmadı. hamileyken bebeğimi kimsenin kucağına vermem diyordum. şimdi mağazalarda nerde olursa bir kıyamet içeri giriyoruz zaten dayanamayıp kasadan falan gelip alıyorlar benim oğlan kucaktan kucağa geziyor..

kalan sağlar bizimdir kuzum

Kızlarım var. emzik de işe yarıyor bu arada, ikinciyi başka türlü susturamadık.Başlarda attı ama sonra alıştı.Dene, rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…