- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
emziği almıyor damaklı aldım anne memesi dokusunda olanı aldım yok olmadı. Allah bağışlasın kızlarınızı...
bazı bebekler emzik sevmez..demekki senınki emziksiz bebiş olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emziği almıyor damaklı aldım anne memesi dokusunda olanı aldım yok olmadı. Allah bağışlasın kızlarınızı...
canım bazı bılgıler vardı..ve onları hayata gecırmek içinse denekler.. :) netten baktım tv den gördüm vs vs kendımde denedım..kendımde yapamadıklarımı arkadaslarımda ( saç açmak gibi ) böyle böyle resmen kuaför gıbı oldum yaw :9
Sende de yok yok hani, seni alan yaşadı
alla şükür cnm ...çok iyi yemek yaparım, gıtar calarım, sarkı söylerım..saç boyarım, agda yaparım, kaş ve bıyık alırım..daha napım yaaaa
evlılık bana cok uzak bi yoll cnm yaa :) cunkı erkeklr asırı kıskanc oluyorlar, arkadaslarına saygı duymuyorlar, gitar calmıcan dıyorlar vs vs ...
alla şükür cnm ...çok iyi yemek yaparım, gıtar calarım, sarkı söylerım..saç boyarım, agda yaparım, kaş ve bıyık alırım..daha napım yaaaa
evlılık bana cok uzak bi yoll cnm yaa :) cunkı erkekler asırı kıskanc oluyorlar, arkadaslarına saygı duymuyorlar, gitar calmıcan dıyorlar vs vs ...
Bilmem mi, başımda bir tane var, o geldi, arkadaşlıklarım bitti :113:
ohh ne güzel sen burda olsan şimdi burda çalsan söylesen ne güzel olurdu
evet kızlar engelleniyoruz... erkekler tarafından
slm kızlar ben geldımm
hoşgeldin kız bizde erkeklerden bahsedıyorduk
nesınden bahsedıyodunuz erkeklerın
kıskançlıkları, aşırı sahıplenmeleri vs vs erkeklerın genel huyları yanı
valla benımkındede var oyle huylar da asırı degıl baktı kı ben sıkılıyorum rahat bırakıyo benı
valla benımkındede var oyle huylar da asırı degıl baktı kı ben sıkılıyorum rahat bırakıyo benı