- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
yokkk bu olmazz ben böyle birini aramıyorumm üzgünüm sen diilsin ooo
kızlar hemen arkadaşımızı neşelendirelım...bı memnunıyetsızlık sezdım ..hepınız saldırın nefes alamasın da görsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokkk bu olmazz ben böyle birini aramıyorumm üzgünüm sen diilsin ooo
bir kaç saattir yazmaya çalışıyorum henüz 2 aylık olan canavarımı uyutupta yazamadım bir türlü... bu arada yaşı 33 olan bendim.
ne o kız pazardan 2 kilo domatesmi ısmarlıyon )) nerde öyle biri hem ön koltuk , hem şoför arkası hemde cam kenarı ohhh ne ala
Ağzından bal damlıyor vallahi
evet orda bir kurtarma çalışması yapmaya çalışmışsın ama hafızanda ben kalmışım
damlamıyor , akıyor
kızlar bu arada kadın bakım la ılgılı sorularınız olursa sorun, elımden hersey gelır :) saç boyama , agda yapma, guzın ablalık düzleştirici, maşa vs vs
çocuğu olan var mı ya da bebek büyütmüş yeğenine falan bakmış yani, oğlum durmadan ağlıyor uyumuyor ya
çocuğu olan var mı ya da bebek büyütmüş yeğenine falan bakmış yani, oğlum durmadan ağlıyor uyumuyor ya
banyo yapmak bile lüks oldu artık bana saçlarım böyle tel tel kabarık ya ne yapsam?
daha açıklayıcı olsan
Biri 4 yaşında biri 6 aylık...Oğlun ne kadarlık
kafama bir huni bulup gezeceğim evd. eve çingene salıncağı bile kurdum. gaz da değilmiş dr hiç birşeyi yok diyor. 2 aylık oğlum maşllah gelişimide güzel 6 kg ama öyle yorgun ve uykusuzumki bu yüzden sütüm azalıyor aklımı dağıtmaya çalışıyorum çok üzgünüm.
kafama bir huni bulup gezeceğim evd. eve çingene salıncağı bile kurdum. gaz da değilmiş dr hiç birşeyi yok diyor. 2 aylık oğlum maşllah gelişimide güzel 6 kg ama öyle yorgun ve uykusuzumki bu yüzden sütüm azalıyor aklımı dağıtmaya çalışıyorum çok üzgünüm.