Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

canım bazı bılgıler vardı..ve onları hayata gecırmek içinse denekler.. :) netten baktım tv den gördüm vs vs kendımde denedım..kendımde yapamadıklarımı arkadaslarımda ( saç açmak gibi ) böyle böyle resmen kuaför gıbı oldum yaw :9

Sende de yok yok hani, seni alan yaşadı :KK49:

demekki...böyle sürekli salladığım için yanımda bir makyaj kutusu hiç beceremem ama oyalanmak amaçlı ya oje sürüyorum ya makyaj yapıyorum kaşlarımı mahvettim oje yi bile sürmeyi beceremiyorum hep yamuk taşırıyorum yetenek meselesi...

Sende de yok yok hani, seni alan yaşadı :KK49:

alla şükür cnm ...çok iyi yemek yaparım, gıtar calarım, sarkı söylerım..saç boyarım, agda yaparım, kaş ve bıyık alırım..daha napım yaaaa :KK37:

evlılık bana cok uzak bi yoll cnm yaa :) cunkı erkekler asırı kıskanc oluyorlar, arkadaslarına saygı duymuyorlar, gitar calmıcan dıyorlar vs vs ...

alla şükür cnm ...çok iyi yemek yaparım, gıtar calarım, sarkı söylerım..saç boyarım, agda yaparım, kaş ve bıyık alırım..daha napım yaaaa :KK37:

evlılık bana cok uzak bi yoll cnm yaa :) cunkı erkeklr asırı kıskanc oluyorlar, arkadaslarına saygı duymuyorlar, gitar calmıcan dıyorlar vs vs ...

Bilmem mi, başımda bir tane var, o geldi, arkadaşlıklarım bitti :113:

evlılık bana cok uzak bi yoll cnm yaa :) cunkı erkekler asırı kıskanc oluyorlar, arkadaslarına saygı duymuyorlar, gitar calmıcan dıyorlar vs vs ...

ohh ne güzel sen burda olsan şimdi burda çalsan söylesen ne güzel olurdu

Bilmem mi, başımda bir tane var, o geldi, arkadaşlıklarım bitti :113:

maalesef cnm erkkekler böyle...ve kültürle de ılgılısı yok...hemen sahıplenıyorlar...ve bı süre sonra resmen onun hayatını yaşıyorsun...onun kuralları, onun ısteklerı, onun arkadasları...sana sadece onun etrafıyla yetınmek kalıyorrrr

evet kızlar engelleniyoruz... erkekler tarafından

çok zor bu devirde senı oldugun gibi kabullenecek bı erkek..arkadaslarına karısır, gıyımıne karısır,( sankı sen cok acık gıyınıyormussun gibi) egıtımıne karısır, kız arkadaslarına karısır, say say bıtmez vs vs vs vs

X