Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kızlar bu arada kadın bakım la ılgılı sorularınız olursa sorun, elımden hersey gelır :) saç boyama , agda yapma, guzın ablalık düzleştirici, maşa vs vs

çocuğu olan var mı ya da bebek büyütmüş yeğenine falan bakmış yani, oğlum durmadan ağlıyor uyumuyor ya

bı çocuk vardır, bı cocuk vardır senınkı 2 aylıktı galıba..ayagında salla.. ninni söyle.. anlamıyorsa konus...anlamıyorsa...tv ye yönelt dıkkatını..anlamıyorsa komık sesler cıkra..anlamıyorsa altını degıstır..anlamıyorsa su ver... anlamıyorsa acıkmıstır..anlamıyorsa ayakta gezdır..anlamıyorsa uyutmata calıs..anlamıyorsa mozart dınlet ( muzıklı terapı) daha da susmuyorsa yapacak bişi yok

kafama bir huni bulup gezeceğim evd. eve çingene salıncağı bile kurdum. gaz da değilmiş dr hiç birşeyi yok diyor. 2 aylık oğlum maşllah gelişimide güzel 6 kg ama öyle yorgun ve uykusuzumki bu yüzden sütüm azalıyor aklımı dağıtmaya çalışıyorum çok üzgünüm.

huni esprisine çok güldüm :)

bebişlerin o ayları öyle geçer zaten..6 7 aylık olsun rahatlarsın bıraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…